e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
Tev vienmēr "izskatās" !
A kur tad hroma viduči? Nokasīji bildei nost?
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=8&start=20
Tu šeit redzi hroma vidučus?!, bet mašīna tak mana!
Tu šeit redzi hroma vidučus?!, bet mašīna tak mana!
Nū tas jau nav interesanti vairs.
jau pusotra nedēļa pagājusi...Kalnz rakstīja:Kas ar bildēm/videdo?! Tak 1/2 nedēļa jau pagājusi...
Un? Būs bildes, ļoti drīz jau. Vienkārši tas tiks pasniegts labākā formā nekā Jūs iedomājaties.
Ja kāds man uz konta uzskaitīs par cigaretēm naudu (kā-nekā nervi ), tad redzēsiet jau no rīta visas bildes :P
Cigarete no manis, ja bildes būs rīt no rīta!
Sarauj, vēl tik 19
Sarauj, vēl tik 19
Būs, būs no rīta.. Cerams
Vdiks are kāds būs? Kāds riepas vismaz pakūpināja?
BEIDZOT ir pieejama sakārtota BILŽU GALERIJA par pasākumu, ne tikai šo, bet visiem mazajiem arī, kas ir bijuši!
http://e36.lv/galerijas/
Šajā lapā regulāri tiks pievienotas bildes/galerijas no e36.lv fotosesijām un tusiņiem!
Ceru, ka neko neesmu aizmirsis Pagaidām tehnisku iemeslu dēļ nav iespējams saglabāt visas pilnizmēra Skudraa bildes (ZIP), bet pa šodienu tiks atrisināts.
http://e36.lv/galerijas/
Šajā lapā regulāri tiks pievienotas bildes/galerijas no e36.lv fotosesijām un tusiņiem!
Ceru, ka neko neesmu aizmirsis Pagaidām tehnisku iemeslu dēļ nav iespējams saglabāt visas pilnizmēra Skudraa bildes (ZIP), bet pa šodienu tiks atrisināts.
P.S likās ka būs vairāk bildes...
Būs vēl kādas ~100, jo Skudrai tik daudz bilžu, ka nevar saprast, kur sākums, kur gals
Šīs bildes ir konkrēti izrevidētas, jo bija kopā ap 2k gabalu
Nu, vot.. Ir visas bildes
EDIT: Beidzot ir arī lejuplādei pieejamas visas Skudraa pilnizmēra bildes
EDIT: Beidzot ir arī lejuplādei pieejamas visas Skudraa pilnizmēra bildes
Malacis. labi pastrādāts... satikšu tevi, toč cīgas tev būs jānopērk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Šodien atmetu Mļe, pa šodienu vien paciņa jau nav..
dogMa rakstīja:Būs vēl kādas ~100, jo Skudrai tik daudz bilžu, ka nevar saprast, kur sākums, kur gals
Es domāju, ka turpmāk tie kas šos pasākumus fočēs, ieskaitot mani, gala produkts (bildes) būtu pašiem arī jāizčeko, jo skudras un Agra (savas biju izčekojis) galerijās ir kopā vairākas bildes, kurām, manuprāt, tur nevajadzēja būt, jo ir neasas vai vienkārši tajās nekas jēdzīgs nav attēlots!
Vispirms izčekojam guvumu un tikai tad nododam dogMA!
Dažreiz tas asums pie vienas vietas Galvenais, kas tur attēlots, bet savā ziņā erda'm taisnība :)
+1 es jau vispaar nedomaaju ka manas liks forumaa, devu tikai lai apsakta :Derda rakstīja:dogMa rakstīja:Būs vēl kādas ~100, jo Skudrai tik daudz bilžu, ka nevar saprast, kur sākums, kur gals
Es domāju, ka turpmāk tie kas šos pasākumus fočēs, ieskaitot mani, gala produkts (bildes) būtu pašiem arī jāizčeko, jo skudras un Agra (savas biju izčekojis) galerijās ir kopā vairākas bildes, kurām, manuprāt, tur nevajadzēja būt, jo ir neasas vai vienkārši tajās nekas jēdzīgs nav attēlots!
Vispirms izčekojam guvumu un tikai tad nododam dogMA!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right