e36.lv pusgada svinības!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right
Varu izdzēst
Daļēji piekrītu, daļēji nepiekrītu. Ja sāksim dalīt labas bildes vs sliktākas bildes, asums vs neasums - 50 bildes ieliksim? Ok, varam uztaisīt galeriju - superūbertrūper PRO galerī.. Bet cik daudziem cilvēkiem tas ir vajadzīgs? Man personīgi patīk ja ir labas bildes, bet tajā pašā laikā es vēlos redzēt visas bildes kā ir gājis un kas ir darīts. Jo cik skatos, tad Tu pasākuma neoficiālo daļu īpaši neiemūžināji. :)erda rakstīja:dogMa rakstīja:Būs vēl kādas ~100, jo Skudrai tik daudz bilžu, ka nevar saprast, kur sākums, kur gals
Šīs bildes ir konkrēti izrevidētas, jo bija kopā ap 2k gabalu
Es domāju, ka turpmāk tie kas šos pasākumus fočēs, ieskaitot mani, gala produkts (bildes) būtu pašiem arī jāizčeko, jo skudras un Agra (savas biju izčekojis) galerijās ir kopā vairākas bildes, kurām, manuprāt, tur nevajadzēja būt, jo ir neasas vai vienkārši tajās nekas jēdzīgs nav attēlots!
Vispirms izčekojam guvumu un tikai tad nododam dogMA!
Protams, vajag atlasīt bildes kur ir debesis vai asfalts iefočēts, bet nu nevajag šķirot pēc tā kur ir attēlots kkas kruts vai super labā kvalitātē. :) Vismaz tādas ir manas domas.
Tieši tā Es tak neliku tās bildes, kur erda pliku dupsi rāda Atlasīju tās bildes, lai redzētu, kur bijām, kā gāja.. Katram tā gaume ir citādāka. VIenam patiks bilde, kur braucam garām pieturai, bet otram patiks bilde mazliet aiz tās pieturas Ja kāds PERSONĪGU iemeslu dēļ palūgs, tad izņemšu
Es gan tavu puspliko dupsi ieliku!
Es nepiekrītu tam , ka jāliek visas, balstoties uz to, ka gan jau kādam iepatiksies tā, kura citam nepatīka. Es tik par to, lai nesanāk tāds Recycle Bin beigās, Kur saliktas bildes tikai tāpēc, ka tās ir bildes no konkrēta pasākuma!
P.S. Otrs variants- es esmu tā tās bildes vispār atskatījies, ka man vienīgajam ir garlaicīgi skatīties gandrīz vienādās bildes, kurās atšķirās tikai mākoņu novietojums debesīs!
Es nepiekrītu tam , ka jāliek visas, balstoties uz to, ka gan jau kādam iepatiksies tā, kura citam nepatīka. Es tik par to, lai nesanāk tāds Recycle Bin beigās, Kur saliktas bildes tikai tāpēc, ka tās ir bildes no konkrēta pasākuma!
P.S. Otrs variants- es esmu tā tās bildes vispār atskatījies, ka man vienīgajam ir garlaicīgi skatīties gandrīz vienādās bildes, kurās atšķirās tikai mākoņu novietojums debesīs!
Ir labi!
Klausieties, video kāds tika uzņemts?
Klausieties, video kāds tika uzņemts?
Esi tak pacietīgs, tev tak paskaidroja,. ka video būs, laika jautājums!
Atļaušos paust atbalstu erdas viedoklim...erda rakstīja: Es nepiekrītu tam , ka jāliek visas, balstoties uz to, ka gan jau kādam iepatiksies tā, kura citam nepatīka. Es tik par to, lai nesanāk tāds Recycle Bin beigās, Kur saliktas bildes tikai tāpēc, ka tās ir bildes no konkrēta pasākuma!
Varu iebilst - ja būtu saliktas bildes tikai salikšanas pēc tad būtu viņas divreiz vairāk. :)
p.s. - Es gan nezinu vai dogMa Skudraa bildes maz ir apskatījis un atlasījis..
p.s. - Es gan nezinu vai dogMa Skudraa bildes maz ir apskatījis un atlasījis..
+marux rakstīja:Atļaušos paust atbalstu erdas viedoklim...erda rakstīja: Es nepiekrītu tam , ka jāliek visas, balstoties uz to, ka gan jau kādam iepatiksies tā, kura citam nepatīka. Es tik par to, lai nesanāk tāds Recycle Bin beigās, Kur saliktas bildes tikai tāpēc, ka tās ir bildes no konkrēta pasākuma!
daudzās auto bildes, kuras ir vienādas mazliet apnīk pēc laika, bet uz cilvēkiem un viņu izdarībām gan parasti ir forši paskatīties vairākās bildēs
Man kkā vienalga cik labas, krutas bildes saliktas. Man patīk visas paskatīties, protams, normas robežās...ja ir pāris tūkstoši ar bildēm, tad tiešām vajag atlasīt skaistāk izdevušās
NU,jau labs laiciņš pagajis,ka nav ta nav infodogMa rakstīja:Drīz būs infa par maikām :)
Mļe, nav laika Viss jau sagatavots, tik pirkstu pa maz, lai ieliktu šeit
Saņemās
Kas ar video? Būs/nebūs?
Būs, bet vienkārši tehniskas problēmas ar ierīcēm. Tiks atrisinātas, tad arī būs video.
parasti ta esmu dzirdejis sakam cilvekus - kad kamera nav bijusi ielegta
Kas ar viideo notiek?!?
nja, kaut kā bišku aizķēries...
Nevis aizķēries, bet sabojājies, jo.. Garš stāsts, bet video kamerai izbeidzās "atmiņa", līdz ar to video pāri 3 pelēkas, lielas svītras. Kamera tiek mērķtiecīgi nesāta apkārt pie meistariem, lai varētu izdabūt ārā, bet pagaidām bez iznākuma.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- chevron_right