E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 42
- chevron_right
Nu var tad pie raiba suna un 11 startet!siicic rakstīja:Es nepagūšu nokrāsot savu, ar mietu nedos pa muguru, ja ar raibu aizbraukšu?
Un no Siguldas mēs varētu startēt ārā 11tos, lai bez steigas varam aizbraukt.
Cesu puse pievienosies?
coupe 2.8
Dzhejs rakstīja:Es vienkārši optimists, ceru uz lielu kollonuAduks rakstīja:
Man tāda sajūta ka Tev vienkārši pirksti niez bezsakarā kasīties..
Nevienu gadu neesmu redzējis ka tie, kas satiekas pirms pasākuma un brauc konvojā ,būtu 100 auto pulkā.. Lielākā daļa brauc paši uz 333..
Sestdienā 10.00 no rīta stipri šaubos ka visi skries uz Sky iepirkties kad tikko tas tiks atvērts...
Tu man gribi teikt ka tev šeit nepietiks vietas ? Pat pulksten 19:00 darba dienā tur nav līdz malām piebāzta stāvvieta, kur nu 10.00 no rīta..
Ja ir ieteikums kur nu tu esi izdomājis tad lūdzu - klāj vaļā!
Bet nu es esmu pārliecināts ka visi tur sarūmēsies un visiem pietiks vietas.. Ja nepietiks , došu tev piecīti, ja pietiks Tu man :) Deal?
Piecīts nē, uz aliņu gan varam - būs iemesls papļāpāt
sarunāts - uz aliņu!
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Loti labi tad 11:00 startējam!Martinez rakstīja:Nu var tad pie raiba suna un 11 startet!siicic rakstīja:Es nepagūšu nokrāsot savu, ar mietu nedos pa muguru, ja ar raibu aizbraukšu?
Un no Siguldas mēs varētu startēt ārā 11tos, lai bez steigas varam aizbraukt.
Cesu puse pievienosies?
Baigi forši, kasavā starpā vienojaties un braucat kollonās no citām pilsētām!
Malači!
Malači!
es jau ap pus 11iem bushu pie raibaa varetu sagaidiit veel cesiniekus un laist taalak mazaa koloninjaa
Limbažnieki tiksies 10:30 . Tie kas vēlas pievienoties mēs ap 10:40 -50 izbraucam no Limbažiem un brauksim caur Tallinieku ( raganas ceļš bedraināks).
Nu man plans no rita aizlidot lidz senitei nomazgat auto un tad but pie raiba ap 10:45 un butu labi sagaidit cesiniekus , jo lielaka kolona jo labak!Agrais rakstīja:es jau ap pus 11iem bushu pie raibaa varetu sagaidiit veel cesiniekus un laist taalak mazaa koloninjaa
Galvenais uzvedaties pa ceļam godīgi
Līdz trasei jau būs mierīgi, pēc tam gan neko nevar solīt!RENIO rakstīja:Galvenais uzvedaties pa ceļam godīgi
Pa kuru ceļu Siguldiešiem ir doma maukt uz 333?
Es domaju pa pleseni un tad pa e67! Sanak viss gludakais cels.Rolish rakstīja:Pa kuru ceļu Siguldiešiem ir doma maukt uz 333?
Es arī vēlos piedalīties atklāšanā,bet baidos ka nepieņems mani, jo ar savu auto vizuāli tikai spārnu nomainīju,vizuāli aprūsēts viss. Kauns mazliet. Ir jēga braukt vai labāk nerādīties?
Šeit nav nekāds sabiedrības krējums, brauc kaut vai ar uz 1 riteņa, tak pie kājasLaurikbmw rakstīja:Es arī vēlos piedalīties atklāšanā,bet baidos ka nepieņems mani, jo ar savu auto vizuāli tikai spārnu nomainīju,vizuāli aprūsēts viss. Kauns mazliet. Ir jēga braukt vai labāk nerādīties?
Brauc tik šurp!Laurikbmw rakstīja:Es arī vēlos piedalīties atklāšanā,bet baidos ka nepieņems mani, jo ar savu auto vizuāli tikai spārnu nomainīju,vizuāli aprūsēts viss. Kauns mazliet. Ir jēga braukt vai labāk nerādīties?
Mans arī vēl nav sterils. Durvju apakša mazliet, bagāžnieks. Pie visa vēl laika gaitā tiek strādātsLaurikbmw rakstīja:Es arī vēlos piedalīties atklāšanā,bet baidos ka nepieņems mani, jo ar savu auto vizuāli tikai spārnu nomainīju,vizuāli aprūsēts viss. Kauns mazliet. Ir jēga braukt vai labāk nerādīties?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
ok paldies par pozītīvām atbildēm. Ceru kā atbraukšu. un vēl man laikam kompāniju sastādīs divi lietotāji AndrejCR un Kristinka
Tātad rīdzinieki precizējam visu līdz galam.
Pucēšanas vieta: SKY KRATSA autostāvvieta
Pulcēšanas laiks: 11:00 tiem kuriem vajag mazgāt mašīnas atbrauc ātrāk
Izbraukšanas laiks: 11:30
Visi ir ar mieru?
Pucēšanas vieta: SKY KRATSA autostāvvieta
Pulcēšanas laiks: 11:00 tiem kuriem vajag mazgāt mašīnas atbrauc ātrāk
Izbraukšanas laiks: 11:30
Visi ir ar mieru?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Cik saprotu no tādas ģerevņas kā Valmiera neviens vairs nedomā braukt ja?
Ja debesis ar zemi negriežās, tad varētu pieslēgties kaut kur. Cēsis/Sigulda pa ceļam var. Tikai kur un cikos?
Ja debesis ar zemi negriežās, tad varētu pieslēgties kaut kur. Cēsis/Sigulda pa ceļam var. Tikai kur un cikos?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 42