E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 44
- chevron_right
Arī naudiņa pārskaitīta, tākā nav citu variantu, ka braukt!
droši vien sapūties, ka sākuma tikšanās vieta nav plazaBubulis rakstīja:Ne jau es rīkoju to tusu , ja rīkotu es, tad būtu citādāk . Mani neapmierina dažas lietas, bet klubs ir jāpārstāv paļubomu, tpc jābūt vsmaz uz pirti.
kuram ienāca tā gudrā doma doties pa Ķekavas izpi**to ceļu, ja nemainīsies brauciena plāns tad braukšu atsevišķi no visiem pa otru pusi
Ja nepārzini to galu, tad nevajag bļaustīties. Brauksim līdz Valdlauču pagriezienam, kur ceļš nav sūdīgs. Pagājušo gadu bija tāds pats maršruts.
nu labi pārskatījos likās ka tas ir līdz hesam jārulē, tad jā vis bumbās, vairs nav domstarpībuRuu rakstīja:Ja nepārzini to galu, tad nevajag bļaustīties. Brauksim līdz Valdlauču pagriezienam, kur ceļš nav sūdīgs. Pagājušo gadu bija tāds pats maršruts.
Dalībnieku saraksts papildināts! Malači! Bet atceramies, ka pieteikties vēl var tikai 2 dienas! Līdz 16.05. 24:00
Man arī tas patszeltinsh rakstīja:Arī naudiņa pārskaitīta, tākā nav citu variantu, ka braukt!
Nja, ok, tikt tur vel vares, bet kā no rita atpakaļ Uzrakstam PM kuram tur vel auto ir brivas vietas un brauc majas nakamaja dienā.
Naudiņa pārskaitīta
Samaksāts
Es atvaonojos,nebūšu.
kaa parasti - pipec
nu vot kā tā?
nez, kaut vai tie paši diski, pēc zimas prasas uzkrāsot, ir šādi tādi kasjaki, zinu ka nav jauztraucas, bet palasot šo topiku, sķiet ka visiem būs mega sterili autini! :)chaboska rakstīja:Brauc uz visiem sabraucieniem katru nedelu, bet nebusi pilnvertigi uz GADA TUSU?Bubulis rakstīja:Es arī, ja braukšu, tad maksāšu uz vietas un būšu tikai uz pirti .
Un ega kas tev skait'as nesakopts e36?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
man nebuss spriezot pec pasreizejas situacijas busu aizm. ar ziemas ratiem veel
man jaunu noteikti nebūs sterils autiņš... davaj tak pievienojies.. kopā jautrāk.. jo vairāk auto un cilvēku jo foršāk!
atbilde visiem, kas jautāja par maksāšanu uz vietas! tad nu es arī atkrītu!dogMa rakstīja:Dalībnieku saraksts papildināts! Malači! Bet atceramies, ka pieteikties vēl var tikai 2 dienas! Līdz 16.05. 24:00
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tas vel nekas, man liekas uz dotas situaciajs naksies doties pat ar savu e34 Tā ka nav pats trakakais tevGunjka rakstīja:man jaunu noteikti nebūs sterils autiņš... davaj tak pievienojies.. kopā jautrāk.. jo vairāk auto un cilvēku jo foršāk!
Būšu atkal ļaunuma iemiesojums ar savu komentāruGunjka rakstīja:nu vot kā tā?
Pirmkārt -redzot jūsu skaitu,kas ir apsveicami daudz nezinu kur liksiet savas mašīnas,vietas nav,protams var mēģināt mētāt pa pļavu!Es nu nevēlos to darīt!
Otrkārt-iesaku pirms laika jau skriet un ieņemt tās pāris labākas mājiņas,par pārējām es neizteikšos,varbūt pārak izlepusi esu
Treškārt,protams tas neattiecas uz visiem,diezvai man man būs interesanti tusēt visu nakti ar čalīšiem kas dabūši tiko tiesības un bembi!Turklāt nevienu nepazīstu.
Ar cieņu Doriņa!
es neesmu teikusi ka man ir traks variants... vienkārši nav super sterils auto.. man tomēr darba zirdziņš katru dienu rukā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 44