E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 42
- chevron_right
timon rakstīja:Tātad rīdzinieki precizējam visu līdz galam.
Pucēšanas vieta: SKY KRATSA autostāvvieta
Pulcēšanas laiks: 11:00 tiem kuriem vajag mazgāt mašīnas atbrauc ātrāk
Izbraukšanas laiks: 11:30
Visi ir ar mieru?
sandzhus rakstīja:timon rakstīja:Tātad rīdzinieki precizējam visu līdz galam.
Visi ir ar mieru?
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Normali tā nosaukt Valmieru par dzērveņu paris posti atpakaļ par Siguldu bija runatsCCVL rakstīja:Cik saprotu no tādas ģerevņas kā Valmiera neviens vairs nedomā braukt ja?
Ja debesis ar zemi negriežās, tad varētu pieslēgties kaut kur. Cēsis/Sigulda pa ceļam var. Tikai kur un cikos?
Nu, jau uz āfteri esam 45 cilvēki
wow
dogMa rakstīja:Nu, jau uz āfteri esam 45 cilvēki
Nu no siguldas izbraucam pirms 11, viss atkarigs pa kuru soseju laidisi, ja pa valmieras tad vari parkert mus pie senites, bet jau caur cesim , tad sigulda pie raibja suna pirms 11.Hazard rakstīja:Normali tā nosaukt Valmieru par dzērveņu paris posti atpakaļ par Siguldu bija runatsCCVL rakstīja:Cik saprotu no tādas ģerevņas kā Valmiera neviens vairs nedomā braukt ja?
Ja debesis ar zemi negriežās, tad varētu pieslēgties kaut kur. Cēsis/Sigulda pa ceļam var. Tikai kur un cikos?
No Latgales kāds brauc? Ap 9 startējam trīs auto no Preiļiem. Pitstops Jēkabpilī, tālāk neatmetoties
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Es jau esmu nokavējis pieteikšanos, piemēram, dragrace?
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
NU SIGULDIEŠI SAŅEMATIES TIEŠI CIKOS PIE RAIBĀ SUŅA
Cik man teica, ka 11os pie Raibā.Grunte rakstīja:NU SIGULDIEŠI SAŅEMATIES TIEŠI CIKOS PIE RAIBĀ SUŅA
Pus 11 vācās un 11 izbrauc. Un jā,jācer uz labiem laikapstākļiem.
NEKO DARĪT KĀ BŪS TĀ BŪSRolish rakstīja:Pus 11 vācās un 11 izbrauc. Un jā,jācer uz labiem laikapstākļiem.
sandzhus rakstīja:timon rakstīja:Tātad rīdzinieki precizējam visu līdz galam.
Visi ir ar mieru?
Grunte rakstīja:NEKO DARĪT KĀ BŪS TĀ BŪSRolish rakstīja:Pus 11 vācās un 11 izbrauc. Un jā,jācer uz labiem laikapstākļiem.
Vajag kādu kurš pakers mani uz afterīti un pats galvenais, atpakaļ līdz Rīgas robežai tikt arī
ES TEVI VARU UZ BLATNO VIĻAKUHazard rakstīja:Vajag kādu kurš pakers mani uz afterīti un pats galvenais, atpakaļ līdz Rīgas robežai tikt arī
Nē tur nevajag, tur zapoja var aiziet uz 2 nedeļāmGrunte rakstīja:ES TEVI VARU UZ BLATNO VIĻAKUHazard rakstīja:Vajag kādu kurš pakers mani uz afterīti un pats galvenais, atpakaļ līdz Rīgas robežai tikt arī
P.S ja uz 1.5 promilem varetu braukt rītos, tad es aizbrauktu ar savu auto
PIEKRĪTUHazard rakstīja:Nē tur nevajag, tur zapoja var aiziet uz 2 nedeļāmGrunte rakstīja:ES TEVI VARU UZ BLATNO VIĻAKUHazard rakstīja:Vajag kādu kurš pakers mani uz afterīti un pats galvenais, atpakaļ līdz Rīgas robežai tikt arī
P.S ja uz 1.5 promilem varetu braukt rītos, tad es aizbrauktu ar savu auto
10:30 @ Raibais suns, Cesis,Valmiera jus ar mums?DN-848 rakstīja:Grunte rakstīja:NEKO DARĪT KĀ BŪS TĀ BŪSRolish rakstīja:Pus 11 vācās un 11 izbrauc. Un jā,jācer uz labiem laikapstākļiem.
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …