E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 44
- chevron_right
Uhhh, jā gribetos lai tā būtu Bet jau veci veči esam daži labiDoriņa rakstīja:Būšu atkal ļaunuma iemiesojums ar savu komentāruGunjka rakstīja:nu vot kā tā?
Pirmkārt -redzot jūsu skaitu,kas ir apsveicami daudz nezinu kur liksiet savas mašīnas,vietas nav,protams var mēģināt mētāt pa pļavu!Es nu nevēlos to darīt!
Otrkārt-iesaku pirms laika jau skriet un ieņemt tās pāris labākas mājiņas,par pārējām es neizteikšos,varbūt pārak izlepusi esu
Treškārt,protams tas neattiecas uz visiem,diezvai man man būs interesanti tusēt visu nakti ar čalīšiem kas dabūši tiko tiesības un bembi!Turklāt nevienu nepazīstu.
Ar cieņu Doriņa!
grūti teikt par piedalīšanos, jo darba daudz jastrādā, bet vai tiktu zinātu tikai 19 no rīta! tākā man šis pasākums iet secen, nejau dēļ tā ka auto nav sterils, mani tas nemaz neaizskar, jo uzturu auto tādā līmenī kādā atļauj līdzekļi!Gunjka rakstīja:man jaunu noteikti nebūs sterils autiņš... davaj tak pievienojies.. kopā jautrāk.. jo vairāk auto un cilvēku jo foršāk!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Es domāju ka uz šo ir jāatbild adminiem.. vai tiešām nav iespēja tādam variantam ka maksā pēdējā brīdī jo situācijas tiešām ir dažādas cilvēkiem!
un zelta vārdi ir ka uzturi savu auto tādā līmenī kā ļauj līdzekļi.. +1 man tieši tā pat!
un zelta vārdi ir ka uzturi savu auto tādā līmenī kā ļauj līdzekļi.. +1 man tieši tā pat!
Protams ir cilvēkiem ar naudām grūti,bet iedomājies kā ir tiem kas rīko,vieņiem gan jau naudiņa tāpat pa viesībām jau iepriekš ir jāiemaksā,viss jānoorganizē,tad jāmaksā no savas kabatas un ja nu neatbrauc tad ieslīd tik mīnusos
Gunjka rakstīja:Es domāju ka uz šo ir jāatbild adminiem.. vai tiešām nav iespēja tādam variantam ka maksā pēdējā brīdī jo situācijas tiešām ir dažādas cilvēkiem!
nu jā arī... bet es domāju ka viņi arī savā starpā zin kam var uzticēties un kam ne... lab.. es nejaukšos ne savā lietā..
Jā kas mums pa daļu
kurš domā driftēt 6dien?
Gan jau tik traki navHazard rakstīja:Uhhh, jā gribetos lai tā būtu Bet jau veci veči esam daži labiDoriņa rakstīja:Būšu atkal ļaunuma iemiesojums ar savu komentāruGunjka rakstīja:nu vot kā tā?
Pirmkārt -redzot jūsu skaitu,kas ir apsveicami daudz nezinu kur liksiet savas mašīnas,vietas nav,protams var mēģināt mētāt pa pļavu!Es nu nevēlos to darīt!
Otrkārt-iesaku pirms laika jau skriet un ieņemt tās pāris labākas mājiņas,par pārējām es neizteikšos,varbūt pārak izlepusi esu
Treškārt,protams tas neattiecas uz visiem,diezvai man man būs interesanti tusēt visu nakti ar čalīšiem kas dabūši tiko tiesības un bembi!Turklāt nevienu nepazīstu.
Ar cieņu Doriņa!
neviens jau nesaka ka ar naudām ir viegli un nesaka ka tagad kadam jamaksā mana vietā,jautājums tika uzdots- atbilde sanemta,ja nē tad nē un viss kārtībā.Doriņa rakstīja:Protams ir cilvēkiem ar naudām grūti,bet iedomājies kā ir tiem kas rīko,vieņiem gan jau naudiņa tāpat pa viesībām jau iepriekš ir jāiemaksā,viss jānoorganizē,tad jāmaksā no savas kabatas un ja nu neatbrauc tad ieslīd tik mīnusos
pacelšu augstākHazard rakstīja:Nja, ok, tikt tur vel vares, bet kā no rita atpakaļ Uzrakstam PM kuram tur vel auto ir brivas vietas un brauc majas nakamaja dienā.
Es pilnībā saprotu situāciju, bet ja būtu kā pagājušogad, kad taisījām privāti, tad nekādu problēmu. Tagad mēs to daram oficiāli, līdz ar to visu maksājumi ir jāiegrāmato u.t.t., īsāk sakot, visas atskaites jātaisa, kā jau juridiskai personai. Kā izskatītos, ka pēkšņi kontā esmu iemaksājis (pats) skaidru naudu?Gunjka rakstīja:Es domāju ka uz šo ir jāatbild adminiem.. vai tiešām nav iespēja tādam variantam ka maksā pēdējā brīdī jo situācijas tiešām ir dažādas cilvēkiem!
Cik Tev ir, 65, runā tā kā ome!Doriņa rakstīja:Būšu atkal ļaunuma iemiesojums ar savu komentāruGunjka rakstīja:nu vot kā tā?
Ar cieņu Doriņa!
Paņems kopistiski pa graķītim un visi būs draugi, beigās vel pazīsi vairāk nekā vajadzēja!
Pēdējais labojis aupinsh - 15 Mai 2012, 08:06, kopā labots 3 reizes.
Doriņa rakstīja:Būšu atkal ļaunuma iemiesojums ar savu komentāruGunjka rakstīja:nu vot kā tā?
Ar cieņu Doriņa!
Tev vienkārši ir kādas garīgas problēmas. Piedod, bet tā izklausās.
1. Mašīnas kur likt ir ļoooooti daudz vietas, bet nu Tu laikam savu Auto Exotica 2012 eksemplāru turi tikai garāžā. Stulba atruna lai nebrauktu, laikam vienkārši bail iepazīties ar jauniem cilvēkiem.
2. Tur ir daaaaudz labas mājiņas, tā kā atkal lieks komentārs pat ja nezini kas un kā tur notiek.
3. Mļe, šī ir bomba! Tu kaut pāris cilvēkus no šejienes pazīsti? Ļauj minēt - NĒ! Protams, tusiņā gan būs čalīši ar tikko dabūtām tiesībām, gan cilvēki gados, gan precēti cilvēki utt. Ja Tev netuvojas pensijas vecums, tad Tev būs ko darīt šajā tusiņā, un nebūs jātusē visu nakti ar čalīšiem. Ak dievs, cik tas būtu garlaicīgi vai ne?
Stulbākas atrunas par Tavējām neesmu dzirdējis. Sorrī, uzsiti pa nervu.
Es gar zemi
Ak jel ja nezini Doriņ kā īsti ir tad nerunā wsp..
mjāāā...
Ak jel ja nezini Doriņ kā īsti ir tad nerunā wsp..
mjāāā...
tavas domas ar pinībā neinteresē
Nav tak jāstreso manis dēļRuu rakstīja:Doriņa rakstīja:Būšu atkal ļaunuma iemiesojums ar savu komentāruGunjka rakstīja:nu vot kā tā?
Ar cieņu Doriņa!
Tev vienkārši ir kādas garīgas problēmas. Piedod, bet tā izklausās.
1. Mašīnas kur likt ir ļoooooti daudz vietas, bet nu Tu laikam savu Auto Exotica 2012 eksemplāru turi tikai garāžā. Stulba atruna lai nebrauktu, laikam vienkārši bail iepazīties ar jauniem cilvēkiem.
2. Tur ir daaaaudz labas mājiņas, tā kā atkal lieks komentārs pat ja nezini kas un kā tur notiek.
3. Mļe, šī ir bomba! Tu kaut pāris cilvēkus no šejienes pazīsti? Ļauj minēt - NĒ! Protams, tusiņā gan būs čalīši ar tikko dabūtām tiesībām, gan cilvēki gados, gan precēti cilvēki utt. Ja Tev netuvojas pensijas vecums, tad Tev būs ko darīt šajā tusiņā, un nebūs jātusē visu nakti ar čalīšiem. Ak dievs, cik tas būtu garlaicīgi vai ne?
Stulbākas atrunas par Tavējām neesmu dzirdējis. Sorrī, uzsiti pa nervu.
Droši varēsi rādīt, kā tas ir jādara!Kobreti rakstīja:kurš domā driftēt 6dien?
Driftēt jau gluži nesanāks, bet pamēģināt domāju, ka pamēģināšuKobreti rakstīja:kurš domā driftēt 6dien?
+ man būtu vēlama slapja trase Laikam jāņem muca ar ūdeni un jānolaista
Sarakstā ir kļūda!!!!Es samaksāju par sevi un +1
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20