E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 31
- chevron_right
Richus rakstīja:Super pasākums, liels paldies organizātoriem.
Varbūt kāds var pacensties un iemest fastlap rezultātus, pilnu sarakstu.
Pirmkārt Paldies viesiem kas ieradās
Fastlap laiki sadalīti no ātrākā līdz lēnākajam tiks salikti tabulā un nākamās nedēļas laikā tiks publicēti!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Lai gan nepaliku lidz beigam.man pasakums likas izdevies. paldies organizatoriem.
Bija vērts braukt arī no dziļiem Latgales laukiem, pasākums ļoti ok. Iedegums pizģec, piere un rokas rozā, pieskarties nevaru
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
kam ir, liekam bildes un galvenais, gaidam video no agro(varu deret, ka kaa vienmer buus liimenii )
p.s. baigaa skrobe, ka getrags neielikaas otrajaa(nu drizak, jau mana vaina) iespejams butu vel pabraukajies, iepatikaas
p.s. baigaa skrobe, ka getrags neielikaas otrajaa(nu drizak, jau mana vaina) iespejams butu vel pabraukajies, iepatikaas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
uzlimes diemzel neatbraucaEdžis rakstīja:Statp citu kads fikseja laikus dragam? Un ka tur palika ar tam uzlimem?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
apdzedzis nenormali saulee esmu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Vēl mazliet purina
Bet nu prieks, ka tas auto kaut ko arī tomēr iet
Bet nu prieks, ka tas auto kaut ko arī tomēr iet
laikam vairakaij dalai apdegumi no saules man pat sula no galvas tek
ramyrez rakstīja:Visi dziivi?
Nu huj zin
Es tikko sāku domāt uz tām lapiņām par favorītu, nebija Kompakti diskriminācija vai vnk nav tādu favorītu kompakti ?
- ikey07
pasakums labs,afteritis labs :)
nezinu kapec tadas baumas aizgaja,bet RENIO man neaizdeva diskus,bet es vinjus no vinja nopirku taas taa zinashanai
un man galvai ada sachokurojusies no vakardienas saules
nezinu kapec tadas baumas aizgaja,bet RENIO man neaizdeva diskus,bet es vinjus no vinja nopirku taas taa zinashanai
un man galvai ada sachokurojusies no vakardienas saules
ar kompatu pa brugji
Daži video:
Pēdējā video pie 0:32 var redzēt kapēc jāklausas ko runā mikrafonā
Pēdējā video pie 0:32 var redzēt kapēc jāklausas ko runā mikrafonā
- ikey07
ikey07 rakstīja:Es tikko sāku domāt uz tām lapiņām par favorītu, nebija Kompakti diskriminācija vai vnk nav tādu favorītu kompakti ?
kompaktiem pie apbalvošanas tika savi prezenti! (visiem kompotiem, kuri pieteicās)
es loti atvainojos zinu ka nevieta es tagad te lienu,bet vai augusta nav nekas ieplanots kads sabrauciens nesakaitot piektdienas sabraucienus...
E36///M3 1996.coupe S50B32
Paldies par pasākumu, bija tiešām interesanti. labi organizēts un labi pieņēmāt jauniņos - nezināmos
Apdegums ppc seja sāp rokas augšējā daļa puse galīgi sarkana otra puse galīgi balta
Savas bildes es iemetīšu tuvākajās dienās, kad pārskatīšu un izmetīšu liekās - galīgi neizdevušās, tagad mazliet pārskrēju ātri +- labākās izvēlējos ieskatam :)
Apdegums ppc seja sāp rokas augšējā daļa puse galīgi sarkana otra puse galīgi balta
Savas bildes es iemetīšu tuvākajās dienās, kad pārskatīšu un izmetīšu liekās - galīgi neizdevušās, tagad mazliet pārskrēju ātri +- labākās izvēlējos ieskatam :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Visiem fotogrāfiem - esiet tik laipni un sahostējiet bildes failiem.lv vai citās līdzīga rakstura vietnēs, la vienkāršāk pārskatīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 31