E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 42
- chevron_right
Laikam netikšu, mazliet nolocīju tačku
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šodien vēl var samaksāt par ieeju vai jau par vēlu. Bija problēmas ar tehnisko. Tikkai šodien sapratu ka varēšu braukt.
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
Es arī tikai vakarā šodien pēc darba varēšu pārskaitīt naudu par pasākumu utt
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
A par ko jūs tā uztraucaties, ja arī uz vietas varēs samaksāt? Vai arī tas 1 eur ir dzīvības un nāves jautājums?
Te iet runa par afteriti tik..
ā skaidrs, ja tā tad pardon.
FZ-6493 arī būs. Piedalos! :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
BMW Motorsport International
Izlasam 1. postu un paskatamies kalendārā. Ja tad rodas jautājumi, droši
Vai arī kāds, kurš 7dien varētu pasēdēt Skodai pie stūres uz Rīgu?
Gribēju uzvaicāt par rītdienas atklāšanu, vai ir kāda vieta Rīga un konkrēts laiks kur visi novācās un tandēmā mauc uz 333?
kaut vai 18. lappuse 1. posts.
Palasi tacu postus uz atpakaļuTommas rakstīja:Gribēju uzvaicāt par rītdienas atklāšanu, vai ir kāda vieta Rīga un konkrēts laiks kur visi novācās un tandēmā mauc uz 333?
Paldies par info, neaizdomājos palasīt!
Eu, a Zuze būs? Ja būs, tad moš varētu pārplānot dienu no E34 skrūvēšanas un piebraukt palūrēt uz viņa pārākajiem style 5.
Protams ka būs, viņš taču šim pasākumam gatavojas visu gadubarons rakstīja:Eu, a Zuze būs? Ja būs, tad moš varētu pārplānot dienu no E34 skrūvēšanas un piebraukt palūrēt uz viņa pārākajiem style 5.
Baron un Agni,es jusu vieta 2x padomatu pirms verat mutes valjas
Un es braucu pulet kompaktu
Un es braucu pulet kompaktu
ar kompatu pa brugji
Mļe, dilemma. Braukt palūrēt atklāšanu vai pārkraut piecītim visu dzesēšanu... Bet ja jau cilveks visu gadu gatavojas un pat ir upurējis individuālismu [un pusgada algu], lai nopirktu stiliņus... Dilemma...Agnis rakstīja:Protams ka būs, viņš taču šim pasākumam gatavojas visu gadubarons rakstīja:Eu, a Zuze būs? Ja būs, tad moš varētu pārplānot dienu no E34 skrūvēšanas un piebraukt palūrēt uz viņa pārākajiem style 5.
Varu vēl tos 4e pārskaitīt vai būs jāmaksā uz vietas?
(to eirīti žēl nav, bet negribu no rīta braukt pie bankomāta un negribu uz vietas lieku kavēšanos)
(to eirīti žēl nav, bet negribu no rīta braukt pie bankomāta un negribu uz vietas lieku kavēšanos)
I don`t like bass, I love it!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …