Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right
Rapakivi rakstīja:Podziņa rakstīja:Viņš jau vienreiz paskaidroja, ka sačakarējusies klaviatūra, tāpēc J vietā izmanto Y
Var nopirkt maksimā klaviatūru pa 2 ls un nebiedēt pārējos foruma lietotājus.
Man ir orginala 2daliga microsoft klava gruti shkirties :)
http://www.siguldasmaratons.lv/
tik jāuzmanās no šī pasākuma!
tik jāuzmanās no šī pasākuma!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
***b*** es arii šitajā kaut kad sen, sen skreeju.. un tantinas pagalmos vecas lapas dedzinaaja.. pilnas plausaas ar kodigiem dumiem.. vajpraats
Ar gribetos pabut kopā, bet liekas naksies braukt ar e34...
es ar pievienotos
100% nebūšu ar savu e36, jo 12.10 beidzās skate un līdz tam domāju ielikt ziemas miegā.
Jautajums par to ka brauksim, vai to vel tik izlems kads :) mes tiekamies uz plazas jumta vai kkur sigulda, kada nosprausta vieta? un un un, ka ar cilveku skaitu ko var njemt lidzi, vienalga vai ir kada veida ierobezojumi?
mani ari interesētu kāda precīzāka info laiki, maršruti, tikšanās vietas
-dewil-
Bushu vienozimigi :)
ja paspesim sataisit draugam - tad busim 2vi gabali :)
ja paspesim sataisit draugam - tad busim 2vi gabali :)
Priekš kā plazas jumtu, ja ir Berģu Depo?gda33 rakstīja:Jautajums par to ka brauksim, vai to vel tik izlems kads :) mes tiekamies uz plazas jumta vai kkur sigulda, kada nosprausta vieta? un un un, ka ar cilveku skaitu ko var njemt lidzi, vienalga vai ir kada veida ierobezojumi?
visa info bus mazliet velak, tikai pacietiibu
bet varu pateikt ka tikšanas vieta bus Berģu depo lai nebutu jāmokas braukšanai cauri Rīgai
un nemt var liidz cik grib, bet jatceras ka lidzbraucejiem jauzvedas kulturaali jo tomer katrs no mums parada kulturas liimeni kads mums ir, taka dzerstiities gluzi nevajadzeetu , kaa arii par brauksnas kulturu arii vajadzetu padomat - bez liekas driftesanas pa siguldu,stavlaukumiem, riepu kupinasanu vai skreisanu garam visai auto kolonai - uzvedisimies pieklajiigi
bet varu pateikt ka tikšanas vieta bus Berģu depo lai nebutu jāmokas braukšanai cauri Rīgai
un nemt var liidz cik grib, bet jatceras ka lidzbraucejiem jauzvedas kulturaali jo tomer katrs no mums parada kulturas liimeni kads mums ir, taka dzerstiities gluzi nevajadzeetu , kaa arii par brauksnas kulturu arii vajadzetu padomat - bez liekas driftesanas pa siguldu,stavlaukumiem, riepu kupinasanu vai skreisanu garam visai auto kolonai - uzvedisimies pieklajiigi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Iekļauj arī apļveida driftu ar panoramas ratu vai kā viņu tur pareizi sauca Atceros kkad ļoti ļoti sen viņā varēja tanī kreslā rotēt uz riņķi kamēr nelabi paliek
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Vāksimies 11:00 izbrauksim 12:00 Vākšanās vieta Berģu DEPO Maršruts Rīga - Sigulda maršrutu gan jau iemetīs kāds. Vai arī es moš varētu izprintēt darbā krāsainu karti ar iezīmētu maršrutiņu ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
aimzirsi piemineet ka pataisno uz siguldu nebrauksim bet Siguldā iebrauksim no Turaidas puses
Labas cenas.
Labas cenas.
Neaizmirsu pieminēt , domāju, ka to varētu iezīmēt kartē ko katram varētu izdalīt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu jaa izdaliit tocna vajadzeet jo tas nebuus standarta marsruts uz siguldu pat man pasam taa karte noderees
Labas cenas.
Labas cenas.
Protams, ka tev noderēs, jo tu tālāk par Hesīti ceļu nezini ne ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
deam, un atkal es netieku, jo tajā dienā atkal skola iekrīt!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 13
- chevron_right