Boulings
izskatās ko šoreiz tomēr uz boulingu netieku, jo jo nevaru atļauties par cik iegrābos uz savu smuko sodu
Es pat nemeiginašu šo komentētRENIO rakstīja:es nē.
Es iešu uz kino tajā pašā Riga Plaza. tikai nezinu uz kādu filmu, bet laikam uz Krēslu.
heh man ar bij tāds plāns uz 5dienas vakaru...RENIO rakstīja:es nē.
Es iešu uz kino tajā pašā Riga Plaza. tikai nezinu uz kādu filmu, bet laikam uz Krēslu.
Bet par boulingu gan jau tad redzēs kas savāksies un kas gribēs šoreiz
Tikko ienāca prātā, ka varētu kādu piektdienas uzrīkot boelinga turnīru starp e36 un celicaclub? Ko sakat?
Vēsi!
Vieni piedāva laiku, bet otri vietu!
Vieni piedāva laiku, bet otri vietu!
es atbalstu 100%
Es ar nemāku..bet protams vienmēr parmileniums rakstīja:Es gan nemāku spēlēt bet es par!
Super, tad vienojamies par datumu (droši vien kādu piektdienu?) un vietu (pieņemsim Fantasy)? Vai ir kādi citi varianti?
Jap droši kādu piektdienu varam un Fantasy arī ir ok..Jums arī ir tā atlaidīte uz boulinguSilvia rakstīja:Super, tad vienojamies par datumu (droši vien kādu piektdienu?) un vietu (pieņemsim Fantasy)? Vai ir kādi citi varianti?
Varētu moška pat nevis šo kas būs, bet nākamo 5dien 7dec.
ews negribētu 07.12 - netieku....
Moš jau šo piektdien?
Moš jau šo piektdien?
man viens pīpis, ja vien sākam ap 21:00 vai 21:30!
Un mums-e36tajiem, vajadzētu sakomplektēt komandu, pēd objektīviem atdzinumiem, kurus ewsam ieguvuši no savstarpējam spēlēm!
Un mums-e36tajiem, vajadzētu sakomplektēt komandu, pēd objektīviem atdzinumiem, kurus ewsam ieguvuši no savstarpējam spēlēm!
Silvia - cik pret cik cilvēkiem vēlaties spēlēt? UN kādi nosacījumi par spēles uzvarētāju?
tuvākās 2 piektdienas nekādi netieku ja vien spēle nenotiek Ventspilī!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Varētu šo piektdien ~ 22:00, vai pat vēlāk, kad Fantasy sākas atlaides (1h par brīvu). Un varētu vnk sadraudzības spēli uztaisīt? :)
A cik Jūs būtu spēlētàji?
Būtu jāsalasās tā lai katrai komandai ir viens celiņš (seši cilvēki uz viena celiņa bija ja pareizi atceros)
es 100% piektdien nepiedalos - esmu ļoti spēcīgi izsitis pirkstu (tieši metamai rokai).
Varu būt tikai kā atbalstītājs.
+ 'tad, kas no mūsu mūsu puses būtu spēlētāji piektdien ~ 22.00?
Varu būt tikai kā atbalstītājs.
+ 'tad, kas no mūsu mūsu puses būtu spēlētāji piektdien ~ 22.00?