E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right
O,jaaa,v8 būtu
Man atbrivejat tikai vietu kāda tālākā stūrī lai rusa jums neparlec
"Netirās" būs?
Da ne pašam kauns būs stavet kādam blakus
Jācenšas apmeklēt.
Ja būšu dabūjis līdz tam laikam autiņu atpakaļ, iespējams būšu.
ka tur bus ar to kolonas brauksanu kads organizes ar?
Kas tas ir ka ne uz vienu pasākumu nevar aizbraukt bez kolonnas?
Nu davaj, ~10:30 sākam vākties un ~11:00 izbraucam no Plazas, visi kas plāno braukt no plazas, forum PM me ar vārdu "Noslegums" PM Tematā ( bez garumzīmes ), lai redz cik daudz mēs tur būsim. jo cik noprotu Kluba biedri turp dosies agrāk un neorganizēs kolonnu.
- ikey07
ieteiktu labāk visiem rīdziniekiem satikties pie Maximā XXX uz Vienības gatves, atkritīs problēma ar luksaforiem un sasķelšanos.
+1Rapakivi rakstīja:ieteiktu labāk visiem rīdziniekiem satikties pie Maximā XXX uz Vienības gatves, atkritīs problēma ar luksaforiem un sasķelšanos.
Labāk tā, savādāk līdz mirklim kad visi tiks uz Jelgavas šosejas bus jau izveidojušās 5 kolonnas.
Nu okey, bet hmm, @ Organizatoriem, būs arī iebraukšanas maksa takā atklāšanā vai vnk ja gribi braukt pa trasi jāmaksā 20 euro ?
- ikey07
ja vot velejos ari zinat kadas maksas tur uz vietas bus . vai ka!
Ieeja bezmaksas!
Tēriņi tikai tie, kur vēlaties piedalīties un, protams, ēdamais, dzeramais uz jums
Tēriņi tikai tie, kur vēlaties piedalīties un, protams, ēdamais, dzeramais uz jums
Protams ka neviens nedzīs promch. rakstīja:Ar e30 var braukt, vai dzīsiet prom?
tajā dienā darbs bet mēģināšu atbrīvoties
būs biš kauns ar savējo,bet nu cerams m bampers un uzlikas būs rokā līdz tam. un galvenais bloķis arī
esmu par tikšanos pie plazas !
būs biš kauns ar savējo,bet nu cerams m bampers un uzlikas būs rokā līdz tam. un galvenais bloķis arī
esmu par tikšanos pie plazas !
a kur tur ir kāda 3X maxima ?Rapakivi rakstīja:ieteiktu labāk visiem rīdziniekiem satikties pie Maximā XXX uz Vienības gatves, atkritīs problēma ar luksaforiem un sasķelšanos.
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 14
- chevron_right