BMWFAN.lt Grand Meet Lietuva 20.06.2015
Kā ir jelgavnieki ar ceļa posmu jelgava,eleja vai šis posms nebija izremontēts?
Ar bausku sanāk aplis,bet ja visi par tad var arī caur bausku!Bet biju domajis laikus izbraukt ar laika rezervīti.
Ar bausku sanāk aplis,bet ja visi par tad var arī caur bausku!Bet biju domajis laikus izbraukt ar laika rezervīti.
ja bušu LV uz to lajku tad braukšu ari caur bausku
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
pēc Jelgavas tur viss ir labi, svaigs un gluds segums, briesmu ceļš sataisīts.
o,tad laizu cauri jelgavai ja tur viss ok lidz robezai jo nesen kad braucu no LT atpakal tad bija briesmigs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Labs piedāvājums, noteikti arī jācenšās salikt auto un aizbraukt.
Tik lūgums visiem mūsējiem - ja tev ir traktors uz style 13 un rūsa spiežās ārā, tad lūdzu nekur nebrauc un neapkauno mūsu valsti.
Tik lūgums visiem mūsējiem - ja tev ir traktors uz style 13 un rūsa spiežās ārā, tad lūdzu nekur nebrauc un neapkauno mūsu valsti.
Es pac būšu ar nelietu ruslanu un lidzīgiem style 13 diskiem.edzis rakstīja:Labs piedāvājums, noteikti arī jācenšās salikt auto un aizbraukt.
sory esmu jauns auto ipašlieks un nevaru auto uzkarināt uz pacelāja uz gadu lai savest visu kartibā!
maizei ari japelna!Svarīgi ir auto tehniskai stāvokli ši ceļa posmā.
Ne baigi arī gribējās!edzis rakstīja:Labs piedāvājums, noteikti arī jācenšās salikt auto un aizbraukt.
d[-_-]b
Atceramies ka pasakumam ir jarigistrejas
Labas cenas.
Labas cenas.
Kaut kādu kopīgu noformējumu arī vajadzētu.
1) LV karodziņš
2) e36.lv karodziņš (tikai vai tāds ir dabonams/pasūtams)
1) LV karodziņš
2) e36.lv karodziņš (tikai vai tāds ir dabonams/pasūtams)
quattro ist für sissies
Visslabak butu e36 karodzins kopa ar Latvijas karodzinu
Ne nu pa rusu ir ok , pareizi saki , bet par traktoru un st13 - pašol tu .... (ļoti ļoti talu) nemaz nevajag tos st5 ar ahuno plauktu un 3 cm no zemes laj mašina izskatitos labi , diski ir gaumes lieta , bet degvielas veids ir personiga lieta , viens ar to 5.0l benzinu brauka svetdienas lidz baznicaj , citam tas tds ir ikdienas autiņš , ja jau dizelis ir suds , kads ponts likt gazi ? Spriedelet var daudz un dikti , bet paturi savu "pareizo" viedokli pie sevisedzis rakstīja:Labs piedāvājums, noteikti arī jācenšās salikt auto un aizbraukt.
Kāds jau ir nosūtijis pieteikumu un saņēmis atbildi?
P.s. par noformējumu - kabrim nevar piestriprināt karodziņu ārpusē (man ir karodziņš salonā uz paneļa) + kādi tie karodziņi izskatīsies, ja netiks ņemti nost uz šosejas. Tad labāk nelikt neko.
Moška uztaisīt kādas uzlīmītes?
P.s. par noformējumu - kabrim nevar piestriprināt karodziņu ārpusē (man ir karodziņš salonā uz paneļa) + kādi tie karodziņi izskatīsies, ja netiks ņemti nost uz šosejas. Tad labāk nelikt neko.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
es aizsutiju pieteikumu un sanemu apstiprinajumu tik jutu ka bus jabridina ka busu ar citu auto
Labas cenas.
Labas cenas.
es varu piebiedroties, ar braucu No Liepājas kopa jautrak ! cikos pläno izbraukt?
Pēdējais labojis WhiteE36 - 03 Jūn 2015, 18:17, kopā labots 1 reizi.
90% ka es braukshu no Liepajas, lai nav agri jaaceljasWhiteE36 rakstīja:es kädam varu piebiedroties No Liepājas ar savu ! cikos pläno izbraukt?
Ap 9iem
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
ja oky,tad kopa varam!Dzhejs rakstīja:90% ka es braukshu no Liepajas, lai nav agri jaaceljasWhiteE36 rakstīja:es kädam varu piebiedroties No Liepājas ar savu ! cikos pläno izbraukt?
Ap 9iem
andrjuha37 rakstīja:Ne nu pa rusu ir ok , pareizi saki , bet par traktoru un st13 - pašol tu .... (ļoti ļoti talu) nemaz nevajag tos st5 ar ahuno plauktu un 3 cm no zemes laj mašina izskatitos labi , diski ir gaumes lieta , bet degvielas veids ir personiga lieta , viens ar to 5.0l benzinu brauka svetdienas lidz baznicaj , citam tas tds ir ikdienas autiņš , ja jau dizelis ir suds , kads ponts likt gazi ? Spriedelet var daudz un dikti , bet paturi savu "pareizo" viedokli pie sevisedzis rakstīja:Labs piedāvājums, noteikti arī jācenšās salikt auto un aizbraukt.
Tik smieklīgi kad cilvēks cenšas šaušalīgi spiroties pretī un kaut ko raksta visu laiku ne pa ķeksi un pats nesaprot ko ir izlasījis..
TRAKTORS = DŽIPS = AUGSTS
par dīzeli neviens ne vārda neteica
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Nu jā, tad labāk vienojamies, ka Lietuvā pirms ierašanāš uzliekam un viss. Domāju ka nebūtu slikti, lai mūsējie izceltos.Dzhejs rakstīja:Kāds jau ir nosūtijis pieteikumu un saņēmis atbildi?
quattro ist für sissies