"Low As Bass 2015" Internacionālais motor šovs!
ExactlyReinholds rakstīja:Tad jāatrod tam atbilstošs vadītājs. Es vadu un radu reklāmas akcijas angļu valodā, kolēģi 60% krievu un pārējie latvieši.Azbests rakstīja:a jūs pamēģiniet novadīt pasākumu kurā ir 2/3 LV apmeklētāju un 1/3 ārzemju viesu, kur lielākā daļa sapratīsi krieviski, nevis latviski vai angliski
pasākusm bija labāk izdevies neka iepriekšējie, vieta arī patika, bet vel jāstrādā pie tā visa , be tā patika
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
rusa ja ir, bet sis sezona negribu neko krasot.Like_a_coookie rakstīja: Ar Sarkano mazas problēmas bija, Man personīgi bija kautkā vienalga, nepievērsu uzmanību, bet cilvēki kas bija ar mani, mazliet nošķobijās ka vienkārši rūsai pārkrāsots pāri.
p.s, kamera man mazliet nogūkoja, sarkanais izkatās spilgti rozā
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Nu tai žurkai piedodams, vienalga bija mans favorītsAndrejCR rakstīja:
rusa ja ir, bet sis sezona negribu neko krasot.
Also, dažas bildes ir atrodamas http://www.draugiem.lv/e36klubs/gallery/?aid=60507001
Nav no profesionālas kameras, bet manuprāt sanāca tīri labi.
Nav no profesionālas kameras, bet manuprāt sanāca tīri labi.
Pasākums riktīga miskaste!
Ja viss būtu normāli saorganizēts, tad vēl varbūt būtu bijis ok, bet mašīnas nesaprotami izmētātas.
Nekur neredzēju dienas kārtību.. Kad notika gymkhana/drifts vispār nevarēja saprast kas tur notiek
Sabinchikam un Runģim nav bail ka LAF atņems licenzi par to ka piedalās šitādās gonkās ? Vai arī LAF ir atcēluši tādu noteikumu?
Ja viss būtu normāli saorganizēts, tad vēl varbūt būtu bijis ok, bet mašīnas nesaprotami izmētātas.
Nekur neredzēju dienas kārtību.. Kad notika gymkhana/drifts vispār nevarēja saprast kas tur notiek
Sabinchikam un Runģim nav bail ka LAF atņems licenzi par to ka piedalās šitādās gonkās ? Vai arī LAF ir atcēluši tādu noteikumu?
Sabīne takš teica -> LV vairs nebraukšu ....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Netiku, jo bija cits pasakums, bet nez, vismaz šogad izskatas, ka daudz labi auto bijushi un ekspozicija vairs par 60% nesastaav no e36
Par organizeshanu nemaku spriest. It kā jau laikam iet uz augšu, jo dzirdeju, ka vaditajs beidzot bijis skaidrā.
Vienigais kas man šajā sakarā liekas jocigi ir tas, ka cilveks/kompanija, kas censhas kultivet stance kultūru, kultivē arī fake diskus.
Par organizeshanu nemaku spriest. It kā jau laikam iet uz augšu, jo dzirdeju, ka vaditajs beidzot bijis skaidrā.
Vienigais kas man šajā sakarā liekas jocigi ir tas, ka cilveks/kompanija, kas censhas kultivet stance kultūru, kultivē arī fake diskus.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Organizētājam vispār viss bija vienalga, pēc tās attieksmes, kuru saņēmām...
un vieglu, veselīgu kritiku viņš arī nav spējīgs uztvertJonjis rakstīja:Organizētājam vispār viss bija vienalga, pēc tās attieksmes, kuru saņēmām...
vakardien taisnā tekstā arī paziņoja, ka mans viedoklis ir na*** nevienam nevajadzīgs
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Azbests rakstīja:un vieglu, veselīgu kritiku viņš arī nav spējīgs uztvertJonjis rakstīja:Organizētājam vispār viss bija vienalga, pēc tās attieksmes, kuru saņēmām...
vakardien taisnā tekstā arī paziņoja, ka mans viedoklis ir na*** nevienam nevajadzīgs
Man patika. Nebija viss tik sasteigti kā pagājušajā gadā . Vienīgais kas trūka - tumbas pa visu teritoriju,jo otrā galā neko nevarēja dzirdēt
-HAPO- rakstīja:Man patika. Nebija viss tik sasteigti kā pagājušajā gadā . Vienīgais kas trūka - tumbas pa visu teritoriju,jo otrā galā neko nevarēja dzirdēt
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Neviens nav informēts vai šogad arī būs LAB?
Jo cik nopratu tad ikgadējs pasākums.
Ap to pašu laiku kā iepriekšējos gadus :)Like_a_coookie rakstīja:Neviens nav informēts vai šogad arī būs LAB?
es cik dzirdēju, tad būsLike_a_coookie rakstīja:Neviens nav informēts vai šogad arī būs LAB?