Zelta Rudens 2016
par ko tieši?Grunte rakstīja:Par maz razklada
Vīri rīdzinieki!
Meklēju kur varētu atstāt sedanu no 5dienas vakara (nojume, vai vismaz kkada norobežota teritorija), līdz 7dienas rītam. Rīgā uz ielas man viņu īsti negribās atstāt. Vislabāk kkur centra rajonā. Būšu pateicīgs, šī opcija nepieciešama lai piedalītos Tērvetes braucienā.
Meklēju kur varētu atstāt sedanu no 5dienas vakara (nojume, vai vismaz kkada norobežota teritorija), līdz 7dienas rītam. Rīgā uz ielas man viņu īsti negribās atstāt. Vislabāk kkur centra rajonā. Būšu pateicīgs, šī opcija nepieciešama lai piedalītos Tērvetes braucienā.
Sveiciens visiem!
nesen nopirku savu pirmo BMW un brītiņu atpakaļ kā piereģistrējos forumā <3
auto pagaidām nekāds ievērības cienīgs. es pat teiktu tāds pusaudža pirmais auto
bet vai es drīkstu piedalīties ar jums kopā vai to varēs tad kad būšu viņu sakopis?
auto pagaidām nekāds ievērības cienīgs. es pat teiktu tāds pusaudža pirmais auto
bet vai es drīkstu piedalīties ar jums kopā vai to varēs tad kad būšu viņu sakopis?
droši vari pievienoties svētdien
Droši brauc, man ar vēl nebūs nokrāsots, bet gribu piedalīties, tāpēc braukšu ar tādu kāds ir, sataisīt kā nākas, laikam, tik sanāks uz nākamās sezonas atklāšanudeglitis2 rakstīja:Sveiciens visiem!
Ja jau lielākā daļa ir par Dobeli, tad braucam caur Dobeli, jo es tiešām nepārzinu to galu :) Varbūt kāds var iezīmēt labāko maršrutiņu un iemest te ? :) Liels paldies jau iepriekš
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vari iezīmēt arī pieturvietas, ja ir kādas foršas vietiņas kur piestāt :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
neka diža diemžēl pa ceļam navSandiis18 rakstīja:https://www.google.lv/maps/dir/Riga,+R% ... !3e0?hl=lv
Ļoti patīkami. Arī es uz nākamo vasaru būšu savedis visu kārtībā. visu ziemu pa garāžu ņemšos, priecē tas ka nav rūsējis un varēs smuki uztaisīt visu :)Madyboy rakstīja:Droši brauc, man ar vēl nebūs nokrāsots, bet gribu piedalīties, tāpēc braukšu ar tādu kāds ir, sataisīt kā nākas, laikam, tik sanāks uz nākamās sezonas atklāšanudeglitis2 rakstīja:Sveiciens visiem!
Tādēļ tik ļoti vēlos tikt kopā ar jums, iepazīties un iespējams ar kādu pārspriest ko un kā. Jūs tomēr cilvēki ar lielu pieredzi. Un par cik esmu zaļš attiecībā par BMW jautājumi ir čupu čupām
kas tur ir ar to braucienu vispar bus vai ne? baigais klusums!
Brauciens 100% bùs!!!
tad kāds maršruts beigas būs ?
Vari necensties līdzdeglitis2 rakstīja:Ļoti patīkami. Arī es uz nākamo vasaru būšu savedis visu kārtībā. visu ziemu pa garāžu ņemšos, priecē tas ka nav rūsējis un varēs smuki uztaisīt visu :)Madyboy rakstīja:Droši brauc, man ar vēl nebūs nokrāsots, bet gribu piedalīties, tāpēc braukšu ar tādu kāds ir, sataisīt kā nākas, laikam, tik sanāks uz nākamās sezonas atklāšanudeglitis2 rakstīja:Sveiciens visiem!
Tādēļ tik ļoti vēlos tikt kopā ar jums, iepazīties un iespējams ar kādu pārspriest ko un kā. Jūs tomēr cilvēki ar lielu pieredzi. Un par cik esmu zaļš attiecībā par BMW jautājumi ir čupu čupām
nākamās sezonas atklāšanas tev vairs nebūs kā vairākums gadījumu Dirst nav malku cirst piekrītu šīs fabulas autoram
Laikam jau šāds:Darks rakstīja:tad kāds maršruts beigas būs ?
Gan jau uz vietas precizēsim detaļasSandiis18 rakstīja:https://www.google.lv/maps/dir/Riga,+R% ... !3e0?hl=lv
jāpavizinās arī.
DrošiRolitis rakstīja:Ar E60 ir iespeeja pievienoties ja mans e36 vel nav salikts ?
Tikšanās vieta paliek tā pati vai tomer cita?
Drosi es ar busu ar ne e36Rolitis rakstīja:Ar E60 ir iespeeja pievienoties ja mans e36 vel nav salikts ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.