Vidzeme
kaut kaadi diivaini cilveeki! tas nav uz tevi Doriņa!
cilveeks piedaavaa tikties bet nee taapat vaig piemeeslot topiku!
ja negribi braukt nebrauc neviens tapeec neraudaas!
cilveeks piedaavaa tikties bet nee taapat vaig piemeeslot topiku!
ja negribi braukt nebrauc neviens tapeec neraudaas!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Nja vienkārši liekas ka uzbāžos jau kādam,tākā atsausmes nav,kā mēs divi tik,tad jau nav jēgas
Mieru mieruDoriņa rakstīja:Labi ,netaisam uz miers.
Nāks siltāks, būs labāk. Vasarā. Lai var visu dienu novārtīties saulē, teiksim jūras krastā.
Tiem , kam jūra 20 min braucienā, jau tas varbūt nebūs interesanti, bet citiem tomēr tā jūra ir 200+ km
Katru dienu neizbraukāsi.
+88streetrat rakstīja:+1 esmu no vidzemes
Doriņ, neķer kreņķi. Pat, ja uz pasākumu atbrauks cilvēki 5, diena būs izdevusies. Es labprāt apgalvotu, ka apmeklētu pasākumu jūras krastā, bet tas no manis ir nepilnus 200km no manis, tā ka 100% solīt nevaru... Bet ir daudzi citi, kas nav tik tālu un noteikti ieradīsies.Doriņa rakstīja:Nja vienkārši liekas ka uzbāžos jau kādam,tākā atsausmes nav,kā mēs divi tik,tad jau nav jēgas
Un, kamēr nav konkrēts datums, ir grūti pieteikties un ieplānot brīvu laiku
Esb tepat no Korģenes.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Jāgaida jāgaida vasariņa
Man te tāds info, kad 15.septembrī Gulbenē ap 12:00 tiek plānota vietējā e36 sabraukšana Varbūt ir gribētāji piemēram no Alūksnes utt. atbraukt un paciemoties
15.09.12 cik noprotu plānots e36.lv sezonas nosleegums
Taisam, man bērnības un skolas laika vieta Salacgrīva Tagad uz turieni tāpat reizēm pie senčiem aizbraucu. Redz, izrādās vairāki cilvēki no tās pusesDoriņa rakstīja:Labi ,netaisam uz miers.
varetu kadu sikaku info ja sarunasu brivu labprat aizbrauktuKops rakstīja:Man te tāds info, kad 15.septembrī Gulbenē ap 12:00 tiek plānota vietējā e36 sabraukšana Varbūt ir gribētāji piemēram no Alūksnes utt. atbraukt un paciemoties
-dewil-
Hvz kada bus atsaucība no vietējiem vēlmartins221 rakstīja:varetu kadu sikaku info ja sarunasu brivu labprat aizbrauktuKops rakstīja:Man te tāds info, kad 15.septembrī Gulbenē ap 12:00 tiek plānota vietējā e36 sabraukšana Varbūt ir gribētāji piemēram no Alūksnes utt. atbraukt un paciemoties
Būšu ja bus vismaz vel viens e36martins221 rakstīja:labi nāks tuvāk un tad jau manīs! pats būsi?
Ai karoč sestdien būšu katkur Gulbenē, ja kādam ir interese tad var pieripot uzzsist klaču