E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 44
- chevron_right
man skola tieshi laikam ka ari 19.05. nebushu un "attalumu "ar jus labu esat izvelejushies:)
Tādā ziņā piekrītu, ka ne visiem izdabājām, bet visādi mēģinājām tuvāk Vidzemei, lai vareno marux satiktu, bet tomēr nesanāca :) Vasaras vidū 100 punkti brauksim ciemos pie marux'a
Cmon nereāli jau būtu atrast vietu un maršrutu, kas visus apmierinātu. Nebrauc taču katru nedēļu uz ko tādu, kāpēc, lai vismaz 1x gadā neatbrauktu kvai no kurzemes, latgales uz kopīgu sabraucienu? Neredzu problēmu!
man poo ,man viss apmierina ,taka es noteikti bushu +1 un mos klikics ar :)
Tik jaizdoma ar ko braukt ,ar kabri vai ar sportinieku ieliist kaut kur pa vidu kolonaa ,tas butu laabs
Tik jaizdoma ar ko braukt ,ar kabri vai ar sportinieku ieliist kaut kur pa vidu kolonaa ,tas butu laabs
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Ar sportinieku, parādisi paraugdemontrējumus 333
dogMa rakstīja:Tādā ziņā piekrītu, ka ne visiem izdabājām, bet visādi mēģinājām tuvāk Vidzemei, lai vareno marux satiktu, bet tomēr nesanāca :) Vasaras vidū 100 punkti brauksim ciemos pie marux'a
Nesatiksim marux'u?
Es ļoti ceru, ka satiksim!
Man tāda sajūta, ka marux no mums visiem slēpjas Nekad nav redzēts un pat iedomāties nevaru, kāds viņš izskatās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
ir gan redzeets :d 1 x mūžā nav jau ne vainas :)
mēs a kangar a būs
dogMa, turēšu pie vārda!dogMa rakstīja:Tādā ziņā piekrītu, ka ne visiem izdabājām, bet visādi mēģinājām tuvāk Vidzemei, lai vareno marux satiktu, bet tomēr nesanāca :) Vasaras vidū 100 punkti brauksim ciemos pie marux'a
Izskatos apmēram tā - divas dokas (labā un kreisā), divas kājas (komplektācija tāda pati kā rokām). Tas viss piekabināts vēderam, kam virsū uzstutēta ne pārāk gudra galva.Podziņa rakstīja:Man tāda sajūta, ka marux no mums visiem slēpjas Nekad nav redzēts un pat iedomāties nevaru, kāds viņš izskatās
Slēpties neslēpjos, drīzāk jau ir otrādi - es nevienu nekad neredzu (ar atsevišķiem izņēmumiem)
Nopietni runājot, šobrīd man ir radušies pamatīgi materiāla rakstura šķēršļi pasākuma apmeklēšanai. BET - esmu optimists, centīšos atrast risinājumu. Tā ka es būšu viens no pēdējiem, kurš varēs pateikt - būšu vai nē.dogMa rakstīja:Es ļoti ceru, ka satiksim!
Kas vainas attālumam? Čīkstēšanu saprastu, ja būtu jānovālē 700km...KV_ rakstīja:man skola tieshi laikam ka ari 19.05. nebushu un "attalumu "ar jus labu esat izvelejushies:)
Marux'am varētu piešķirt gaidītākā biedra statusu.
Keep calm and lift weights
cik atceros,tad var jebkurš likt,nav nekādi šķēršļi tam,Tu vnk informē,pievērs sev uzmanību tādā veidā,ka esi tipa savādāks kā pārējiem transport līdzekļi,ka veic kkādus darbus uz ceļa vai tam līdzīgi,karoče ka velcies kā 200 gadīgs opis pa 2 joslu tik vēl drošības pēc uzvelc atstarojošo vesti mugurā!Ruu rakstīja:Martinez rakstīja:Es tev varu piespēlēt uz pasākumu zilo bākuguni uz magnēta un spraučas prikurkā,bet esi gatavs ja kas šķirties no 500Ls soda naudās vai arī iepriekšējā dienā patrenējies kā viņu pa fikso raut nost!Ruu rakstīja:Mļe, laikam tiešām būs jādabū oranžā bākuguns un savs Audi jāpārtaisa par Tehnisko auto.
Nē, nē, man pietiktu ar oranžo.
Klau, Tu bijušais policists - dzelteno bākuguni var likt jebkurš un kad grib?
P.S. ja pavisam godīgi neesmu bijušais,bet esošais,vnk devies nenoteikta ilguma atvaļinājumā ar iespējām neatgriezties darbā un kas zin arī LV. Bet tgd jau varu pateikt LV rulle,poh** ka viss dir** bet tā ir LV un te manas mājas. (flag:LV)
coupe 2.8
Heijāāaa draugi!
Tiko tiku pie lidmašīnas biļetēm un arī es tieku uz jubilejas sabraucienu!
Un kurš te runāja par attālumu!?! Tiko šķīros no veselas bagātības, lai tiktu uz LV uz 19.05., jo nebij lēto biļešu vairs un lidošu biznesa klasē
Man būs pusotra diena lai safrišinātu auto braucienam Veselu kaudzi darbu esmu saplānojis sadarīt pa tām 36 stundām
Tiko tiku pie lidmašīnas biļetēm un arī es tieku uz jubilejas sabraucienu!
Un kurš te runāja par attālumu!?! Tiko šķīros no veselas bagātības, lai tiktu uz LV uz 19.05., jo nebij lēto biļešu vairs un lidošu biznesa klasē
Man būs pusotra diena lai safrišinātu auto braucienam Veselu kaudzi darbu esmu saplānojis sadarīt pa tām 36 stundām
tiko uzinaju info ja busu tad bez sava auto
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Krāsosies!?!KLAVINS rakstīja:tiko uzinaju info ja busu tad bez sava auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 44