E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 30
- chevron_right
Respect organizatoriem!
Lielisks pasakums, tika izhel, ka biaj maz laika..
Lielisks pasakums, tika izhel, ka biaj maz laika..
Man viena, gan jau tā pati, dzeltenā apspīlētā kleitiņā baigi prasījās lai izvizinu, bet nu viņai sanāca neliels aplauziens.ch. rakstīja:Meitene dzeltenajā kleitiņā bija kāda no jūzerēm?
Bet kopumā tik tiešām pasākums izdevies, paldies organizātoriem, biju pirmo reizi un esmu lielā sajūmā.
Un beidzot arī esmu izbraucis pa 333 trasi
Nesen atvilku savējo no trijniekiem izbeidzās ģenerātors bet pasākums bij ok
Izskatās, ka daudziem autinji bij gatavi tik aizbraukt līdz trasei un mājās braukt netaisījās. Manam daži podi atteicās, tev ģeņģis, un vel daudzi stāvēja ar atvērtām haubētPiileens rakstīja:Nesen atvilku savējo no trijniekiem izbeidzās ģenerātors bet pasākums bij ok
Principā es, nu vismaz sākumā man bija dzeltena kleitiņach. rakstīja:Meitene dzeltenajā kleitiņā bija kāda no jūzerēm?
Uz labu laimi izvēlējos vienu cilvēku, kam uzjautāt. Laikam nepareizoRVS rakstīja: Man viena, gan jau tā pati, dzeltenā kleitiņā baigi prasījās lai izvizinu, bet nu viņai sanāca neliels aplauziens.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Rihtig labs pasāciens.
P.S.
Visu braucēju Fast Lap laikus varētu dabūt?
P.S.
Visu braucēju Fast Lap laikus varētu dabūt?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
GadāsLinda rakstīja:Principā es, nu vismaz sākumā man bija dzeltena kleitiņach. rakstīja:Meitene dzeltenajā kleitiņā bija kāda no jūzerēm?Uz labu laimi izvēlējos vienu cilvēku, kam uzjautāt. Laikam nepareizoRVS rakstīja: Man viena, gan jau tā pati, dzeltenā kleitiņā baigi prasījās lai izvizinu, bet nu viņai sanāca neliels aplauziens.
nekļūdās jau tikai tie, kas neko nedara
Shouldn't have done that. Totāls aplauziens
Bet nu pasākums pa lielam izdevies, tikai lietus visu pabojāja
Bet nu pasākums pa lielam izdevies, tikai lietus visu pabojāja
It's all about the win
varēja tas lietus kādu stundu vēlāk būt. pa lielam jau neko daudz neizbojāja.
es gan paliku skatītājos trases malā, bet favorīts trasē tas cilvēks, kam bija E36 ar zaļiem bleķiniekiem aizmugurē un vēlāk lēnām gar trases malu ripināja.
gaidu nākošo pasākumu. pa lielam tās sajūtas ir neaprakstāmas. tas mirklis ir tādā kā citā pasaulē, citā dimensijā gaidam bildes, lai var draugiem runā sadaļu ar galerijām izpušķot
es gan paliku skatītājos trases malā, bet favorīts trasē tas cilvēks, kam bija E36 ar zaļiem bleķiniekiem aizmugurē un vēlāk lēnām gar trases malu ripināja.
gaidu nākošo pasākumu. pa lielam tās sajūtas ir neaprakstāmas. tas mirklis ir tādā kā citā pasaulē, citā dimensijā gaidam bildes, lai var draugiem runā sadaļu ar galerijām izpušķot
Tagad zinu, kā izskatās dzīvē(kaut arī bieži mainīja outfitu)ch. rakstīja:Meitene dzeltenajā kleitiņā bija kāda no jūzerēm?
user - Linda
Čoms uz ātru roku samontēja. Par kvalitāti nepiesieties
Mans slavas mirklis no ~50sek
Mans slavas mirklis no ~50sek
Super diena un liels prieks ka negaiss mums ir gajis secen, jo pastoties BMWPOWER galerijas un palasot info tur esot gajis jautri pec tadas krusas Orkanam būtu bijuši jauni klienti
Tiešām prieks, ka Jums patika, ļoti centāmies! Es reāli no pasākuma neko neredzēju, knapi tik kādu iepazinu Velns! Lai maigāks miedziņš, jāiemauc Valmiermuižas šļura!
Protams, neizsakāms paldies atbalstītājiem un forumiešiem, kas ziedoja!
Vēlējos pateikt paldies Poliprodest, Tallink, CAF.lv (carfashion), Race Solutions, BTA, Apelsīns Auto, Eko Auto, DecalFX!
Reportāža tuvākajās dienās! Jāatpūšas
Protams, neizsakāms paldies atbalstītājiem un forumiešiem, kas ziedoja!
Vēlējos pateikt paldies Poliprodest, Tallink, CAF.lv (carfashion), Race Solutions, BTA, Apelsīns Auto, Eko Auto, DecalFX!
Reportāža tuvākajās dienās! Jāatpūšas
Pasākums izdevās uz visiem 100%
tik taškents pa lielu bija
tik taškents pa lielu bija
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mums vēljoprojām aftrītis!!!!
A kas bija ar vinjas?ch. rakstīja:Meitene dzeltenajā kleitiņā bija kāda no jūzerēm?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Arī ar kloķi rokā paliki?325 BMW rakstīja:Kā es Tevi saprot par to likshanu otrajā!540i rakstīja:Patika!
Zel ka draga viens meiginsjums bija, nokrita klokis liekot otrajā, bet brivajos vsmaz dabuju izpriecaties, beigas sajugs ar saka neturet, planos netaisit sajugu un kramet m50b25..
Īstemiba bez kloķa daudz precīzāk, ātrāk var samest robos..
e36
pasākums bij ļoti labs, viss labi saorganizēts , vienīgi žēl ka laiks pabojāja beigas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 30