E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 42
- chevron_right
siicic rakstīja:Varu vēl tos 4e pārskaitīt vai būs jāmaksā uz vietas?
(to eirīti žēl nav, bet negribu no rīta braukt pie bankomāta un negribu uz vietas lieku kavēšanos)
Nāksies maksāt uz vietas!
Deadline bija līdz 22.05.!
PS. ja tomēr savādāk nevar, tad par šodienas maksājumu rīt līdz ņemam maksājuma izdruku, ka maksājums veikts!
Neaizstāvu zuzi , bet kas viņš tev kabatā piedirsis, ka vajag vislaik viņu aprunāt un apcelt, kā arī kāda starpība cik cilvēks pelna, cik var nopelnīt tik nopelna.barons rakstīja:Mļe, dilemma. Braukt palūrēt atklāšanu vai pārkraut piecītim visu dzesēšanu... Bet ja jau cilveks visu gadu gatavojas un pat ir upurējis individuālismu [un pusgada algu], lai nopirktu stiliņus... Dilemma...Agnis rakstīja:Protams ka būs, viņš taču šim pasākumam gatavojas visu gadubarons rakstīja:Eu, a Zuze būs? Ja būs, tad moš varētu pārplānot dienu no E34 skrūvēšanas un piebraukt palūrēt uz viņa pārākajiem style 5.
Rītdien būšu :)
A ja atbrivosies briva vieta uz dragrace lidz 2.0 var uz vietas samaksat?
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Ja tu iebrauksi iekšā, tu jau būsi samaksājis. Ja atbrīvosies vieta, tad tiks ņemti nākamie, kas aiz strīpas bija attiecīgajā grupā
UPBalcers rakstīja:Vai arī kāds, kurš 7dien varētu pasēdēt Skodai pie stūres uz Rīgu?
ĻOTI SVARĪGI :gribasdzert:
jelgavnieki - cikos plānojas starts no Jelgavas un vai braucam caur Rīgu vai pa apvedceļu?
Rītdien varēs iegūt e36.lv uzlīmes?
naljanke rakstīja:Rītdien varēs iegūt e36.lv uzlīmes?
Ganjau
vares
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Galvenais visiem lūgums braukt uz pasākumu ar tukšiem vēderiem
p.s. es rīt būšu ēdinātājs
Tikšanās Rīdziniekiem pie sky no rīta paliek spēkā?!
RS_ rakstīja:Tikšanās Rīdziniekiem pie sky no rīta paliek spēkā?!
jap
- ikey07
Klavins...Beidzot es tiksu pie uzlimem
Ķekavā arī kāds rīt tiekas, lai brauktu uz 333?
Mans nr. 2975157viens
Mans nr. 2975157viens
Pēdējais labojis CaK - 23 Mai 2015, 00:13, kopā labots 2 reizes.
Jelgavnieki,ka jus brauksiet?Es no Jaunolaines brauksu...
ap 11 brauksim ara , kkur ap 11.30 busim pie jaunolaines , bet mes šogad busim bajgi daudz , taka diezvaj nepamanisi ka paprauksim garam
Man ari japarlime , ato sak iet nost
DIF rakstīja:Klavins...Beidzot es tiksu pie uzlimem
Ja putni masinu nepdirsis pa nakti vai nu no rita tad pie jums piebiedrosos...Ja tomer bus jamazga tad brauksu agrak pie skyandrjuha37 rakstīja:ap 11 brauksim ara , kkur ap 11.30 busim pie jaunolaines , bet mes šogad busim bajgi daudz , taka diezvaj nepamanisi ka paprauksim garam
DIF rakstīja:Klavins...Beidzot es tiksu pie uzlimem
Pēdējais labojis DIF - 23 Mai 2015, 00:19, kopā labots 1 reizi.
C'mon Jēkabpils, vai tiešām vairs neviens cits, izņemot mūs, nebrauks???
Sarunāts ,bet aliņam arī vieta jāatstājBurvis rakstīja:Galvenais visiem lūgums braukt uz pasākumu ar tukšiem vēderiem
Kāds no jēkabpils puses nebrauc cauri koknesei pa jauno vai veco šoseju?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 42