E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 30
- chevron_right
This website has been reported as unsafe
www.failiem.lv
www.failiem.lv
ar kompatu pa brugji
kas tur var būt unsafe nezinu. uzhostēšu arī vel kaut kur citur.
http://foto.inbox.lv/netoriginals/18-05-2013
http://failiem.lv/u/borwbpd
abos linkos bildes vienādas
http://foto.inbox.lv/netoriginals/18-05-2013
http://failiem.lv/u/borwbpd
abos linkos bildes vienādas
marihuanas cabrio ir smuks,bet shoreiz tas melnais cabrio bija manuprat smukaks,visu cienju chalim.tik jumtam aizmugurejo plevi parshuj
ar kompatu pa brugji
Beidzot esmu mājās un atkorķēju aliņu pēc šī karstuma
Pasākums, patika! gan trīniekos gan arī afterīts kempingā Publika kā vienmēr, draudzīga un jautra
Liels paldies organizātoriem!
p.s
Šogad video nebūs?
Pasākums, patika! gan trīniekos gan arī afterīts kempingā Publika kā vienmēr, draudzīga un jautra
Liels paldies organizātoriem!
p.s
Šogad video nebūs?
Pasākums bija foršs. Rīt vakara pusē iemetīšu lielu kvantumu ar bildēm ..
mnjaa ar iebrauksanu bij pgruuti, bet ar izbrauksnu vel virak,nacs paslidinaat sajuuguAgnisB rakstīja:Viss super, protams, izņemot iebrauktuvi afterīša kempingā Nākamgad vajag citur
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ieliec ludzu bildes kada serveri kur var novilkt vinjas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
tad es jaucu cilvēkus
+1 par bildēm.
+1 par bildēm.
Man violets sedans ar ziliem diskiem,bet es nez,vai es tas domāts :hvz:Skudraa rakstīja:Milleniums bija bez autoV1Beta rakstīja:gadījumā mileniums tas nebija ar zilajiem diskiem ?vilks25 rakstīja:viss bij super.smuki e36tie,organizēts uz visiem 100%
nepatika vienīgi tie amstaf drifta paraugdemonstrējumi.nu tipa atbrauca tik efektīvi,nuka visi malā ,atbrauca likās nu tik būs un nu tik rādīs,bet piz.dec, viņi tak lielo līkumu bez iztaisnošanās izbraukt nevarēja,visu laiku metās riņķī un tt.viens ar zilu sedanu un ziliem diskiem aizmugurē brauca labāk.viss būtu ok,brauc kā māki,bet ja nēsi pro drifters tad nevajadzēja šitik blotna sevi stādīt priekšā.
Sākumā domāju,ka man auto neiet,šokā biju ,wtf,dirsā,jo ,redz,ovālā taisni un lēnām braucot gribēju ,lai 3. frēzē.
Tad sapratu,ka iemetienā vajag lielāku ātrumu,jo rocene sabremzē ātrumu,bet ko var uzreiz gribēt no manīm ,lauku puikas-1. reizi triniekos pa sausu braucu un 1.reizi tādā ātrumā ar roceni iemetienus taisiju.
Beigās ļoti patika,paldies organizatoriem par iespeju pabraukaties.
Nebija jau tik traki ar to amstaff,likās,ka stabili mauca,bet kā tad izpaudās tas,ka viņi baigi sevi stāda priekšā?
Kārlis street klases uzvarētājs un tā arī viņš brauc,cik labi ar street legal auto var.
p.s ja ir kādi kadri ar violetu sedanu ar ziliem vai dzelteniem diskiem no trases (varbūt pa gabalu izskatās zils),dodiet manīt.
P.S. man logs tik izbombīts pirms sezonas. Nepaspēju tīri laikā ziņā pāršūt. Pāris nedēļu laikā viss būs - tip topcipruss18 rakstīja:marihuanas cabrio ir smuks,bet shoreiz tas melnais cabrio bija manuprat smukaks,visu cienju chalim.tik jumtam aizmugurejo plevi parshuj
Paldies par labām atsauksmēm!
kā jau daudzi redzēja - atpakaļ neriskēju un nedaudz paskrūveju koilas augšāKLAVINS rakstīja:mnjaa ar iebrauksanu bij pgruuti, bet ar izbrauksnu vel virak,nacs paslidinaat sajuuguAgnisB rakstīja:Viss super, protams, izņemot iebrauktuvi afterīša kempingā Nākamgad vajag citur
atklāšanā man renio kabris arī patika labāk
Lai nu kā, Renio kabris ar borbetiem man bija liels pāsteigums Izskatījās ļoti labi
+1, savu balsi atdevu par Renio kabrioletu.armis rakstīja:Lai nu kā, Renio kabris ar borbetiem man bija liels pāsteigums Izskatījās ļoti labi
Piekrītu visiem, kas piekrīt ka pasākums bija labi noorganizēts :))
Pirmo reizi vispār biju šādā pasākumā, tapēc nevienu pilnīgi nepazinām, domājam, ka būs garlaicīgs afterpartijs, bet pateicoties, ja pareizi atceros Podzinai, bija ok, jo viņa iepazīstinai mūs ar savu kompāniju :))
Paldies.
Pirmo reizi vispār biju šādā pasākumā, tapēc nevienu pilnīgi nepazinām, domājam, ka būs garlaicīgs afterpartijs, bet pateicoties, ja pareizi atceros Podzinai, bija ok, jo viņa iepazīstinai mūs ar savu kompāniju :))
Paldies.
cipruss18 rakstīja:pirmaa vieta anglim :)
kas tev par dzineeju??redzets tu esi pljavniekos arsavu angli pie rimii.
drizuma vajag veltadu pasakumu,jo cik mes labi iznam,vasara pie mums ir ljoti isu laika posmu.shoreiz paldies orgiem un sponsoriem kas saziedoja,bet pa lielam,ja visi sametas pa 10ls (20ls) no mashinas(domaju gribetau butu daudz)tad varetu vel paris 6dienas shadu pasakumu sataisiit
bomba butu jurmalaa novakties uz voljuku vai futeni pa paris komandam
par jūrmalu laba ideja Tev
šodien afterīša ietvaros jau voļļuks tika iemēģināts
vajadzēja darīt kā mēs jelgavnieki darām reizēm. ejam pa pasākuma terotoriju, kas nāk pretī tam saka čau
nu ne gluži vienmēr un visu laiku darām, bet sanāk
nu ne gluži vienmēr un visu laiku darām, bet sanāk
50% iespēja, ka nezini un jauc mani ar Inutag (?), jo cik es sapratu viņa arī bija dzeltenā kleitāV1Beta rakstīja:bildes būs drusku vēlāk pāris no manis. dodos pēc kabeļa.
tagad arī zinu kā Linda izskatās
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23