E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 30
- chevron_right
Inutag redzēju pašā sākumā jau ar Kļaviņu kopā un zināju, ka tā neesi tu. Bet tur bija tik daudz meiteņu, ka pastāv iespēja arī sajaukt viss atkarīgs no tā kāda tev matu krāsa, jo redzēju blondīni dzeltenā kleitiņā
Ā, nu tad skaidrs
Tevi gan manīju, zini kā vajadzēja apskatīt toņmaiņu
Tevi gan manīju, zini kā vajadzēja apskatīt toņmaiņu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paldies kluba biedriem par kolosāli noorganizētu pasākumu. Žēl ka noguruma dēļ pats nesadūšojos braukt pa trasi. Jautrs ceļs uz AfterParty un patīkamā kompānijā pavadīts vakars un nākamās dienas rīts! Lai jums izdodas visus nākamos pasākumus uztaisīt tik pat foršus!!!
Te bija normaali flokshi taa ir ka ar tuksu ratu jau megina padrifteet...gastello rakstīja:
Aaa viena lieta gan bija nesaprotama...kur visi taa aiznesaas...pagajusogad kolonnaa tik feini kopistiski aizbraucam no 333...soreiz , labi ja padsmit autinji :(
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
Pasaakums bija super - tiesham baudams :)
Zheel ka tik autinjsh uzmeta ar savaam kjibeleem, delj kaa uz trases nepalaida, bet nu fu** it!
Afterits ar bija reciigs (atslegas es atradu, ja kas ), bet somu gan kkur pakaasu
Zheel ka tik autinjsh uzmeta ar savaam kjibeleem, delj kaa uz trases nepalaida, bet nu fu** it!
Afterits ar bija reciigs (atslegas es atradu, ja kas ), bet somu gan kkur pakaasu
Pasākums bij izdevies, un pie tam, kuplākā skaitā, kā bij domāts!
Ir manāms nogurums, tāpēc bildes, kuras varēs arī visi ielādēt, ievietošu šeit rīt
ev nu savaciet savus sirnikus no pirts. Pie griestiem pielipushi
YOO, paldies par pasākumu, ļoti patika!
Tiešām viss līmenī!
Žēl ka neesmu e36 braucējs ( bet dziļi sirdī arī gribu) ,
bet gan dieselpower e46
Jauku dienu!
Tiešām viss līmenī!
Žēl ka neesmu e36 braucējs ( bet dziļi sirdī arī gribu) ,
bet gan dieselpower e46
Jauku dienu!
Ko lai piebilst, nav ko... Paldies visiem organizatoriem, atputos ideali morali, bija loti gruta nedela bet tagad atvalinajumu sakt ar sadu pasakumu, super, milzum lielais paldies, + no beesharp iepirktas uzlime, tagad ari mani vares atpazit, un ar kon4u sabidits diiiils tagad bus rekaro sedekli ))) Pavadiju ari kolonu lidz saulkrastiem, sajutas neizsakami labas, pasmejos par Podzinjas signalizaciju, aizmugure braucot nevareju saprast vai bremze, vai avareikas ieslesdz
Starpcitu Podzinj tev nedeg viens bremzu signals kreisas precizak Noteikti apmeklesu pasakumus biezak, un pec si pastav doma par iestasanos kluba)))
Starpcitu Podzinj tev nedeg viens bremzu signals kreisas precizak Noteikti apmeklesu pasakumus biezak, un pec si pastav doma par iestasanos kluba)))
Pasākums super, bez krusas gan varējām iztikt, bet lietutiņš tieši laikā, patīkami atsvaidzinošs pēc karstās dienas.
Migla mājupceļā ar bij neslikta.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
uz kurieni braucot bija tāda migla ?
No 333 uz Rīgu, sākās pie Līčiem un beidzās tik nedaudz pirms sievasmātes apļa...
Jap tieshi taa. Braucot no 333 uz riigu bija migla kkgan braucot aiz marihuaana likaas, ka migla ir siikums , jo kad vinsh iebeera redzu tikai melnus duumus , taa es marihuaanam seedeeju astee liidz sievasmaates aplim
Padlies krusai, manam jumtam cau *( vis jumts mazos punktinjos, citi dzilaki citi ne tik, bet viss jumts.. Kam vel tada pati beda?
pasaakums bij labs. daudz labu un skaistu auto tapa redzeets. patiikams paarsteiugums bija sen gaidiitaa BuKTOPa kuuts, abi ar Orkaanu pacentushies (par parsteisteigumu meloju, redzeeju pirms), bet anyway, bij labi. zeel, ka shoreiz neplaanoju braukt uz afteriiti, naakamreiz maybe. patika organizatori, tobish kluba biedri - izlikaas uz viem 100% karstumaa pa pillllno lai tik viss buutu ok.
p.s. vajag veeeeell
p.p.s. paldies meitenei iebraukshanaa - iedeva vairaakas uzliimes
p.p.p.s. no organizatoriem kopeejo rezumee prasaas. :)
p.s. vajag veeeeell
dogMa rakstīja:Vecīt! Tu gadienā nebrauci FastLapā? Jo ar angļu numuriem vienam auto bija jākāpj uz pjedestāla.. 1. vai 3. vieta Neatceros precīzi :)Roxys rakstīja:Pasaakums bija godam noorganizeets un paldies Dogmam ka ielaida mani arii iekshaa uz stundinju kempingaa
Es tas ar anglju numuriem
Jā, es biju tas kas fastlapa dabūja 1 vietu
Es vnk tajā laikā kad bija apbalvošana pēdējos ar draudzeni
Man 2.8cipruss18 rakstīja:pirmaa vieta anglim :)
kas tev par dzineeju??redzets tu esi pljavniekos arsavu angli pie rimii.
drizuma vajag veltadu pasakumu,jo cik mes labi iznam,vasara pie mums ir ljoti isu laika posmu.shoreiz paldies orgiem un sponsoriem kas saziedoja,bet pa lielam,ja visi sametas pa 10ls (20ls) no mashinas(domaju gribetau butu daudz)tad varetu vel paris 6dienas shadu pasakumu sataisiit
bomba butu jurmalaa novakties uz voljuku vai futeni pa paris komandam
Es vnk pļavniekos dzīvoju tur pie ta rimi
Nezinu, pie kuras no mums tiki, bet lūdzu! Vienmēr laipni!fatalyt1 rakstīja:pasaakums bij labs. daudz labu un skaistu auto tapa redzeets. patiikams paarsteiugums bija sen gaidiitaa BuKTOPa kuuts, abi ar Orkaanu pacentushies (par parsteisteigumu meloju, redzeeju pirms), bet anyway, bij labi. zeel, ka shoreiz neplaanoju braukt uz afteriiti, naakamreiz maybe. patika organizatori, tobish kluba biedri - izlikaas uz viem 100% karstumaa pa pillllno lai tik viss buutu ok.
p.s. vajag veeeeell
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25