E36.lv sezonas atklāšana 2015!

Sacensības, sabraucieni, BMW dienas un visādi citādi ar auto saistīti pasākumi.
Profila bilde
Modžīna
Ziņojumi: 30
Pievienojies: 23 Nov 2014, 13:08
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Jēkabpils
Pasākums bija SUPER!!! :supeer: Paldies! :yes:
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

Jup, pasākums tiešām bija super, pat draudzenei patika, tik žēl, ka diezgan maz cilvēki pazīstami :lol:
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

Sancix rakstīja:Lūk tas 2.5

DSC_0807.JPG
:D kas bija ar to 2.5 spaini? :D
žēl ka pats nebiju..
cipruss18
Ziņojumi: 11874
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio
Personigais viedoklis nevienu neaizvainojot.shis diemzel bija sliktakais no trim uz kuru esmu bijis.protams laiks gavno ,bet pasa pasakuma kkas nepatika.bet bija ari pozitivas lietas.nenozeloju ka aizbraucu,bet ieprieksejie bija labaaki
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
sandzhus
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 28 Jan 2014, 22:40

Mazliet haoss bija, bet samērā viss notika ok.
Paldies organizatoriem :bmw:
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D
Atrašanās vieta: Rīga

Vienīgais varēja uzrīkot kādas aktivitātes priekš tiem, kuri nepiedalijās disciplīnās un vnk priekš līdzbraucējiem :sarunats:
Profila bilde
andrjuha37
Ziņojumi: 584
Pievienojies: 17 Jūn 2014, 22:03
Braucu ar: ...
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 3

kasp1js rakstīja:Dragā, bet A kategorija izskatijās kaut kā knapi :sad:
da labi tur lietus lija jau , Kļaviņš pat nostajas ceļmala jo B kategorijas bumerus knapi vaca kopa , bet ka regnars draga nomauca tas vsp psc bija :supeer: un šoreiz uz mazmotoriem draga interesantak bija skatities , jo jaudigaki agregati vnk slipeja uz vietas praktiski , bet kopuma pasakums bija labs , paldies organizatoriem , un visiem kas ieradas :clap:
Profila bilde
sandzhus
Ziņojumi: 779
Pievienojies: 28 Jan 2014, 22:40

Kāds varētu padalīties šeit ar bildēm.
Bija daudzi ar labiem fotoaparātiem :super:
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans
Paldies organizatoriem par izdevušos pasākumu!
Profila bilde
DIF
Ziņojumi: 275
Pievienojies: 30 Jūl 2013, 18:47
Braucu ar: 318i sedan
naljanke rakstīja:Jup, pasākums tiešām bija super, pat draudzenei patika, tik žēl, ka diezgan maz cilvēki pazīstami :lol:
+1
Profila bilde
krishinieks
Ziņojumi: 85
Pievienojies: 12 Okt 2014, 11:51
Braucu ar: 316
Atrašanās vieta: koknese
CaK rakstīja:Paldies organizatoriem par izdevušos pasākumu!
CAK gaidām video....
p.s passkums labs....
Bmw ututuuuu
Profila bilde
andrjuha37

šogad ar kvadru no gaisa neviens nefilmeja ? :o
Profila bilde
AndrejCR
Ziņojumi: 486
Pievienojies: 01 Okt 2013, 09:03
Braucu ar: 325i+325ci+530D
Paldies par pasakumu. Biju pirmo reizi loti patika!
Attēls
Un seit vel ir nedaudz bildes nospiezot SPOILER
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts

PM
Profila bilde
CaK
Ziņojumi: 658
Pievienojies: 09 Jan 2015, 15:57
Braucu ar: 320 sedans
krishinieks rakstīja:
CAK gaidām video....
p.s passkums labs....
vaai! :))) Baigi švaki bija filmēt. Vējš tā pūta mikrofonā, ka neko nevar dzirdēt, ko saku. Izbesijos un noliku kameru.
Profila bilde
krishinieks
Ziņojumi: 85
Pievienojies: 12 Okt 2014, 11:51
Braucu ar: 316
Atrašanās vieta: koknese
CaK rakstīja:
krishinieks rakstīja:
CAK gaidām video....
p.s passkums labs....
vaai! :))) Baigi švaki bija filmēt. Vējš tā pūta mikrofonā, ka neko nevar dzirdēt, ko saku. Izbesijos un noliku kameru.
zŽēl:(
Bmw ututuuuu
Profila bilde
timon
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 25 Mar 2013, 23:19
Braucu ar: Ninja Turtle
Esmu pilnīgi neapmierināts ar pasākumu :nenene: Samaksājot gandrīz mēnesi iepriekš un atbraucot 12:15, stāvot vēl kādas 15 minūtes rindā, pat nedabūju atzīmi uz loga. Es uzskatu ka mierīgi varēja katram kurš bija sarakstā rezervēt uzlīmi, bet priekš tiem kuri maksāja uz vietas vajadzētu būt kādai atsevišķai kaudzei un tieši viņiem varētu nepietikt tas uzlīmes.
Ari stulbums ir tas, ka visiem bija kopīga stāvvieta, jo starp žurkām stāvēja visādi VW citu modeļu BMW utt. :grrr:
Manuprāt ja ir e36 pasākums, tad ir e36 pasākums...
Esmu aizvainots :lol:
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4218
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

VIss bija super, un pat lietus netraucēja, izņemot to ka atklājās ka radiators ir caurs, pēc pirmās izbraukšanas trasē, gaidot uz nākamo, pamanīju dūmus nākam no pārsega :doh: atkal sanāca izbraukt tik vienreiz.
- ikey07
Profila bilde
andrjuha37

timon rakstīja:Esmu pilnīgi neapmierināts ar pasākumu :nenene: Samaksājot gandrīz mēnesi iepriekš un atbraucot 12:15, stāvot vēl kādas 15 minūtes rindā, pat nedabūju atzīmi uz loga. Es uzskatu ka mierīgi varēja katram kurš bija sarakstā rezervēt uzlīmi, bet priekš tiem kuri maksāja uz vietas vajadzētu būt kādai atsevišķai kaudzei un tieši viņiem varētu nepietikt tas uzlīmes.
Ari stulbums ir tas, ka visiem bija kopīga stāvvieta, jo starp žurkām stāvēja visādi VW citu modeļu BMW utt. :grrr:
neviens jau tev nelika maksat iepriekš , un priekšapmaksa bija deļ disciplinam , laj varetu pec iespejas precizak ustajsit sarakstu disciplinam ... :nenene:
un par uzlimem ari kka divajni , atbraucu kkur pec 12 ( varetu but kadi 12.08) kad maksaju par iebraukšanu , un man ari nedeva uzlimi , jo itka beidzas un nevareja atrast kur ir vel , bet es biju pacietigs , un uzgaidot kadu nepilnu minuti , pienaca maza meitenite un iedeva man uzlimi :clap: un tur vel kkada kaudze bija , neticu kad viņas tik atri beidzas , un ka vispar bija pa maz uzlimes , gan jau negribeji gajdit ...
Profila bilde
timon
Ziņojumi: 116
Pievienojies: 25 Mar 2013, 23:19
Braucu ar: Ninja Turtle
andrjuha37 rakstīja:
timon rakstīja:Esmu pilnīgi neapmierināts ar pasākumu :nenene: Samaksājot gandrīz mēnesi iepriekš un atbraucot 12:15, stāvot vēl kādas 15 minūtes rindā, pat nedabūju uzlīmi uz loga. Es uzskatu ka mierīgi varēja katram kurš bija sarakstā rezervēt uzlīmi, bet priekš tiem kuri maksāja uz vietas vajadzētu būt kādai atsevišķai kaudzei un tieši viņiem varētu nepietikt tas uzlīmes.
neviens jau tev nelika maksat iepriekš , un priekšapmaksa bija deļ disciplinam , laj varetu pec iespejas precizak ustajsit sarakstu disciplinam ... :nenene:
un par uzlimem ari kka divajni , atbraucu kkur pec 12 ( varetu but kadi 12.08) kad maksaju par iebraukšanu , un man ari nedeva uzlimi , jo itka beidzas un nevareja atrast kur ir vel , bet es biju pacietigs , un uzgaidot kadu nepilnu minuti , pienaca maza meitenite un iedeva man uzlimi :clap: un tur vel kkada kaudze bija , neticu kad viņas tik atri beidzas , un ka vispar bija pa maz uzlimes , gan jau negribeji gajdit ...
Profila bilde
edzis
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2172
Pievienojies: 12 Apr 2014, 10:25

Savas intereses pēc izstaigāju visu stajanku un biju pārsteigs, ka tomēr ir tik daudz skaistu e36
Protams ļoti nepatika visi tie bomži, piedod, ja kādu te apvainoju, bet ir jāsaprot, ka nopuvis, ar bleķiniekiem traktors nav e36 tā ir žurka ar kuru var tik pa kanalizāciju braukt. Stāvvieta arī varēja būt atsevišķa un skaistākās mašīnas salikt priekšgalā. Bet nu kopumā jau pasāciens labs, žēl, ka šoreiz kā skatītājs. Paldies organizatoriem!

P.S cilvēki, kas te raud par tiem 5 euro, jūs toč neesat normāli