E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 42
- chevron_right
Pasākums bija SUPER!!! Paldies!
Jup, pasākums tiešām bija super, pat draudzenei patika, tik žēl, ka diezgan maz cilvēki pazīstami
kas bija ar to 2.5 spaini?Sancix rakstīja:Lūk tas 2.5
žēl ka pats nebiju..
Personigais viedoklis nevienu neaizvainojot.shis diemzel bija sliktakais no trim uz kuru esmu bijis.protams laiks gavno ,bet pasa pasakuma kkas nepatika.bet bija ari pozitivas lietas.nenozeloju ka aizbraucu,bet ieprieksejie bija labaaki
ar kompatu pa brugji
Mazliet haoss bija, bet samērā viss notika ok.
Paldies organizatoriem
Paldies organizatoriem
Vienīgais varēja uzrīkot kādas aktivitātes priekš tiem, kuri nepiedalijās disciplīnās un vnk priekš līdzbraucējiem
da labi tur lietus lija jau , Kļaviņš pat nostajas ceļmala jo B kategorijas bumerus knapi vaca kopa , bet ka regnars draga nomauca tas vsp psc bija un šoreiz uz mazmotoriem draga interesantak bija skatities , jo jaudigaki agregati vnk slipeja uz vietas praktiski , bet kopuma pasakums bija labs , paldies organizatoriem , un visiem kas ieradaskasp1js rakstīja:Dragā, bet A kategorija izskatijās kaut kā knapi
Kāds varētu padalīties šeit ar bildēm.
Bija daudzi ar labiem fotoaparātiem
Bija daudzi ar labiem fotoaparātiem
Paldies organizatoriem par izdevušos pasākumu!
+1naljanke rakstīja:Jup, pasākums tiešām bija super, pat draudzenei patika, tik žēl, ka diezgan maz cilvēki pazīstami
CAK gaidām video....CaK rakstīja:Paldies organizatoriem par izdevušos pasākumu!
p.s passkums labs....
Bmw ututuuuu
šogad ar kvadru no gaisa neviens nefilmeja ?
Paldies par pasakumu. Biju pirmo reizi loti patika!
Un seit vel ir nedaudz bildes nospiezot SPOILER
Un seit vel ir nedaudz bildes nospiezot SPOILER
Slēpts saturs: Parādīt
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
vaai! :))) Baigi švaki bija filmēt. Vējš tā pūta mikrofonā, ka neko nevar dzirdēt, ko saku. Izbesijos un noliku kameru.krishinieks rakstīja:CAK gaidām video....CaK rakstīja:Paldies organizatoriem par izdevušos pasākumu!
p.s passkums labs....
zŽēl:(CaK rakstīja:vaai! :))) Baigi švaki bija filmēt. Vējš tā pūta mikrofonā, ka neko nevar dzirdēt, ko saku. Izbesijos un noliku kameru.krishinieks rakstīja:CAK gaidām video....CaK rakstīja:Paldies organizatoriem par izdevušos pasākumu!
p.s passkums labs....
Bmw ututuuuu
Esmu pilnīgi neapmierināts ar pasākumu Samaksājot gandrīz mēnesi iepriekš un atbraucot 12:15, stāvot vēl kādas 15 minūtes rindā, pat nedabūju atzīmi uz loga. Es uzskatu ka mierīgi varēja katram kurš bija sarakstā rezervēt uzlīmi, bet priekš tiem kuri maksāja uz vietas vajadzētu būt kādai atsevišķai kaudzei un tieši viņiem varētu nepietikt tas uzlīmes.
Ari stulbums ir tas, ka visiem bija kopīga stāvvieta, jo starp žurkām stāvēja visādi VW citu modeļu BMW utt.
Manuprāt ja ir e36 pasākums, tad ir e36 pasākums...
Esmu aizvainots
Ari stulbums ir tas, ka visiem bija kopīga stāvvieta, jo starp žurkām stāvēja visādi VW citu modeļu BMW utt.
Esmu aizvainots
VIss bija super, un pat lietus netraucēja, izņemot to ka atklājās ka radiators ir caurs, pēc pirmās izbraukšanas trasē, gaidot uz nākamo, pamanīju dūmus nākam no pārsega atkal sanāca izbraukt tik vienreiz.
- ikey07
neviens jau tev nelika maksat iepriekš , un priekšapmaksa bija deļ disciplinam , laj varetu pec iespejas precizak ustajsit sarakstu disciplinam ...timon rakstīja:Esmu pilnīgi neapmierināts ar pasākumu Samaksājot gandrīz mēnesi iepriekš un atbraucot 12:15, stāvot vēl kādas 15 minūtes rindā, pat nedabūju atzīmi uz loga. Es uzskatu ka mierīgi varēja katram kurš bija sarakstā rezervēt uzlīmi, bet priekš tiem kuri maksāja uz vietas vajadzētu būt kādai atsevišķai kaudzei un tieši viņiem varētu nepietikt tas uzlīmes.
Esmu aizvainots
un par uzlimem ari kka divajni , atbraucu kkur pec 12 ( varetu but kadi 12.08) kad maksaju par iebraukšanu , un man ari nedeva uzlimi , jo itka beidzas un nevareja atrast kur ir vel , bet es biju pacietigs , un uzgaidot kadu nepilnu minuti , pienaca maza meitenite un iedeva man uzlimi un tur vel kkada kaudze bija , neticu kad viņas tik atri beidzas , un ka vispar bija pa maz uzlimes , gan jau negribeji gajdit ...
andrjuha37 rakstīja:neviens jau tev nelika maksat iepriekš , un priekšapmaksa bija deļ disciplinam , laj varetu pec iespejas precizak ustajsit sarakstu disciplinam ...timon rakstīja:Esmu pilnīgi neapmierināts ar pasākumu Samaksājot gandrīz mēnesi iepriekš un atbraucot 12:15, stāvot vēl kādas 15 minūtes rindā, pat nedabūju uzlīmi uz loga. Es uzskatu ka mierīgi varēja katram kurš bija sarakstā rezervēt uzlīmi, bet priekš tiem kuri maksāja uz vietas vajadzētu būt kādai atsevišķai kaudzei un tieši viņiem varētu nepietikt tas uzlīmes.
Esmu aizvainots
un par uzlimem ari kka divajni , atbraucu kkur pec 12 ( varetu but kadi 12.08) kad maksaju par iebraukšanu , un man ari nedeva uzlimi , jo itka beidzas un nevareja atrast kur ir vel , bet es biju pacietigs , un uzgaidot kadu nepilnu minuti , pienaca maza meitenite un iedeva man uzlimi un tur vel kkada kaudze bija , neticu kad viņas tik atri beidzas , un ka vispar bija pa maz uzlimes , gan jau negribeji gajdit ...
Savas intereses pēc izstaigāju visu stajanku un biju pārsteigs, ka tomēr ir tik daudz skaistu e36
Protams ļoti nepatika visi tie bomži, piedod, ja kādu te apvainoju, bet ir jāsaprot, ka nopuvis, ar bleķiniekiem traktors nav e36 tā ir žurka ar kuru var tik pa kanalizāciju braukt. Stāvvieta arī varēja būt atsevišķa un skaistākās mašīnas salikt priekšgalā. Bet nu kopumā jau pasāciens labs, žēl, ka šoreiz kā skatītājs. Paldies organizatoriem!
P.S cilvēki, kas te raud par tiem 5 euro, jūs toč neesat normāli
Protams ļoti nepatika visi tie bomži, piedod, ja kādu te apvainoju, bet ir jāsaprot, ka nopuvis, ar bleķiniekiem traktors nav e36 tā ir žurka ar kuru var tik pa kanalizāciju braukt. Stāvvieta arī varēja būt atsevišķa un skaistākās mašīnas salikt priekšgalā. Bet nu kopumā jau pasāciens labs, žēl, ka šoreiz kā skatītājs. Paldies organizatoriem!
P.S cilvēki, kas te raud par tiem 5 euro, jūs toč neesat normāli
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …