E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 30
- chevron_right
biju patikami parsteigts par dailjavaam kuras brauka ar e36
aciss uz visam pusem shaudijaas
aciss uz visam pusem shaudijaas
ar kompatu pa brugji
Pasākums bija patiesi izdevies!
Paldies orgiem un paldies sezonas atklāšanas viesiem un dalībniekiem par sirsnību un atsaucību, par labestību un draudzību, par lielisko atmosfēru, kas valdīja. Tieši Jūs/mēs esam tie, kas nodrošina kopā pavadītā laika kvalitāti un atsauksmes liecina, ka mēs esam fantastiski!
Paldies orgiem un paldies sezonas atklāšanas viesiem un dalībniekiem par sirsnību un atsaucību, par labestību un draudzību, par lielisko atmosfēru, kas valdīja. Tieši Jūs/mēs esam tie, kas nodrošina kopā pavadītā laika kvalitāti un atsauksmes liecina, ka mēs esam fantastiski!
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Neskaitot stulbo krusu un lietu, (ar mocīti tās bija trakas mocības atpakaļceļā)...
Visā visumā superīgākais pasākums, kāds mums sanācis pa šo laiku!!!
Cepuri nost visiem, kas organizēja, palīdzēja, atbalstīja uuttt...
Fantastisks pasākums + afterītis!
Drive until you die with your e36
Sabinchix rakstīja:Neskaitot stulbo krusu un lietu, (ar mocīti tās bija trakas mocības atpakaļceļā)...
visi te runa par to afteriiti,saku nozhelot ka neaizbraucu
ar kompatu pa brugji
Es gan varētu pateikt lielu paldies Karrlo un Namniekam par drifta šovu, jūs esat malači un paldies liels, ka pielritāt uzslīpēt!
Afteris bij zverigscipruss18 rakstīja:Sabinchix rakstīja:Neskaitot stulbo krusu un lietu, (ar mocīti tās bija trakas mocības atpakaļceļā)...
visi te runa par to afteriiti,saku nozhelot ka neaizbraucu
Nu re, nākamreiz brauc, bija ļoti jauki un jautri, kā jau vienmēr ar šo kompāniju...cipruss18 rakstīja:visi te runa par to afteriiti,saku nozhelot ka neaizbraucu
Arī es vēlos pateikt MILZĪGU PALDIES visiem, kas piedalījās un arī pašiem aktīvākajiem organizatoriem un lai gan atbraucot uz Jūras Priedi lielākā daļa sākumā vēlējās vienkārši aiziet izgulēties, tomēr atdzīvojāmies un godam notusējām līdz rītam... Tagad ir tāds ļoti patīkams nogurums, bet kopumā tiešām viss bija augstākajā līmenī!
Es jau kā katru gadu negulejis visu nakti
Liels paldies visiem, kas piedalījās. Ja nebūtu mūs visu, nebūtu šāds pasākums. Kluba vadībai neaprakstāmi liels paldies par visu, ko sadarījāt. Domāju, ka viss pasākums bija visaugstākajā līmenī. Ļoti patika kā bija saplānots, nebija nekādas stāvēšanas vai garlaikošanās, visu laiku bija rosība, līdz ar ko lietotāju sejās bija redzams smaids. Šoreiz domāju, ka varam teikt viss bija izdevies, bijuši pasākumi, pēc kuriem runājam, ka varēja labāko to vai to, bet šoreiz varam teikt tas bija, tas bija un tas bija. Malači !!!! Tā turpinot domāju, ka varētu arī pasaulē izsist savu vietu un atpazīstamību. Par afterīti, super, tik žēl, ka pašam sanāca tik maz piedalīties. Bet paldies Kļaviņam par brokastīm (cepts sašļiks). Paldies arī manai superkomandai, lai varētu pabūt šajā pasākumā - JOLCINJA, RENIO, KOMPOTIŅŠ, MILENIUMS. Paldies visiem un gaidīšu nākamo pasācienu !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
pasakums bija labs, tik zel par krusu, bet neskatoties uz to viss loti patika
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
juus sudzaties par krusu:Dman izbeidzas pavisam bremzes un vajadzeja vel lidz maajaam dabraukt ar to mashinu
ar kompatu pa brugji
Afterīša noskaņas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
plauktiem praktisks pielietojums
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Beidzot esmu atkal formā, izballējusies, atpūtusies un beidzot izgulējusies. Nu ko, lielum lielais paldies arī no manis visiem kuri organizēja, palīdzēja, atbalstīja un protams piedalījās Visi bija superīgi. Un gribēju pateikt Vilkam25, kritika laba lieta, bet es tiešām neko sliktu nevaru pateikt par Karrlo un Namnieka sniegumu trasē. Viss bija ļoti, ļoti labi un acīm baudāmi Vēl ko gribēju piebilst turpinot šo tēmu: Puiši piekrita par baltu velti sniegt mums drifta paraugdemonstrējumus, izklaidēt skatītājus (mūs visus) Tā kā vēl reiz jums puiši liels, liels paldies, viss bija tiešām skaisti
Tieši tā kā Karrlo jau teica, vari uz nākošo gadu saorganizēt PRO drifterus, tad gan jau būs ko redzēt Bet oki, viss bija tik jauki, jautri un forši, ka vienkārši negribas ne ar vienu kasīties, gribēju tikai pateikt, vēl reiz paldies visiem
Tieši tā kā Karrlo jau teica, vari uz nākošo gadu saorganizēt PRO drifterus, tad gan jau būs ko redzēt Bet oki, viss bija tik jauki, jautri un forši, ka vienkārši negribas ne ar vienu kasīties, gribēju tikai pateikt, vēl reiz paldies visiem
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
cipruss18 rakstīja:man labak patik oragnizatore ar shpiljkam ar roza papei,pieskanjojusies sava e36 disku kraasai
es laikam parakilgi esmu bijis prom no lv pat Miami nebija tadas skaistules
He, pieļauju, ka runā par mani, tāpēc saku tev lielu padies par komplimentu
Un Aigarssssss, vienmēr laipni, mēs esam tādi cilvēku kuri ar prieku pieņems bariņā
Un vēl kas, tā kā mana mazā skaistule nav nevienā bildē , tad iemetīšu te vienu bildīti kura man ļoti patīk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Manējā :)
Ļoti centos un beidzot arī esmu apmierināta ar rezultātu
Ļoti centos un beidzot arī esmu apmierināta ar rezultātu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Podziņa - 20 Mai 2013, 13:40, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26