E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 30
- chevron_right
Podziņa rakstīja:Manējā :)
jaa,jaa,shii ir tieshi taa skaistule par kuru es runaju,tik kurpju ipashnieci vel prasijas fonaa
ar kompatu pa brugji
smuks auto, diski labie , labi piestradats pie visa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
godiigi sakot,pirmo reizi redzu,ka vavereens tik citigi piestrada pie sava auto izskata
bildes bus kadas,kur redzams mana kupeja ar daudzkrasainajiem diskiem??:D
bildes bus kadas,kur redzams mana kupeja ar daudzkrasainajiem diskiem??:D
ar kompatu pa brugji
rezultāts
podziņas auto, ..nezinu kura ir tava kupeja ciprusscipruss18 rakstīja:rezultats kam?
sapratu ka pa podzinju un tev taisniba,rezultats ir labs
ar kompatu pa brugji
ludzu netaisiet tagad off topic, tomeer seit ir saruna par sezonas atklasanu nevis par vienu konkretu masiinu lapas garumaa, vinai ir arii topiks kur drisi varat runaat par so auto
Labas cenas.
Labas cenas.
Biju viens no tiem Pat pa trasi nevarēju normāli izbraukt :/ Tik ilgi gaidīju,bet še Tev.Liekas,ka augstspiediena sūknēns-čau Rasma ;DRVS rakstīja:Izskatās, ka daudziem autinji bij gatavi tik aizbraukt līdz trasei un mājās braukt netaisījās. Manam daži podi atteicās, tev ģeņģis, un vel daudzi stāvēja ar atvērtām haubētPiileens rakstīja:Nesen atvilku savējo no trijniekiem izbeidzās ģenerātors bet pasākums bij ok
Lai neizplūstu garos teikumus - VISS PASĀKUMS BIJA SUPER (gan 333, gan afterītis)!
Arī no daudziem citiem cilvēkiem dzirdēju, ka viss bija ļoti labi organizēts un pārdomāts!
Arī no daudziem citiem cilvēkiem dzirdēju, ka viss bija ļoti labi organizēts un pārdomāts!
Visiem, kuri fočēja/ filmēja un sataisījuši kvalitatīvu materiālu no sezonas atklāšanas, lūdzu, augšuplādējiet kādā no vietnēm (piem. failiem.lv) un atsūtiet man linku caur PM, lai varu download'ot un max operatīvi uztaisīt reportu!
Paldies!
Paldies!
super bildes, bet kāpēc patīk likt kur nevar saglabāt ?
Nezinu, man nav problēmu ar saglabāšanu.V1Beta rakstīja:super bildes, bet kāpēc patīk likt kur nevar saglabāt ?
pasakums , āfterīts ideāls
teishi gribeju prasit, cik shogads salasijatiesSancix rakstīja:
Lietus izbojāja dragu :(
Mēļo ka bija ap 150 e36 auto.
afigetj, pagajusho gad bijam ~50 ja pareizi atceros, bet shogad Jus tik daudz tur bijat?
cik tantes runaa tad kaut kur ap 140 masinaam un ap 200 cilveekiemhouseworx rakstīja:teishi gribeju prasit, cik shogads salasijatiesSancix rakstīja:
Lietus izbojāja dragu :(
Mēļo ka bija ap 150 e36 auto.
afigetj, pagajusho gad bijam ~50 ja pareizi atceros, bet shogad Jus tik daudz tur bijat?
Labas cenas.
Labas cenas.
jā tiešām pasākums izdevies! šodien vismaz jūtos jau kā cilvēks!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 30