E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 33
- chevron_right
Man ir musu nelielas 3 auto kolonas video uznjemts uz gopro celjaa uz pasakumu, varbut noder!CaK rakstīja:Gan jau pāris kadri būs ielikti oficiālajā e36.lv sezonas atklāšanas video.Tommas rakstīja:Kkur kko no Tava drona filmeeto varees redzeet?CaK rakstīja:Nokrešoju savu dronu un līdz ar to neko daudz nesafilmēju. :(
Lietotājs agro montēs video, sūti viņam ziņu.
Gymhana nav ko darit ar 2litru aparatu. Zel ka nebija fast lapikey07 rakstīja:Gymkhana playlists, varbūt atrodi sevi. :)
https://www.youtube.com/watch?v=U4Jo27a ... AsQgPOcyMh
Tas gan, es brīvajos braucienos mēģināju taisīt dažus fast lapus, pašam pieredzes pēc, tik fastam trase baigi šaura ja mēģina izbraukt uz laiku.riebeklis rakstīja:
Gymhana nav ko darit ar 2litru aparatu. Zel ka nebija fast lap
- ikey07
Esmu izbraucis trasi abos virzienos ar sudigam riepam laiks ir 1. min un kadas 8 sec. Platums pilgnigi pietiek.ikey07 rakstīja:Tas gan, es brīvajos braucienos mēģināju taisīt dažus fast lapus, pašam pieredzes pēc, tik fastam trase baigi šaura ja mēģina izbraukt uz laiku.riebeklis rakstīja:
Pasākums ļoti patika, i uz trases tikts vairākas reizes utt, laiks paskrējo nemanot, paldies organizatoriem!
Būtu forši, ja citi arī varētu samest kādas bildes vai video, interesanti būtu paskatīties!
Būtu forši, ja citi arī varētu samest kādas bildes vai video, interesanti būtu paskatīties!
sēžam biksēs, stundas laikā būs
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Gaidām ar nepacietību!Azbests rakstīja:sēžam biksēs, stundas laikā būs
Liels paldies par pasakumu. Bija loti labi.
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Biju pirmo gadu, patika :) Tik daudz skaistu e36 bij, ka vairs savs nepatik
kurs agrupa draga vinneja? varbut ir kads info par auto, kas tur zem parsega bij?
kurs agrupa draga vinneja? varbut ir kads info par auto, kas tur zem parsega bij?
Piedalījos šogad pirmo reizi un ļoti patika :)
PS. Man ir pāris bildes safotografētas, ja nu kādam interesē dodiet ziņu :)
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Labs pasakums
P.s. Tak lai katrs kuram ir bildes ielieciet failiem.lv un linku seit, lai pec tam katrs saglaba sev vajadzigas
P.s. Tak lai katrs kuram ir bildes ielieciet failiem.lv un linku seit, lai pec tam katrs saglaba sev vajadzigas
re kur viens skats no drona! https://www.instagram.com/p/BFq9uRWQUyb ... by=j.abele
Vēlviens no manīm, jāatvainojas braucējiem ko es vedu, es ceļu izvēlējos ar GPS nevis ar gludāko asfaltu
- ikey07
Liec tik ieksaaAija23 rakstīja:Piedalījos šogad pirmo reizi un ļoti patika :)
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
Šeit arī kādas bildes no manas puses ,moška kādam saimniecībā noderēs ;D
http://foto3.inbox.lv/edgarsj18/21-08-2014
P.S. Pasākuma izdevies+++ organizatoriem [emoji1417]
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://foto3.inbox.lv/edgarsj18/21-08-2014
P.S. Pasākuma izdevies+++ organizatoriem [emoji1417]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gribētu uzslavēt ex usera 540 auto, beidzot tas auto tiek likts lietā, čalim sanāca , cepums....no drift trio, mans favorīts....
Runģa v8 un Regnāra ex auto, dziemsa galīgi nebija...
Izsaku tikai viedokli
Runģa v8 un Regnāra ex auto, dziemsa galīgi nebija...
Izsaku tikai viedokli
Kā reiz domāju, ka šodienas konfigurācijā vajadzēja nevis jaudu bet strādājošu rokasbremzi - es visu trasi veicu ar 1. pārnesumu, jūs gribat teikt ka jums pirmajā nespolē?ikey07 rakstīja:Tas gan, es brīvajos braucienos mēģināju taisīt dažus fast lapus, pašam pieredzes pēc, tik fastam trase baigi šaura ja mēģina izbraukt uz laiku.riebeklis rakstīja:
Ja rokasbremzes nav, tad gan noteikti jaudu baigo vajadzētu, lai tiem konusiem tiktu riņķī
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 33