E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right
Es a gribeju pateikties par izveidoto pasakumu organizatoriem... Akis ir lupa un gribas jau atkal nakoso, bet zinu cik daudz nervus tas ir prasijis organizatoriem, tapec jau laikam bus jaatlauj viniem ievilkt elpu...
Ka ari liels paldies, kas apmekleja so pasakumu, bez Jums protams nebutu vins tik labs, kads bija...
Ka ari liels paldies, kas apmekleja so pasakumu, bez Jums protams nebutu vins tik labs, kads bija...
Nu kā ta ,ka 1,8is tik ar 193 hp bet startu vismaz izcēlu ar savu turbo ļurbo
Tik beigās biški tev lakstos aizgāja p.s. bet neko gribēju uzzināt 2,5 vai 2,8
Tik beigās biški tev lakstos aizgāja p.s. bet neko gribēju uzzināt 2,5 vai 2,8
Drive until you die with your e36
2.8
ps kurs vel nejiet taka vajadzetu
nu ja pie starta ar savu griezi izravies kamer es meginaju savakt
un gala ar forsi "savacos"
ps kurs vel nejiet taka vajadzetu
nu ja pie starta ar savu griezi izravies kamer es meginaju savakt
un gala ar forsi "savacos"
Pasākums super, organizatori fantastisku darbu izdarījuši bija un sagādājuši ļoti patīkamu sestdienu un nekāds lietus vai krusa to neizbojāja, tikai jautrāk bija
M6 vai labāk 2 x M3 (lai nav lieka stresa par nepareizu apzīmējumu lietošanu ) liels paldies dogMa par palīdzīgas rokas pielikšanu vētras spēkā ņemšanās brīdī, e36.lv biedri tāpat kā desantnieki savējos nekad nepamet , tas vnk ir 328 X
M6 vai labāk 2 x M3 (lai nav lieka stresa par nepareizu apzīmējumu lietošanu ) liels paldies dogMa par palīdzīgas rokas pielikšanu vētras spēkā ņemšanās brīdī, e36.lv biedri tāpat kā desantnieki savējos nekad nepamet , tas vnk ir 328 X
Šis tas arī no manas puses.
http://failiem.lv/u/tykfnbd
http://failiem.lv/u/tykfnbd
~110 e36 var saskaitīt tajā kopējā bildē
gastello tu šoreiz Dievs, video ideāls, jau skatos kādu patsmito reizi, un bildes ar , ja kādam vēl ir kāda bilde ar manu kurmi, nekautrējaties, atsūtat man [email protected] vai iemetat topikā
Pēdējais labojis mikelsons - 20 Mai 2013, 22:33, kopā labots 1 reizi.
mikelsons rakstīja:gastello tu šoreiz Dievs, video ideāls, jau skatos kādu patsmito reizi, un bildes ar , ja kādam vēl ir kāda bilde ar manu kurmi, nekautrējaties, atsūtat man
organizātori vienā brīdi skaitīja auto un bija ~ 150....KV_ rakstīja:~110 e36 var saskaitīt tajā kopējā bildē
bet ļoti grūti saskaitīt jo visu laiku visi pārvietojās...
Es gribu Fast Lap rezultātus redzēt. Nav vēl izmesta tā lapa ārā? Saprotu ka sekunžu simtdaļu precizitāte tur nebija, bet tomēr - intereses pēc.
Lai jau ir iegrāmatots šeit!
A!gars rakstīja:Es gribu Fast Lap rezultātus redzēt. Nav vēl izmesta tā lapa ārā? Saprotu ka sekunžu simtdaļu precizitāte tur nebija, bet tomēr - intereses pēc.
rīt taisīšu reportu, tad arī no tiesnešiem un balsu skaitītājiem centīšos sakopot visus rezultātus un publicēt!
bišķu atvilkšu elpu un apkoposim rezūltātus, lai visiem būtu skaidrs
kam ta dzeltenigi-haki krasas kupeja ar zilajiem diskiem, rusinatu haubi un jumta reliniem?
nekad nebiju redzejis neviena topika un nekur citur agrak tadu
interesanta, nejau slikta nozime
nekad nebiju redzejis neviena topika un nekur citur agrak tadu
interesanta, nejau slikta nozime
viģiks labs. tik sasmējos par meiču 30tajā sekundē. tā arī nesapratu ko viņa tur diriģē tipa čalis 2 metru attālumā no otra auto nevar noparkoties?
a tur tipa aizmugurējie nemācēja sastāties smukās, paralēlās rindās attiecībā pret iepriekšējiem, vai kkas tamlīdzīgs
Odi itkā ar nebijayanks rakstīja:viģiks labs. tik sasmējos par meiču 30tajā sekundē. tā arī nesapratu ko viņa tur diriģē tipa čalis 2 metru attālumā no otra auto nevar noparkoties?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- chevron_right