E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 44
- chevron_right
Ak mī... kaut es uzspētu... manējais autiņš vēl lidinās servisā..
brauc skruvet!!!
Ir kāds no Mežaparka, Čiera vai tās apkārtnes, kas gribētu kopīgi doties uz tikšanās vietu A7 no Čiekurkalna!?!
Es,Kobreti un Error plānojam startēt no Čiera uz Ziepčika ielu!
Es,Kobreti un Error plānojam startēt no Čiera uz Ziepčika ielu!
Šodien aizbraucu uz Zip'n'Run moiku ''Prauliņos'' un pa akcijas ceeenu sapucēju bembi priekš rītdienas. Iesaku visiem no tā Rīgas gala izmantot šo iespēju šodien/rīt, čalis kas tur strādā ritīgi cenšas un viss super!
ar doma uz topashu galu aizripot cerams ka vakaraa tik neuzmidžinās lietus
korsa,Kobreti un Error es veretu jums pievienoties tik mans no cesu ielas???
325 coupe
Oho pierunajuši te Es beidzot ierados Rīga. Tad cik cilveku būs? ap 100?
Sodien atbraucu majas no darba un baigais faaaks, nevar atslegt autinu vala ar pulti, domaju pipec ir, rit netiksu, bet nu beigas iedevu ar kulaku pa durvim un atsledzas, noveicas
Izstāsti kur tas ir?es neko nesaprotu no kartes viņa tik maziņa.. ja uzspēšu tad rīt ar aizlaidīšu bet sākumā jātiek vispār līdz mašīnai lai dabūtu no servisa.AgnisB rakstīja:Šodien aizbraucu uz Zip'n'Run moiku ''Prauliņos'' un pa akcijas ceeenu sapucēju bembi priekš rītdienas. Iesaku visiem no tā Rīgas gala izmantot šo iespēju šodien/rīt, čalis kas tur strādā ritīgi cenšas un viss super!
Reku links no google maps https://maps.google.lv/maps?daddr=56.96 ... sz=18&z=18
Tas iznāk, braucot pa biķernieku ielu, izbrauc cauri juglas papīrfabrikas ciematam (vai kā viņš tur saucas) un vislaik tik taisni, pāri mazās juglas upītei un moika/dus būs labajā pusē, netālu pirms apvedceļa
Tas iznāk, braucot pa biķernieku ielu, izbrauc cauri juglas papīrfabrikas ciematam (vai kā viņš tur saucas) un vislaik tik taisni, pāri mazās juglas upītei un moika/dus būs labajā pusē, netālu pirms apvedceļa
sk ne tik tálu man nebus laika brukt!!!
eu ja brauc no Ogres puses, tobish man izdevigak salaspili par hesu maukt un no tas puses caur kekavu, vai tomer caur rigu? itka kkas blava ka tur kekava slikts cels, hz itka nesen braucu poh vareja maukt
Tas ķekavas ceļš tak ir pilnīgs pisec, es pat ar nesēdinātu Subaru braucu apkārt pa Rīgas HES, ja vajag uz bauskas pusi
Kāds no pļawnieku puses nebrauks gadījumā?..warētu moš kopā wēl ja kāds brauc..
Gunjka rakstīja:sk ne tik tálu man nebus laika brukt!!!
hey kaimiņien varam ja kas kopā laist uz tikšanos vietu
Brauks brauks no pļavnieku pusesSabinchix rakstīja:Kāds no pļawnieku puses nebrauks gadījumā?..warētu moš kopā wēl ja kāds brauc..
es ar braucu no pļavnieku puses!
Gatavojam, gatavojam savējos uz rītdienu!
Es iespējams vairs nebūšu šodien/rīt šeit, tā kā, ja nevaram atrast, vai kādi citi jautājumi, droši zvaniet man - 25511300
Es iespējams vairs nebūšu šodien/rīt šeit, tā kā, ja nevaram atrast, vai kādi citi jautājumi, droši zvaniet man - 25511300
Vai man - 28618540
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …