E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 33
- chevron_right
- ikey07
pasākums ļoti patika!
kā mīnusus, varētu minēt putekļus un smirdīgo ateju.
Par ateju liels -Lawwr rakstīja:pasākums ļoti patika!
Liels paldies organizatoriem, par izdevušos pasākumu un paldies par bildēm, tiem kas iemūžinājuši manu žurkulēnu!
Es aizgāju krūmos,tur svaigi un forši...nē nu dirst es negāju gan tur.Lawwr rakstīja:pasākums ļoti patika!
Dažas bildes/video no manas puses
Foto stūris: skatīt spiežot TE
Video stūris: skatīt spiežot TE
Tāgojam sevi un citus https://www.facebook.com/media/set/?set ... 46e57d3b8b
Foto stūris: skatīt spiežot TE
Video stūris: skatīt spiežot TE
Tāgojam sevi un citus https://www.facebook.com/media/set/?set ... 46e57d3b8b
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Varbūt kāds filmēja dragrace C grupu? Interesē pats pirmais brauciens
Paskatīšos mājās vai ir mansandzhus rakstīja:Varbūt kāds filmēja dragrace C grupu? Interesē pats pirmais brauciens
Sent from my LG-D373 using Tapatalk
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Kafejnīcas ēkā bija arī civilizētas WCneo722 rakstīja:Par ateju liels -Lawwr rakstīja:pasākums ļoti patika!
Kas tevi interese?sandzhus rakstīja:Varbūt kāds filmēja dragrace C grupu? Interesē pats pirmais brauciens
Paskatīties no malas
PASĀKUMS SUPER Paldies visiem organizātoriem, no viņu puses viss super Viss forši ritēja bez lielām pauzēm utt. Bardaku baigi nekur nemanīju.
Mazais mīnuss lielie putekļi. Es laikam jau Renio biju apnicis ar savu īdēšanu par putekļiem, bet nu džeki ar brūno kabri un vēl pāris auto kurus pamanīju, vispār nerespektē cilvēkus, kuri atbrauc aplsauka putekļus un nodod auto vērtēšanai. Auto norises vietā tīriju divas reizes un beigās tāpat viss bija kārtīgā putekļu kārtā.
Malziet iesmējām par Lindu. Uz Limbo braucienu speciāli skrūvē koilus uz leju, sēdina divus džekus aizmugurē, lai tik būtu zemāks, un jēga? Ja tu ikdienā brauktu ar tādu sēdinājumu viss būtu labi bet nu šādi izgāzties, tas bija kkas. Neuztver pārāk asi, bet pati saproti, ka jēga tāpat no tā nebija jo citi neko neskrūvējot bija stipri zemāki par tavu auto.
Paldies visiem par bildēm, tiekamies nākamajos pasākumos.
Mazais mīnuss lielie putekļi. Es laikam jau Renio biju apnicis ar savu īdēšanu par putekļiem, bet nu džeki ar brūno kabri un vēl pāris auto kurus pamanīju, vispār nerespektē cilvēkus, kuri atbrauc aplsauka putekļus un nodod auto vērtēšanai. Auto norises vietā tīriju divas reizes un beigās tāpat viss bija kārtīgā putekļu kārtā.
Malziet iesmējām par Lindu. Uz Limbo braucienu speciāli skrūvē koilus uz leju, sēdina divus džekus aizmugurē, lai tik būtu zemāks, un jēga? Ja tu ikdienā brauktu ar tādu sēdinājumu viss būtu labi bet nu šādi izgāzties, tas bija kkas. Neuztver pārāk asi, bet pati saproti, ka jēga tāpat no tā nebija jo citi neko neskrūvējot bija stipri zemāki par tavu auto.
Paldies visiem par bildēm, tiekamies nākamajos pasākumos.
Pirmajā braucienā pie finiša neieslēdzu 3 atrumu, bet pirmosandzhus rakstīja:Paskatīties no malas
Es tieši domāju, kapēc diez tu bremzē, ja piloni vēl priekšāriebeklis rakstīja:Pirmajā braucienā pie finiša neieslēdzu 3 atrumu, bet pirmosandzhus rakstīja:Paskatīties no malas
Tev kāds dzinējs?
2 litri M50. Finālbraucienā pēc 5k bija pazudusi jaudasandzhus rakstīja:Es tieši domāju, kapēc diez tu bremzē, ja piloni vēl priekšāriebeklis rakstīja:Pirmajā braucienā pie finiša neieslēdzu 3 atrumu, bet pirmosandzhus rakstīja:Paskatīties no malas
Tev kāds dzinējs?
Pret 2.0 es ar savu 1.8tds biju cienīgs pretinieks
Es pirmo reizi dzive braucu dragrace :) Bet jā, malacis ka piedalījies!sandzhus rakstīja:Pret 2.0 es ar savu 1.8tds biju cienīgs pretinieks
Paldies Par pasākumu. Viss bija tā, kā tam bija jābūt!
Ahh. pa granteni tā jau centos ļoti leni braukt, bet tā pat vissa mašīna putekļos :(
Trase ir jaatjauno. Redzēju, kad šurtur nelieli gabali no trases asfalta izrauti! :( Bēdīgs trases seguma stāvoklis!
Paldies arī pasākuma vadītājam par jautro un uzmundrinošo runāšanu pie mic.
Ahh. pa granteni tā jau centos ļoti leni braukt, bet tā pat vissa mašīna putekļos :(
Trase ir jaatjauno. Redzēju, kad šurtur nelieli gabali no trases asfalta izrauti! :( Bēdīgs trases seguma stāvoklis!
Paldies arī pasākuma vadītājam par jautro un uzmundrinošo runāšanu pie mic.
Kafejnīcā sanāca arī nopirkt gadu vecu fantastiku!Agnis rakstīja:Kafejnīcas ēkā bija arī civilizētas WCneo722 rakstīja:Par ateju liels -Lawwr rakstīja:pasākums ļoti patika!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- …
- 33