Brauciens uz Daugavpili (Driftiņš)
Īsti nesapratu, visi domā braukt 6dien ???? Vispār jau tur visi brauc 5dienā, paliek pa nakti līdz 6dienai un 6dien pēc drifta visi brauc mājās. Tad ir doma tur nakšņot vai nē ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
rīt, piezvanīšu uzjautāšu par kempingiem!
Kļavinš mums brauc 6dien, arī RENIO labāk brauc 6dien,megatrons un 328, es, siikais varam brauk 5dien!
Forši jau būtu braukt tomēr kopā-tā tak viena no pasākuma jēgām, pavadīt laiku kopā!
Vienalga, ceļā vai uz vietas!
Kļavinš mums brauc 6dien, arī RENIO labāk brauc 6dien,megatrons un 328, es, siikais varam brauk 5dien!
Forši jau būtu braukt tomēr kopā-tā tak viena no pasākuma jēgām, pavadīt laiku kopā!
Nju ja kā ta erda bez siiikaaa veselu naktierda rakstīja:rīt, piezvanīšu uzjautāšu par kempingiem!
Im blue dabudi dabudai
Es izbraucu 5dien no rīta. Ja kādam ir vēlme pēc kāda atsperu, amortizatoru, koiloveru komplekta, varu paņemt līdzi uz pasākumu
Nu jaa sesdien ir doma palikt pa nakti vel taja rajanaaPodziņa rakstīja:Īsti nesapratu, visi domā braukt 6dien ???? Vispār jau tur visi brauc 5dienā, paliek pa nakti līdz 6dienai un 6dien pēc drifta visi brauc mājās. Tad ir doma tur nakšņot vai nē ???
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
mēs (es ar Ievu) maucu sestdiem no rīta + tad paliekam sestdien pa nakti.
es arii sesdien no riita braucu un no sesdienas uz svedienu palieku tur , ka jav bija runaats svinamies taalaak
varbuutaas tie kas brauc sesdien tad kaut kaa metamies pa masiinaam lai leetaak cels sanaak ?
varbuutaas tie kas brauc sesdien tad kaut kaa metamies pa masiinaam lai leetaak cels sanaak ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Kas domā braukt 5dien ????
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Mega lielais paldies kompotam par kompaktu Braukšu ļoti prātīgi.
Karoč, mēs brauxim šodien ar kompotiņu, es, siikais, erda un laikam dogMa.
Ar otru mašīnu megatrons, 328, kas vēl grib braukt šodien ???? Moš kādam no forumiešiem rodas ašā ideja , brīvdienas pavadīt D-pilī ????
6dien no rīta RENIO+1 un laikam tad Kļaviņš +1 Vēl ir brīvas viena vai divas vietas...
Ā, 6dien vēl brauks Jolciņa, Activity + 2
Karoč, mēs brauxim šodien ar kompotiņu, es, siikais, erda un laikam dogMa.
Ar otru mašīnu megatrons, 328, kas vēl grib braukt šodien ???? Moš kādam no forumiešiem rodas ašā ideja , brīvdienas pavadīt D-pilī ????
6dien no rīta RENIO+1 un laikam tad Kļaviņš +1 Vēl ir brīvas viena vai divas vietas...
Ā, 6dien vēl brauks Jolciņa, Activity + 2
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
pievienošos tiem,kas dodas rīt no rīta,tpabrauk t rindiņā,līdz līvāniem,tik cīkos dodaties?
P.s neieteiktu nestiēs ,jo braucu katru otro dienu pa šo ceļa posmu,un zint kur stāv CP un radari,viņiem ļoti mīļs posms no ogres lidz līvāniem.
P.s neieteiktu nestiēs ,jo braucu katru otro dienu pa šo ceļa posmu,un zint kur stāv CP un radari,viņiem ļoti mīļs posms no ogres lidz līvāniem.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Varbūt tie lietotāji kas dzīvo netālu no D-pils un arī brauks uz driftu, varam sakontaktēties, saskrieties kautkur un braukt tālāk kopā Vismaz arī ar jums personīgi sapazītos
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nedaudz par laika apstākļiem... http://www.windguru.cz/lv/index.php?sc=87007
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
izskatās, ka nedaudz līs...
Kāds var pateikt kur īsti ir tas kartodroms ??? Nav ne mazākas nojausmas.
Šeit vari apskatīt, kā nokļut no Līvāniem līdz Blāzmas katadromam http://goo.gl/maps/7GxM
paldies par karti
rīt noteikti izmantošu
rīt noteikti izmantošu
cikos bratucat?
sk. šeit varētu iesākt tekstu par to ka ir konkrēts bariņs kas izceļas u.t.t, jo 3 reizes jautāju cikos brauks, pilnīgs ignors, tad kāda runa var būt par kopīgumu..., bet nu whatever,nav pamata cepienam! lab off topic!