AUTO Exotica 2013 26.04.-28.04.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 11
- chevron_right
Manejais vienozimigi nebus gatavs lidz izstadei, jo es gribu lai vismas menesi krasa nostav un tikai tad pulet lai nepaliek miglaina + vel ir visadas nianses ko es gribu redzet uz sava auto bet tik atri nevarešu realizet dzive .
Nakošais gads bus mans taka Ch es par tevim
bet varu kadam dalibniekam ja vajaga aizdot uz izstades laiku savus st5
mani favoriti : Kupeja - Ch. Kompots- jenchs vai ari te vienam juzerim bija dzeltans m//pakots smuks kompats Kabrio - Marihuans Touring - Johnny [/quote]
bet principa tapatas man liekas ka kaut kadu nedelu iepriekš orgiem tie auto ir japskata dzive
Nakošais gads bus mans taka Ch es par tevim
bet varu kadam dalibniekam ja vajaga aizdot uz izstades laiku savus st5
mani favoriti : Kupeja - Ch. Kompots- jenchs vai ari te vienam juzerim bija dzeltans m//pakots smuks kompats Kabrio - Marihuans Touring - Johnny [/quote]
bet principa tapatas man liekas ka kaut kadu nedelu iepriekš orgiem tie auto ir japskata dzive
Pēdējais labojis Dj_Zii - 10 Mar 2013, 22:26, kopā labots 1 reizi.
Ps Drifta Compact ir jau gatavs pilnīgi jauns,kardināli izmainīts dizains.Jenchs juniors vēl pat nav redzējis to.Bet arī nepublicēsim nekur vēl ,ne mājas lapā ne citos medijos.
Kas jau ir gatavs,top - jauni spārni ,kapots -stiklšķiedra,panelis noflakots.Sagatavoti jauni riteņu diski un citi tehniski risinājumi.
Mazliet niknākas bildes no 2012. citas pēdējās http://ajmotorsports.lv/index.php/lv/ga ... 012-09-08/
mazliet no jauninājumiem.
http://foto.inbox.lv/ajms2/BMW-Compact-V8
Kas jau ir gatavs,top - jauni spārni ,kapots -stiklšķiedra,panelis noflakots.Sagatavoti jauni riteņu diski un citi tehniski risinājumi.
Mazliet niknākas bildes no 2012. citas pēdējās http://ajmotorsports.lv/index.php/lv/ga ... 012-09-08/
mazliet no jauninājumiem.
http://foto.inbox.lv/ajms2/BMW-Compact-V8
Atgādinu Jums cienītie, ka balsošnas beigas drīz jau klāt, kā arī sezona tuvojas lieliem soļiem, kam pa iemeslu ir daudzu skaisto auto -nupat- atklāšana publiskajā! Tāpēc cītīgi sērfojam pa topiciem un nepalaižam garām savus favorītu, e36 par ko vēlaties nobalsot!
Tas pats attiecās uz potenciālajiem dalībniekiem, tātad uz mums visiem, sarosamies, lai vismaz līdz 31.03. varam prezentēt savu -e36- foruma publiskajā vidē, lai apkārtējie to var ievērtēt un iespējams iebalsot kā auto exoticas exponātu!
Atgādinu, ka iespējams arī savu balsojumu mainīt, jau Tavā izveidotajā postā, tomēr 01.04.2013. tas vairs izdarāms nebūs, jo topics tiks slēgts un balsojums būs apturēts!
A.C. erda
Tas pats attiecās uz potenciālajiem dalībniekiem, tātad uz mums visiem, sarosamies, lai vismaz līdz 31.03. varam prezentēt savu -e36- foruma publiskajā vidē, lai apkārtējie to var ievērtēt un iespējams iebalsot kā auto exoticas exponātu!
Atgādinu, ka iespējams arī savu balsojumu mainīt, jau Tavā izveidotajā postā, tomēr 01.04.2013. tas vairs izdarāms nebūs, jo topics tiks slēgts un balsojums būs apturēts!
A.C. erda
Bļin, es par savu e36 vairs neesmu drošs! pa ziemu ir parādījušies pāris kasjaciņi. Nav nekas briesmīgs, bet megasterils arī vairs nav.
Ja nu kas, varu piedāvāt ļooti sterilu kūtiņu, gadījumā ja Orkānam kkas pajūk. :shura:
Ja nu kas, varu piedāvāt ļooti sterilu kūtiņu, gadījumā ja Orkānam kkas pajūk. :shura:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Izlieku arii sava auto kandidatuuru Vieniigi pagaidaam nav smukas bildes ar pabeigtu auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kandidats no manis Pagaidam tada bilde ( auto vel nav pie manis ) bet driz bus Diski bus ka otraja bildee
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Savas balsis atdodu!
Kabris Marihuans
Kupeja 328
Sedans ----------
Kabris Marihuans
Kupeja 328
Sedans ----------
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Pēc bildēm -
Compact - odze
Touring - Orkaans
Cabrio - marihuans
Kupeja - 328
Sedans - psih-arno
Compact - odze
Touring - Orkaans
Cabrio - marihuans
Kupeja - 328
Sedans - psih-arno
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kupeja - 328, būtu teicis ka Ch, bet ir skaidri redzams ka 328 ir svaigs no krāsošnas, savukārt ch pats saka ka esot mni kasjaki
Touring - Orkaans
Cabrio - Marihuāns.
Sedans - Psih-arno
Touring - Orkaans
Cabrio - Marihuāns.
Sedans - Psih-arno
Compact - odze, manuprāt, ka Jencha kompots neiederēsies kopējā fonā ar savu drift paku.
Cabrio - Renio, jo Marihuans jau ir bijis izstādēs
Kupeja - Ch
Sedans - ERDA, vai psih-arno, bet atkal ir tāda lieta, ka viņa auto iepriekš jau ir bijis no burnout
Touring - Protams, ka Orkaans
Tas tik tāds man viedoklis
Cabrio - Renio, jo Marihuans jau ir bijis izstādēs
Kupeja - Ch
Sedans - ERDA, vai psih-arno, bet atkal ir tāda lieta, ka viņa auto iepriekš jau ir bijis no burnout
Touring - Protams, ka Orkaans
Tas tik tāds man viedoklis
Vells, vajadzēja jau februārī aplīmēt un bildes sataisīt tagad Exotica laikam nespīd, nepaspēšu
touring- Orkaans
sedans- Psih-arno
kupeja- Ch
kabris- Reino
kompots-odze
sedans- Psih-arno
kupeja- Ch
kabris- Reino
kompots-odze
Tourings - Orkaans vai PMechanika
Sedans - Psih-arno
Kupeja - 328
Kabriolets - Marihuaans
Kompakts - Odze
Sedans - Psih-arno
Kupeja - 328
Kabriolets - Marihuaans
Kompakts - Odze
Touring-viennozīmīgi orkāns, jo nu tiešām unikāls krāsojums n shitz
Kupeja-Ch
Kabris-marihuāns
Sedans- psihais/QSX
kompots- jenchs
ar šādu salikumu būs atšķirība, nebūs vienādas krāsas un tādā garā, ir spilgti gan tumši toņi tā kā domāju, šāda kombinācija būtu tā labākā
Kupeja-Ch
Kabris-marihuāns
Sedans- psihais/QSX
kompots- jenchs
ar šādu salikumu būs atšķirība, nebūs vienādas krāsas un tādā garā, ir spilgti gan tumši toņi tā kā domāju, šāda kombinācija būtu tā labākā
Šobrīd:
Touring - Orkaans
Compact - Jenchs
Cabrio - Marihuāns
Coupe - balsotu par Možā e36'to, bet tā kā viņam nav gatavs, tad 328
Sedans - QSX
Touring - Orkaans
Compact - Jenchs
Cabrio - Marihuāns
Coupe - balsotu par Možā e36'to, bet tā kā viņam nav gatavs, tad 328
Sedans - QSX
Compact - odze, vai V8
Touring - Orkaans
Cabrio - marihuans
Kupeja - ch.
Sedans - psih-arno
Touring - Orkaans
Cabrio - marihuans
Kupeja - ch.
Sedans - psih-arno
e36
Compact - Jenchs
Touring - Orkaans
Cabrio - marihuans
Kupeja - 328
Sedans - psih-arno
Touring - Orkaans
Cabrio - marihuans
Kupeja - 328
Sedans - psih-arno
1.Sedans - psih-arno (nav pilnaku)
2.Cabris -marihuans
3.Kompots - sirmais
4.Kupeja - CH
5.Touring - Orkaans (tas jau tagad ekskluziivs)
2.Cabris -marihuans
3.Kompots - sirmais
4.Kupeja - CH
5.Touring - Orkaans (tas jau tagad ekskluziivs)
Kupeja - viennozīmīgi 328 , jo ir svaigi pārkrāsota un izskatās vienkārši perfekti.
Kabriolets - Marihuāns , jo man vienkārši ļoti patīk gan mašīna, gan krāsa, gan mūzika
Kūtiņa - Orkāns , jo ir interesanta krāsa, tieši kā priekš istādes.
kompakts - Jeņč , jo būtu jau forši , ja būtu arī kads sportinieks
Sedans - QSX , jo auto ir smuks un arī tas kas ir zem haubes, ir interesants
Kabriolets - Marihuāns , jo man vienkārši ļoti patīk gan mašīna, gan krāsa, gan mūzika
Kūtiņa - Orkāns , jo ir interesanta krāsa, tieši kā priekš istādes.
kompakts - Jeņč , jo būtu jau forši , ja būtu arī kads sportinieks
Sedans - QSX , jo auto ir smuks un arī tas kas ir zem haubes, ir interesants
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Touring - Orkaans
Cabrio - marihuans
Compact -
Sedans - psih-arno
Kupeja - 328
ja liekat to pretigo disku cabrio kam sarkanie vidi, nomainiet kaut nieres riktigi pretigs skats ....
Cabrio - marihuans
Compact -
Sedans - psih-arno
Kupeja - 328
ja liekat to pretigo disku cabrio kam sarkanie vidi, nomainiet kaut nieres riktigi pretigs skats ....
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket