E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 44
- chevron_right
beidzot sodien zvanija pats krasotajs un toocna 100% sarunajam ka nakamo svedien vai aiznakamo pirmdien iet uz krasosanu un tas aiznems aptuvenio 2 nedelas un vel viena diena kamer visas pastas nomazgas no masinas un iztiris kartigi visas skirbas no pulejamam pastamkorsa rakstīja:Krāsosies!?!KLAVINS rakstīja:tiko uzinaju info ja busu tad bez sava auto
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Izklausās labi. Par savu dalību paziņošu vēlāk. :) Vel nav zināms vai tikšu.
korsa rakstīja:Heijāāaa draugi!
Tiko tiku pie lidmašīnas biļetēm un arī es tieku uz jubilejas sabraucienu!
Un kurš te runāja par attālumu!?! Tiko šķīros no veselas bagātības, lai tiktu uz LV uz 19.05., jo nebij lēto biļešu vairs un lidošu biznesa klasē
Man būs pusotra diena lai safrišinātu auto braucienam Veselu kaudzi darbu esmu saplānojis sadarīt pa tām 36 stundām
RESPEKT
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Man ir Darba kaplim oranža mirdzene!!!
Jauniņie arī var pievienoties????????
Jūs jau te visi kā savējie!!!
Tas, ka tu esi jauniņais nav šķērslis, lai pievienoties svinībām!
+1 erdam, katram ir sava pirmā reize :d atceros kaa pagaajusho gad pazinu tikai paaris cilveekus :) bet zinot tavu komunicēšanās prasmi, tev problēmu nebuusKristaps_ rakstīja:Man ir Darba kaplim oranža mirdzene!!!
Nju varētu jau tā būt!! Ja kas tad jau vismaz tevi pazīšu.......
Kas skaitas jauninais?
Esmu bijis tik 2 sabraucienos, un ari esmu jauninais, tacu tas jau nav skerslis
izklausas labi gribetos aizbraukt vienigais ja busu majas no juras ja busu majas tad 100 % aizbrauksu ciemos
Nju piemēram tads kā es !!! Topiks nesen uztaisīts, nevienu reizi nēsmu bijis kādā sabraucienā utt!!!!chaboska rakstīja:Kas skaitas jauninais?
es runāju ar visiem jauniņajiem .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ir kāds, kam doma nakšņot teltī? :) Vai visi pa mājiņām būs salīduši? Cik nu tur tā nakšņošana būs
Pieļauju, ka pēc pārdesmit glāzītēm lielākajai daļai būs diezgan vienalga kur nakšņot
Bet nu,telts tur būs vai pašam jāņēm līdzi?
Domajams, ka pasam telts janem lidzi, tu tik maksasi par telts vietas iri
+36, es arī runāju ar visiem kuri runā ar maniBubulis rakstīja:es runāju ar visiem jauniņajiem .
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vrbt varetu kads ari pierakstit, kuri ir jau samaksajusi un brauks! Vnk gribas pastities cik daudzi cilveki salasaisies
kapē ??? domā daudzi vadīsies pēc bara instinktiem ??? visi brauc, ta man arī jābrauc Vai arī, Oi cik maz braucēju, ta es arī nebraukšu Tā parasti ir.. Moš tieši labāk saglabāt intrigu (pārsteiguma momentu) ????
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Bus tacu vel kads lielais e36.lv tusins??
Izskatas ka sis man ies gar degunu
Izskatas ka sis man ies gar degunu
Būs, būs, tik uz sezonas beigām, visdrīzāk, bet tas tāds mazāks, iespējams :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 44
- chevron_right