E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 44
- chevron_right
Esmu jau klāt, laikam bik pa ātru
Pasteidzieties kāds un sastādiet kompāniju
Pasteidzieties kāds un sastādiet kompāniju
Vari izvēlēties vislabāko vietu
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nju tad visiem kārtīgi izpriecāties, daudz daudz skatītāju!!! Un godam pārstāvēt e36 club Latvia! Man par nožēlu šoreiz iet garām šis pasāciens :(:(:(
ehh! sap**os meisterībā un apmaldijos! tā ir kad nav no Rīgas un ''zina'' kur jābrauc! jāmēģina nākošreiz! lai jums labi iet!
esmu majas, bija forshi, zheel ka nesanaaca aizbraukt lidz viesu namam, bet nu ganjau citreiz, pirmajai reizei pietiks
gaidam bildes/video
p.s. agro, nezinu kaa lai tev paarsuutu vai kaa savadak iedodu tos video no gopro, jo vinji aiznem diezgan daudz..
gaidam bildes/video
p.s. agro, nezinu kaa lai tev paarsuutu vai kaa savadak iedodu tos video no gopro, jo vinji aiznem diezgan daudz..
jaa mees ar mozho arii nedaudz pamaldiijaamiesdexter1 rakstīja:ehh! sap**os meisterībā un apmaldijos! tā ir kad nav no Rīgas un ''zina'' kur jābrauc! jāmēģina nākošreiz! lai jums labi iet!
Te 158 bildes no maniim! Ir iespeeja novilkt kaadu ,ja iepatiikas
http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=258018864
http://www.draugiem.lv/gallery/?pid=258018864
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vakar tieshi braucu pretim pie dienvida tilta, ar uzlaiku panjemto 2 golfu Skats jau bija labs, gandriz apraudajos ieraugot, uzreiz domas par savu BMW uzgaja
Bija forši,pa ceļam vēl nācās izvairīties no sadursmes,bet tā jau OK
jaa, diezgan strauja taa bremzeesana briizhiem sanaaca
Gandrīz Gunaaram dirsā ieliku,nācās mest pretējā Bet nu skats esot bijis labs,dūmu mākonis
Labi, ka veiksmīgi, savādāk atkal pilni portāli būtu ar uzsvērtu BMW sadursmi
JAp! Pasākums bij izdevies godam!
Paldies organizatoriem!
Vakars Zvejniekciemā arī noslēdzās interesanti un bez starpgadijumiem
Paldies organizatoriem!
Vakars Zvejniekciemā arī noslēdzās interesanti un bez starpgadijumiem
Gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu......
Kaadas paaris nedeeljas naaksies Tev pagaidiitmarux rakstīja:Gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu, gaidu bildes, bildes gaidu......
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Esmu back no pasākuma, paldies tiem, kas sarīkoja, bija laba atpūta .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Pasākums super mega laaaaaaabs Paldies organizatoriem
Valts tikai neturēja nakts solijumu un neiedeva izgāzt ar emku, un princesspoison neaizveda mani mājās, bet tā viss ok
Valts tikai neturēja nakts solijumu un neiedeva izgāzt ar emku, un princesspoison neaizveda mani mājās, bet tā viss ok
viss vel notiek, tagad pie jurinas esam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …