E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 42
- chevron_right
Par balona sapleshanu pienakas diskabelis un uzdevums bija nobraukt maksimali tuvu, ta vismaz tika teikts pirms disciplinas...Azbests rakstīja:balons bija jāizšķaida
Linda rakstīja:Pa mikrofonu tika teikts - jānobrauc iespējami tuvu, ieteicams pat pieskarties, bet nesaplēst.
Nezinu,kas jums tur notika info apmaiņa vai kas
Tad sabinai paveicas pieskarties bet pie balvas netika varetu but pie vainas dizains
bet erda nabags bija nostadits neapskauzama situacija,kad freestyle kjipa meginaja publiku uzjautrinat
ar kompatu pa brugji
"kiss the balloon" bija improvizācija, kas savā idejā un realizācijā izdevās!
Noteikums bija nesašķaidīt, bet pieskarties-vienīgā to izdarīja Sabinchix!
Tomēr svarīgākais bija arī brīvais skatītāju balsojums-kas saklausāmi bija pārākumā tieši Ruņģim!
Lai nu kā nekritizēsim skarbi, nemot vērā, ka tas viss tika darīts priekš skatītājiem un dalībniekiem, lai tikai jums izpatiktu, tad manuprāt izdevās !
Noteikums bija nesašķaidīt, bet pieskarties-vienīgā to izdarīja Sabinchix!
Tomēr svarīgākais bija arī brīvais skatītāju balsojums-kas saklausāmi bija pārākumā tieši Ruņģim!
Lai nu kā nekritizēsim skarbi, nemot vērā, ka tas viss tika darīts priekš skatītājiem un dalībniekiem, lai tikai jums izpatiktu, tad manuprāt izdevās !
Viss bumbaas.
nebutu bijis laiks gavno un tauta parsalusi,domaju,ka ari viss pasakums butu bijis pozitivaks.
un man patika ideja ar baloniem bet dalibnieki vareja but vairak.
es pat nesapratu ka bija japiesakaa.kad vienam orgam jautaju,atbilde bija kaa dzemdibas izspiesta,bet nu neko ta pat nesapratu
nebutu bijis laiks gavno un tauta parsalusi,domaju,ka ari viss pasakums butu bijis pozitivaks.
un man patika ideja ar baloniem bet dalibnieki vareja but vairak.
es pat nesapratu ka bija japiesakaa.kad vienam orgam jautaju,atbilde bija kaa dzemdibas izspiesta,bet nu neko ta pat nesapratu
ar kompatu pa brugji
Noslēguma pasākumi parasti ir lielāki vai mazāki?
I don`t like bass, I love it!
[quote="Ramyrez"]1) diploms cilveku nepadara un nekad nav padarijis par profesionāli
2)te ir cilvēki ar PIEREDZI fotogrāfēšanā un video ne mazāku kā CAK!!!
3)profesionalitāte parasti tiek noteikta pēc padarītā/parādītā darba!
2)te ir cilvēki ar PIEREDZI fotogrāfēšanā un video ne mazāku kā CAK!!!
3)profesionalitāte parasti tiek noteikta pēc padarītā/parādītā darba!
Ir zināms cik ilgā laikā aptuveni tiks samontēts apskata video?! Sis laikam ir vairāk jautājums Agro, cik noprotu!
daudzu bija kas filmeja , esiet pacietigi un viss buss , cilvekiem ari ir darbs , un personiga dziveSeeya rakstīja:Ir zināms cik ilgā laikā aptuveni tiks samontēts apskata video?! Sis laikam ir vairāk jautājums Agro, cik noprotu!
nosleguma psākumi parasti ir mazāki.siicic rakstīja:Noslēguma pasākumi parasti ir lielāki vai mazāki?
Vo vo.Es ar par to nobrīnījos. Parasti ir katra ziepju trauka tonāža un vel no pro tehnikas. Šoreiz kautkā kūtri.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Seeya rakstīja:Ir zināms cik ilgā laikā aptuveni tiks samontēts apskata video?! Sis laikam ir vairāk jautājums Agro, cik noprotu!
Šoreiz Agro video nemontēs, to darīs cits filmētājs, otrs, kurš arī atradās trasē!
Gaidam visi!
Skaistas kvaletativas bildes :) ir vel daudzas , kuras velak apstradas :)
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 470&type=1
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 470&type=1
Jā, kā jau Erda teica, tad šoreiz montēs cits cilvēks video... Es tikai dažus kadrus uzfilmēju, galvenie kadri un pats video būs no cita lietotāja... Tad jau redzēsiet no kura, lai ir pārsteigums
Gaidam ar nepacietību video Būs cita pieeja nekā maniem darbiem, takā būs kaut kas savādāks :)
p.s. Es video lietām metu mieru uz kādu laiku, takā tuvākajā laikā nekas jauns no manis nebūs :)
Gaidam ar nepacietību video Būs cita pieeja nekā maniem darbiem, takā būs kaut kas savādāks :)
p.s. Es video lietām metu mieru uz kādu laiku, takā tuvākajā laikā nekas jauns no manis nebūs :)
Pēdējais labojis agRo - 28 Mai 2015, 01:01, kopā labots 1 reizi.
nevienam jaunas bildes nav parādījušās?
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Ka ar garage 2 video ? pa mersi ? un velviens video kuru soliji pirms sez atklasanas ???agRo rakstīja:Jā, kā jau Erda teica, tad šoreiz montēs cits cilvēks video... Es tikai dažus kadrus uzfilmēju, galvenie kadri un pats video būs no cita lietotāja... Tad jau redzēsiet no kura, lai ir pārsteigums
Video ko solīju pirms sezonas atklāšanas, viņš ir gatavs un nodots E36 kluba pārziņā, kad būs video atklāšana, nezinu :)
Varu uzfilmēt timelapse video kā tas mersis nopūst Bet ja nopietni, tad liekas, ka tāda tipa video cilvēkiem neliekas pārāk interesanti, moš nemāku pareizi pasniegt... Neceļās roka to visu turpināt :)
Varu uzfilmēt timelapse video kā tas mersis nopūst Bet ja nopietni, tad liekas, ka tāda tipa video cilvēkiem neliekas pārāk interesanti, moš nemāku pareizi pasniegt... Neceļās roka to visu turpināt :)
Publicējiet ātrākagRo rakstīja:Video ko solīju pirms sezonas atklāšanas, viņš ir gatavs un nodots E36 kluba pārziņā, kad būs video atklāšana, nezinu :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 42