E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 44
- chevron_right
Pasakums bija labs, tikai zel ka nevareju piebiedroties vakara noslegumam, nakamreiz centisos laboties :)
HoodieBro rakstīja:mans favorītsedansprincesspoison rakstīja:
Nevajadzēja to tik skaļi teikt, erda vēl izdomās nelikt bildes par šito
Arī man pasākums patika, vienīgi kaut kā baigi ilgi notikās tā bildēšanās Paldies organizātoriem, ja būs vēl, noteikti piedalīšos
*Resns un vienaldzīgs
*The Only Easy Day Was Yesterday
*The Only Easy Day Was Yesterday
Paldies visiem par kopīgu laika pavadīšanu Pārsteidzoši daudz auto bija sabraucis un tikai liels priex par to, jo bija ko apskatīt un domāju, ka jebkurš no šiem modeļiem bija īpaši skaists Paldies organizātoriem, pasākums bija pa pirmo, lai arī bildēšana bija iekavējusies, tās laikā bija iespēja iepazīt nepazīstamos lietotājus Pasākums super, gaidīsim ar nepacietību nākamo !!!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Zzips rakstīja:Arī man pasākums patika, vienīgi kaut kā baigi ilgi notikās tā bildēšanās Paldies organizātoriem, ja būs vēl, noteikti piedalīšos
Sorry, pa to, ka kādam sagādāja diskomfortu snapošanas ilgums. Doāju, ka nākamo pasākumu taisot, šito organizatori ņems vērā un piedāvās kādu atakciju sesijas laikā!
Kopuma viss ok. Tik pirti nebija ar ko noperties normali Izme'zgiju nedaudz potiti, uzpampusi Par iedegumu vispar klusesu Tik zel ka lidz ritam tikai es noturejos
lēnām lipinam e36.lv video kopā
agRo rakstīja:lēnām lipinam e36.lv video kopā
Es nevaru sagaidīt
sakiet lūdzu, kur un kā likt lietotāju bildes?lai pārējie arī varētu aplūkot!
agRo rakstīja:lēnām lipinam e36.lv video kopā
Būs super?
Pāris bildes arī no manis:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis RENIO - 21 Mai 2012, 14:26, kopā labots 1 reizi.
+ 36Error rakstīja:agRo rakstīja:lēnām lipinam e36.lv video kopā
Es nevaru sagaidīt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ar tagadējajiem tempiem kā liekas kad būs gatavs? Kāda dziesma tad beigās tika izvēlēta?agRo rakstīja:lēnām lipinam e36.lv video kopā
Saarhivē un ieliec iekš http://failiem.lv/Gunjka rakstīja:sakiet lūdzu, kur un kā likt lietotāju bildes?lai pārējie arī varētu aplūkot!
Būs megaRuu rakstīja:Būs super?agRo rakstīja:lēnām lipinam e36.lv video kopā
Pārāk ar video neiespringšu, lai nebūtu sasteigts Dziesma tik tiko tika piemeklēta un būs ideala priekš video lai paliek noslepums, kura tā ir Vel tikai priekš trases kadriem japiemeklē :)
Arī nevaru sagaidīt viģiku.. galvenais nesteidzies un taisi ar kvalitāti
Jūtu, ka būs bomba
Jūtu, ka būs bomba
laba bilde, paldies. Gaidīšu video un bildesprincesspoison rakstīja:
Bildes esmu izšķirojis, līdz ko dogMa būs gatavs salikt pa galerijām, tā uzreiz viss būs pieejams!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 44