E36.lv sezonas atklāšana 2015!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 42
- chevron_right
Paldies Forwox par filmēšanu, montāžu!
Jāpiekrīt, ka nav tik kulmināciju daudzveidīgs kā Agro montētie darbi, tomēr saskatīju arī šinī klipā, lietas, kas atšķirās no Agro montētā materiāla-man patika!
Ceram arī nakamo gadu uz sadarbību ar abiem filmētājiem! Par pasākuma formātu un citām filmētāju interesējošām lietām, tad arī sīkāk paplānosim,pārdomāsim!
Paldies!
Jāpiekrīt, ka nav tik kulmināciju daudzveidīgs kā Agro montētie darbi, tomēr saskatīju arī šinī klipā, lietas, kas atšķirās no Agro montētā materiāla-man patika!
Ceram arī nakamo gadu uz sadarbību ar abiem filmētājiem! Par pasākuma formātu un citām filmētāju interesējošām lietām, tad arī sīkāk paplānosim,pārdomāsim!
Paldies!
Tu takgad iereci par mani?guile rakstīja:vo vo...video nekam neder...es ar savu ceresjuredzet vismaz minutes garumā, bet neredzeju visparRamyrez rakstīja:Es cereeju savu autinju redzeet vismaz vairaak pa 2sec bet paarejais itkaa viss norm...aa nee -skatotoes sajutos kaa drift sacensiibaas nevis e36 sezonas arklasanaa:D
tas , ka ierados pedejais, nekur nepiedalijos, mašinu noparkoju pašās beigās, nenozimē, ka mani nevajag safilmēt vidikā
BMW_The Ultimate Repair Bill
Kas tad tev liedza ņemt un filmēt savu kaut vai vēmiens nāk
par sevi par teviRamyrez rakstīja:Tu takgad iereci par mani?guile rakstīja:vo vo...video nekam neder...es ar savu ceresjuredzet vismaz minutes garumā, bet neredzeju visparRamyrez rakstīja:Es cereeju savu autinju redzeet vismaz vairaak pa 2sec bet paarejais itkaa viss norm...aa nee -skatotoes sajutos kaa drift sacensiibaas nevis e36 sezonas arklasanaa:D
tas , ka ierados pedejais, nekur nepiedalijos, mašinu noparkoju pašās beigās, nenozimē, ka mani nevajag safilmēt vidikā
visi tur grib redzet savu autinju bet ne visiem lemts, tā kā japriecājas, ka kaut drusku ticis
Esmu ar uz 2 sekundēm.
man patika :)
man patika :)
whaaaahaahaaguile rakstīja:vo vo...video nekam neder...es ar savu ceresjuredzet vismaz minutes garumā, bet neredzeju visparRamyrez rakstīja:Es cereeju savu autinju redzeet vismaz vairaak pa 2sec bet paarejais itkaa viss norm...aa nee -skatotoes sajutos kaa drift sacensiibaas nevis e36 sezonas arklasanaa:D
kko līdzīgu arī gribēju rakstīt
Nez nez man jau nu neliekas vins tik suudiigs!!
Video ir taisits citaadaakaa stilaa un arii ir loti baudaams!
Itseviskji patiik skanja ar ko beidzas video
Paldies video autoram!
Paldies video autoram!
Es ļoti neapmierināts arī, ka neredzeju klipā tos par kurien visi runaja, zelonajiem džedajiem!Beerzins rakstīja:whaaaahaahaaguile rakstīja:vo vo...video nekam neder...es ar savu ceresjuredzet vismaz minutes garumā, bet neredzeju visparRamyrez rakstīja:Es cereeju savu autinju redzeet vismaz vairaak pa 2sec bet paarejais itkaa viss norm...aa nee -skatotoes sajutos kaa drift sacensiibaas nevis e36 sezonas arklasanaa:D
kko līdzīgu arī gribēju rakstīt
Citi tik ļoti cepjās ar video, it kā par viņa veidošanu būtu maksāta nauda. Nekāda vaina video, darbs ir ielikts!
100% video būtu ātrāk, ja nebūtu tā apgraizītas malas un tik ļoti pārkrāsots Manuprāt lieki.Jonjis rakstīja:Citi tik ļoti cepjās ar video, it kā par viņa veidošanu būtu maksāta nauda. Nekāda vaina video, darbs ir ielikts!
Skaņa beigās pati labākāSeeya rakstīja:Nez nez man jau nu neliekas vins tik suudiigs!!
Paldies video autoram!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Seeya, tev jau protams patīk video, jo tavs auto tajā ir gandrīz pus minūtes garumā kopsumā
Nakama gada video negribu tu uzcept?CaK rakstīja:100% video būtu ātrāk, ja nebūtu tā apgraizītas malas un tik ļoti pārkrāsots Manuprāt lieki.Jonjis rakstīja:Citi tik ļoti cepjās ar video, it kā par viņa veidošanu būtu maksāta nauda. Nekāda vaina video, darbs ir ielikts!
BMW_The Ultimate Repair Bill
labāk ne, būs kkas līdzīgs kā reportāžas degpunktā
Domāju, ka ir lētāki varianti par mani. Bet, ja tiešām ir interese, tad PM ar konkrētu piedāvājumu.Ramyrez rakstīja:Nakama gada video negribu tu uzcept?CaK rakstīja:100% video būtu ātrāk, ja nebūtu tā apgraizītas malas un tik ļoti pārkrāsots Manuprāt lieki.Jonjis rakstīja:Citi tik ļoti cepjās ar video, it kā par viņa veidošanu būtu maksāta nauda. Nekāda vaina video, darbs ir ielikts!
šodien būšu Biķerniekos - drifta tranniņā.
Varēs paņemt sezonas atklāšanas uzlīmes.
Ja, kas nāk klāt, vai ja nevar atrast uzvana 26133727
Varēs paņemt sezonas atklāšanas uzlīmes.
Ja, kas nāk klāt, vai ja nevar atrast uzvana 26133727
Trusis92 rakstīja:
jā, kļūdijāmies sākumā, ar balona novietošanas pozīciju!
Kam vēl ir nepieciešamas sezonas atklāšanas uzlīmes?
Piesakās.
Rītdien uzlīmes pie manis vares iegūt visu dienu Biķerniekos (drifta posma laikā)
Piesakās.
Rītdien uzlīmes pie manis vares iegūt visu dienu Biķerniekos (drifta posma laikā)
Kipsala sogad nekas nebus? Kad sezonas atklasana? Nav pat pasakuma kalendara..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- …
- 42