E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …
- 44
- chevron_right
Un radās man jautājums - kāpēc staru deva Podziņa? Es tā gaidīju, kad Sabinchix čaļus trasē laidīs...erda rakstīja:Vajadzēs startu padot dragrace, metot zemē krūšturi!Sabinchix rakstīja:Agris rakstīja:kluba biedri, arii citi palīdz, tie kas nav klubā-- vismaz vieglāk :)
Aa njuuu vispār ja varu kā palīdzēt droši dodiet ziņu
Vajadzēs startu padot dragrace, metot zemē krūšturi! [/quote]
Un radās man jautājums - kāpēc staru deva Podziņa? Es tā gaidīju, kad Sabinchix čaļus trasē laidīs... [/quote]
nju es jau tik malā stāvēju no noskatījos mani jau neviens nepasauca..
Un radās man jautājums - kāpēc staru deva Podziņa? Es tā gaidīju, kad Sabinchix čaļus trasē laidīs... [/quote]
nju es jau tik malā stāvēju no noskatījos mani jau neviens nepasauca..
Bildes tiešām super..uteo rakstīja:Jā, bildes superīgas, uz desktopa jau stāv Hoodie un Sabinčika auto kopbilde
Marux : Un radās man jautājums - kāpēc staru deva Podziņa? Es tā gaidīju, kad Sabinchix čaļus trasē laidīs... [/quote]
Atvainojos marux, ja tev tas sagādāja kādas neērtības Gribēju un devu..
Atvainojos marux, ja tev tas sagādāja kādas neērtības Gribēju un devu..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Marux gan jau kautko citu gribēja redzēt nevis dragreisu
Trakie cilwēki..agRo rakstīja:Marux gan jau kautko citu gribēja redzēt nevis dragreisu
Man liekas ka Podziņai tas labi sanāk tāpat
Bija labi, tikai pēc starta padošanas, kad filmē Tevi, tad nebedz nost no trases
Bet visā visumā weekendiņš bija superīgs un paldies erda par bildēm
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Gaidam vēl bilžukus no Mad
Nav jau norenderējies/uploadojies? Cik garš galā sanāca?agRo rakstīja:Video pabeigts apmēram 2h laikā jau būs apskatāms
Upload uztaisi.. gribu nokačāāat un tepat darbā jau nolūrēt
+1
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Norenderējies jau ir, bet tā augšupielāde lēna, jau vairāk kā 1h
Sākumā uz vimeo liku augšā, bet tur lēns ātrums, tagad uz youtubes arī liekās virsū... Vimeo 41% Youtube 66% Youtube daudz ātrāk viss notiek, tākā drīz jau būs..
8 min video ilgums ...
Kad būs redzams ielikšu Bildes/Video sadaļā jaunā tēma un iepostēšu arī šeit, ka ir apskatāms
Sākumā uz vimeo liku augšā, bet tur lēns ātrums, tagad uz youtubes arī liekās virsū... Vimeo 41% Youtube 66% Youtube daudz ātrāk viss notiek, tākā drīz jau būs..
8 min video ilgums ...
Kad būs redzams ielikšu Bildes/Video sadaļā jaunā tēma un iepostēšu arī šeit, ka ir apskatāms
Nervi netur, nevaru sagaidīt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- …