E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 44
- chevron_right
Paldies visiem, kam patīk mana gaume par to kādai ir jāizskatās bildei!
Protams, ir bildes, dēļ kurām mana gaume ir nolaižama podā, bet pa lielam prieks, ka jums patīk!
Paldies KLAVINS par atklātību!
Un mana relīze par pasākumu- viss notika vēl labāk kā es to biju gaidījis, iespējams pat kā mēs visi bijām gaidījuši!
Protams, ir bildes, dēļ kurām mana gaume ir nolaižama podā, bet pa lielam prieks, ka jums patīk!
Paldies KLAVINS par atklātību!
Un mana relīze par pasākumu- viss notika vēl labāk kā es to biju gaidījis, iespējams pat kā mēs visi bijām gaidījuši!
video un dziesmas super, ideaalas
ļoti, ļoti liels malacis
Tikko noskatijos bildes , Erda tu gan esi labs fotografs Ka ari paldies Agro par video , ari superigs sanaca
Video vienkārši ideāls Noskatoties video tā sagribējās lai tas pasākums būtu bijis šodien
Malači tā tik turpināt
Malači tā tik turpināt
mekleju cilveku kurs izpalidzeja ar vienu detalu
masinas nr HL-737
masinas nr HL-737
Tusiņš jums izdevies godam,ticiet man,atvainojos un nožēloju
Kāds var pateik kā novilkt to video?
Var lik draugos,nav nevienam nekas pretī?
Kāds var pateik kā novilkt to video?
Var lik draugos,nav nevienam nekas pretī?
No yotube video downlaudeju caur https://addons.mozilla.org/en-US/firefo ... oadhelper/ ieej googlee un ieraksti sso adresi- veelu veiksmi
Pareizi :) Aizmirsu pajautāt, vai viss sanāca?vaitins rakstīja:mekleju cilveku kurs izpalidzeja ar vienu detalu
masinas nr HL-737
ņemot vērā ka bija ļoti daudzi, kas jautāja recepti par pasākuma šašļiku lūk tad ievietošu recepti:
Šašliks „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais)
Uz 10 l trauku (kad gaļa gatava jau pēc 10 - 12h)
Izejvielas
5 – 6 kg gaļas (c/g vai vistiņa, bet nekādā gadījumā ne kopā vienā traukā! Pie identiskiem apstākļiem - 5kg būs garšīgāki nekā 6 kg)
2 – 3 kg sīpolu (sagriezt daiviņās)
1 l galda etiķa
0,5 – 0,8 kg cukura
0,1 – 0,2 kg sāls
1,5 – 2 ēd.k. piparu
Lauru lapas
~ 2 l ūdens (atkarīgs no tā, cik vietas paliek)
Pagatavošana:
Sagriež gaļu ne pārāk lielos gabaliņos.
Pa rokai noliek kabatas lakatiņu. Sagriež sīpolus – ripiņās, lai pēc tam vieglāk uz iesma, vai grila pacept. Kabatas lakatiņu lietot pēc vajadzības.
Sagatavo remdenu/siltu ūdeni (ne karstu un ne aukstu!SILTU!!!)
Siltajā ūdenī ieber piparus, lauru lapas, sīpolu ripiņas.SILTĀ, (nevis karstā) ūdenī ielej 1 l etiķa. Uzreiz var droši bērt virsū 0,5 kg cukura un 0,1 kg sāls. Samaisa ar rokām - labs pavārs nebaidās smērēt rokas - E36 īpašniekiem, nekas svešs, jebkurā gadījumā. Pārējo – pēc garšas.Garšot uzmanīgi! Marinādei jābūt tādai, ka garšojot „aizraujas” elpa. Ja tā notiek un ir garšīgi – esat trāpījuši E36ajā.
Pievieno gaļu! Gaļa nedrīkst būt saspiesta. Tāpēc arī 5 kg būs garšīgāki par 6 kg 10 l traukā.
Gan vistas gaļai, gan cūkgaļai marinādes gatavo ļoti līdzīgas. Vistai var pielikt nedaudz vairāk cukuru, bet vista ar apelsīnu nebūs garšīga. Vistas gaļai var likt klāt citronu. Ar apelsīnu labāk garšo c/g.
Šašliks „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (apelsīnu – tikai c/g)
Izmaiņas „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais) izejvielās:
-/+ 0,8l etiķa (1 l ir par daudz!)
+ 4 – 7 lielus apelsīnus.
Izmaiņas „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais) pagatavošanā:Siltajam ūdenim, kur jau ir sīpoli, lauru lapas un pipari, pievieno tikai 0,75 – 0,85 l etiķa. Var likt arī mazāk cukuru un sāli. Kad viss samaisīts un garša ir laba (neraugoties uz stiprumu), pievieno ~ 4 – 6 svaigi spiestu apelsīnu sulu. Var 1 – 2 apelsīnus arī sagriezt un tāpat pievienot marinādei – skatam, bet viss ir atkarīgs no vietas, cik daudz ir palikusi pāri! Ja gatavojat vairākas versijas marinādei – kādu apelsīna šķēlīti vēlams uzlikt virspusē, lai pēc tam varētu atpazīt! J
Tika pārmests, ka etiķis gaļu cepot padarot sausu! Iespējams! Bet pēc 12h marinādē šo gaļu var ēst arī „jēlu”, cik nu jēla tā vispār ir pēc 12h marinādē… Labu apetīti!
Lai labi garšo!
Laurencija (Alias: Renārs +1)
Šašliks „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais)
Uz 10 l trauku (kad gaļa gatava jau pēc 10 - 12h)
Izejvielas
5 – 6 kg gaļas (c/g vai vistiņa, bet nekādā gadījumā ne kopā vienā traukā! Pie identiskiem apstākļiem - 5kg būs garšīgāki nekā 6 kg)
2 – 3 kg sīpolu (sagriezt daiviņās)
1 l galda etiķa
0,5 – 0,8 kg cukura
0,1 – 0,2 kg sāls
1,5 – 2 ēd.k. piparu
Lauru lapas
~ 2 l ūdens (atkarīgs no tā, cik vietas paliek)
Pagatavošana:
Sagriež gaļu ne pārāk lielos gabaliņos.
Pa rokai noliek kabatas lakatiņu. Sagriež sīpolus – ripiņās, lai pēc tam vieglāk uz iesma, vai grila pacept. Kabatas lakatiņu lietot pēc vajadzības.
Sagatavo remdenu/siltu ūdeni (ne karstu un ne aukstu!SILTU!!!)
Siltajā ūdenī ieber piparus, lauru lapas, sīpolu ripiņas.SILTĀ, (nevis karstā) ūdenī ielej 1 l etiķa. Uzreiz var droši bērt virsū 0,5 kg cukura un 0,1 kg sāls. Samaisa ar rokām - labs pavārs nebaidās smērēt rokas - E36 īpašniekiem, nekas svešs, jebkurā gadījumā. Pārējo – pēc garšas.Garšot uzmanīgi! Marinādei jābūt tādai, ka garšojot „aizraujas” elpa. Ja tā notiek un ir garšīgi – esat trāpījuši E36ajā.
Pievieno gaļu! Gaļa nedrīkst būt saspiesta. Tāpēc arī 5 kg būs garšīgāki par 6 kg 10 l traukā.
Gan vistas gaļai, gan cūkgaļai marinādes gatavo ļoti līdzīgas. Vistai var pielikt nedaudz vairāk cukuru, bet vista ar apelsīnu nebūs garšīga. Vistas gaļai var likt klāt citronu. Ar apelsīnu labāk garšo c/g.
Šašliks „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (apelsīnu – tikai c/g)
Izmaiņas „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais) izejvielās:
-/+ 0,8l etiķa (1 l ir par daudz!)
+ 4 – 7 lielus apelsīnus.
Izmaiņas „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais) pagatavošanā:Siltajam ūdenim, kur jau ir sīpoli, lauru lapas un pipari, pievieno tikai 0,75 – 0,85 l etiķa. Var likt arī mazāk cukuru un sāli. Kad viss samaisīts un garša ir laba (neraugoties uz stiprumu), pievieno ~ 4 – 6 svaigi spiestu apelsīnu sulu. Var 1 – 2 apelsīnus arī sagriezt un tāpat pievienot marinādei – skatam, bet viss ir atkarīgs no vietas, cik daudz ir palikusi pāri! Ja gatavojat vairākas versijas marinādei – kādu apelsīna šķēlīti vēlams uzlikt virspusē, lai pēc tam varētu atpazīt! J
Tika pārmests, ka etiķis gaļu cepot padarot sausu! Iespējams! Bet pēc 12h marinādē šo gaļu var ēst arī „jēlu”, cik nu jēla tā vispār ir pēc 12h marinādē… Labu apetīti!
Lai labi garšo!
Laurencija (Alias: Renārs +1)
Varu ieteik,vienkārši paņemiet cukgaļu,daudz sipolu,pipraru un sāls,sagriežam visu kopā kārtīgi samočkājam un pec 30min ir ok varam cept,ātri,vienkārši un garšīgi,gaļa mīksta!PAMĒĢINIET!
tiešām var redzēt, ka netrapiji e36 svinibas, jo šašliks bija
Es tak nesaku ka skikts vai ka,ieskau viekārši
mja.. tikai daudziem netika pat 1 gabaliņš no ta'šašlika..
Beidzot 2. kritika :) Tik labu vārdu, bet ne viena slikta
Nē wiss bija fantastiski..tikai varētu vairāk vistas šašlika gabaliņus bez kauliņiem bet tas ir 00000000,00001% mīnusā kas bija par wisu wisu pasākumu kopā...wiens wienīgais mazais mīnuss...tā wsp naw kam wispār piekasīties...dogMa rakstīja:Beidzot 2. kritika :) Tik labu vārdu, bet ne viena slikta
Gaidam nākamo kopējo tusiņu
RENIO rakstīja:ņemot vērā ka bija ļoti daudzi, kas jautāja recepti par pasākuma šašļiku lūk tad ievietošu recepti:
Šašliks „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais)
Uz 10 l trauku (kad gaļa gatava jau pēc 10 - 12h)
Izejvielas
5 – 6 kg gaļas (c/g vai vistiņa, bet nekādā gadījumā ne kopā vienā traukā! Pie identiskiem apstākļiem - 5kg būs garšīgāki nekā 6 kg)
2 – 3 kg sīpolu (sagriezt daiviņās)
1 l galda etiķa
0,5 – 0,8 kg cukura
0,1 – 0,2 kg sāls
1,5 – 2 ēd.k. piparu
Lauru lapas
~ 2 l ūdens (atkarīgs no tā, cik vietas paliek)
Pagatavošana:
Sagriež gaļu ne pārāk lielos gabaliņos.
Pa rokai noliek kabatas lakatiņu. Sagriež sīpolus – ripiņās, lai pēc tam vieglāk uz iesma, vai grila pacept. Kabatas lakatiņu lietot pēc vajadzības.
Sagatavo remdenu/siltu ūdeni (ne karstu un ne aukstu!SILTU!!!)
Siltajā ūdenī ieber piparus, lauru lapas, sīpolu ripiņas.SILTĀ, (nevis karstā) ūdenī ielej 1 l etiķa. Uzreiz var droši bērt virsū 0,5 kg cukura un 0,1 kg sāls. Samaisa ar rokām - labs pavārs nebaidās smērēt rokas - E36 īpašniekiem, nekas svešs, jebkurā gadījumā. Pārējo – pēc garšas.Garšot uzmanīgi! Marinādei jābūt tādai, ka garšojot „aizraujas” elpa. Ja tā notiek un ir garšīgi – esat trāpījuši E36ajā.
Pievieno gaļu! Gaļa nedrīkst būt saspiesta. Tāpēc arī 5 kg būs garšīgāki par 6 kg 10 l traukā.
Gan vistas gaļai, gan cūkgaļai marinādes gatavo ļoti līdzīgas. Vistai var pielikt nedaudz vairāk cukuru, bet vista ar apelsīnu nebūs garšīga. Vistas gaļai var likt klāt citronu. Ar apelsīnu labāk garšo c/g.
Šašliks „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (apelsīnu – tikai c/g)
Izmaiņas „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais) izejvielās:
-/+ 0,8l etiķa (1 l ir par daudz!)
+ 4 – 7 lielus apelsīnus.
Izmaiņas „a La E36.LV GADA SVINĪBAS!” (parastais) pagatavošanā:Siltajam ūdenim, kur jau ir sīpoli, lauru lapas un pipari, pievieno tikai 0,75 – 0,85 l etiķa. Var likt arī mazāk cukuru un sāli. Kad viss samaisīts un garša ir laba (neraugoties uz stiprumu), pievieno ~ 4 – 6 svaigi spiestu apelsīnu sulu. Var 1 – 2 apelsīnus arī sagriezt un tāpat pievienot marinādei – skatam, bet viss ir atkarīgs no vietas, cik daudz ir palikusi pāri! Ja gatavojat vairākas versijas marinādei – kādu apelsīna šķēlīti vēlams uzlikt virspusē, lai pēc tam varētu atpazīt! J
Tika pārmests, ka etiķis gaļu cepot padarot sausu! Iespējams! Bet pēc 12h marinādē šo gaļu var ēst arī „jēlu”, cik nu jēla tā vispār ir pēc 12h marinādē… Labu apetīti!
Lai labi garšo!
Laurencija (Alias: Renārs +1)
Es domāju ka tieši nevajadzēja izpaust to recepti mūsejo e36, jo wismaz newiens nezinās un wisiem gribēsies tik to vien pagaršot un braukt uz mūsu tusiņiem pēc mūsu šašlikiem
nekas nākamajos pasākumos būs citi fantastiski pārsteigumi, ēdieni, nominācijas, utt.
njuuu ok...turēšu pie vārda...RENIO rakstīja:nekas nākamajos pasākumos būs citi fantastiski pārsteigumi, ēdieni, nominācijas, utt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 44
- chevron_right