Zelta rudens Līgatnē :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 13
- chevron_right
Izskatās, ka būs diezgan braucēju, tikai vai šoreiz būs kas šo visu uzfilmē, vnk prieks skatīties video no iepriekšējiem gadiem. (kad ir smuki samontēti kadri) ?
Piekrītu!! ..noderētu kāds video un foto meistars
RVS rakstīja:Izskatās, ka būs diezgan braucēju, tikai vai šoreiz būs kas šo visu uzfilmē, vnk prieks skatīties video no iepriekšējiem gadiem. (kad ir smuki samontēti kadri) ?
mums ir video no zelta rudens?
Es domāju vispār par iepriekšējiem pasākumiem piemēram kā (E36.LV Gada Svinības 2012) kautkā tamlīdzīgi
Kas īsti šajā pasākumā notiek ? Visi aizbrauc kkur pastaigāt un viss ? Kā ir ja nevienu nezin ?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Tu nezini vai tad? Nu kā, Tu atbrauc, visi ir sastājušies garā līnijā un katram Tu ej klāt paspied roku un iedod Snikeru
Nebuusi vieniigais, kursh nevienu nepaziist man ar pirmais pasaakums ar e36.lvHiperaktīvais rakstīja:Kas īsti šajā pasākumā notiek ? Visi aizbrauc kkur pastaigāt un viss ? Kā ir ja nevienu nezin ?
Es labprat, bet shajaa gadiijumaa esno riigas, tieshi bija jaabrauc no riigas uz ceesiim ap to laiku, un pie viena izdomaju izbaudit sho pasakumuMad Matizz rakstīja:Cēsinieki!..vai varētu norunāt sapulcēties kopā ....un kopīgi pievienoties E36 kolonai Siguldā vai Līgatnē????!!!!
Domāju, ka jaunajiem nevajadzētu būt problēmām ar iepazīšanos. Droši nāc klāt, iepazīsties un draudzīgi pavadām kopā dienu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ridlihs rakstīja:Tu nezini vai tad? Nu kā, Tu atbrauc, visi ir sastājušies garā līnijā un katram Tu ej klāt paspied roku un iedod Snikeru
Man jau likās ka man dos snikerus ka esmu ieradies
Bet ja tā nopietni, kas notiek pēc pastaigas pa tām dabas takām ? Vai ar to arī viss beidzas ?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Burbul1s rakstīja:Nebuusi vieniigais, kursh nevienu nepaziist man ar pirmais pasaakums ar e36.lvHiperaktīvais rakstīja:Kas īsti šajā pasākumā notiek ? Visi aizbrauc kkur pastaigāt un viss ? Kā ir ja nevienu nezin ?
Vismaz tas priecē ka nebūšu vienīgais kurš nevienu nezin
Izlasi rūpīgāk 1. postiņu.Hiperaktīvais rakstīja:Ridlihs rakstīja:Tu nezini vai tad? Nu kā, Tu atbrauc, visi ir sastājušies garā līnijā un katram Tu ej klāt paspied roku un iedod Snikeru
Bet ja tā nopietni, kas notiek pēc pastaigas pa tām dabas takām ? Vai ar to arī viss beidzas ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nemācēšu atbildēt, neesmu bijisHiperaktīvais rakstīja:Ridlihs rakstīja:Tu nezini vai tad? Nu kā, Tu atbrauc, visi ir sastājušies garā līnijā un katram Tu ej klāt paspied roku un iedod Snikeru
ou ou pie Just'a burnautu maziņajām veltīsi?Agnis rakstīja:Pēc takām afterītis Džastiņā
Kas ta nu? Nevari kaut reizi beidzot braukt pats?Agnis rakstīja:Diez vai, es neplānoju tajā dienā pie stūres braukt
Nja, izskatas ka tomer nebusu jastrada ka reiz 13 datums butu idealaks. Nu neko zel!!!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Sveikiņi. Ļoti, ļoti ļoti centīšos tikt :)
Sancix bet vismaz jau ruuc, tas viennozīmīgi priecē
Sancix bet vismaz jau ruuc, tas viennozīmīgi priecē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7