E36.LV sezonas atklāšana 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 31
- chevron_right
Mēs ar traktoru jau trenējamiesmatissc rakstīja:jaizdomaa moska arii joka peec japamegina izbraukt fastlaps, trasi ne ipasi zinu(pagasgad 2 apljus izbraucu tur ) vismaz interesantak bus pasham
mļe, es nevaru , atkal šitas
Man ta trase parak talu, lai brauktu treneties
Es tik taa domaju, sava prieka peec
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Es tik taa domaju, sava prieka peec
Sent from my S3 mini using Tapatalk
izskatās cerīgi 1.8 klasi jau ieliekamRidlihs rakstīja: mļe, es nevaru , atkal šitas
Man te tehnisks jautjaums DogMa'm. Kad beidzot par samaksatam 2 M izmera e36.lv maiciņām tikt klāt?
P.S. Savadak atkal ar BMWPower'a bušu
P.S. Savadak atkal ar BMWPower'a bušu
Sezonas atklāšanā, ne ātrāk. Vāārbūt dienu iepriekš.
Sk.dogMa rakstīja:Sezonas atklāšanā, ne ātrāk. Vāārbūt dienu iepriekš.
Kas šogad mani vedīs uz atklašanu? Varu sturēt, tik ne zemklirensa auto
Tu te nejoko, vel sanaks ka brauksim kopā..cipruss18 rakstīja:829 vai 830 autinjs no centra
Ta tu tagad bez auto? Negribi aizlaist līdz Balviem? Rīga - Balvi autobusucipruss18 rakstīja:oi nee,es dzivoju tieshi tie 333
es bez auto?????
es sabiedriskajos vairs savu kaju nespershu,itsevishkji vasara kad tas tantes senjotajas savidushas sezh un smace visus nos autinjos
es sabiedriskajos vairs savu kaju nespershu,itsevishkji vasara kad tas tantes senjotajas savidushas sezh un smace visus nos autinjos
ar kompatu pa brugji
Nu noblatojicipruss18 rakstīja:es bez auto?????
Hazard rakstīja:Nu noblatojicipruss18 rakstīja:es bez auto?????
nenocietos
rudzinj un tu nerec,17 jabut in to the Lv super party
Pēdējais labojis cipruss18 - 05 Mai 2014, 17:29, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Tas ir slikti, tā i līdz berniem nav tālucipruss18 rakstīja:Hazard rakstīja:Nu noblatojicipruss18 rakstīja:es bez auto?????
nenocietos
Nevaru cipruss, es 19. jun. ielidoju Ja nu jums ievelkas afteriits, tad variet mani lidosta sagaidiit
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 31