Ziemas prieki
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 11
- chevron_right
Nu tas gredzenu paveelnieks izklausaas pavisam slaabans ,ja jau sniedzinjaa shitaa gurst
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
jā tam ir beigas viņs no diviem autiņiem taisīt
Skanja ir ,bet uz priekshu neiet
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
pa smuko,ja vakar vizinājies,tad gan jau redzēju tevi,jo kad vakar vakarā/naktī braucu,redzēju,ka daži tur slidinājās!
vot prasīji par to staba paķeršanu,sanāk es gāju no stajankas kā tu un ieejot aplī un ejot uzreiz ārā kā tu,paņēmu pa tuvu bortam un to zīmi gandrīz noslaucīju
coupe 2.8
Kobreti tev blow off skaņa no sporta filtra vai vel kkas tur ir?
Someone who knows fuck all about he's BMW.
to skaņu man taisa mans straight piped ruslan izpūtējs! tur skaņa tāda ka svilpe būtu,kas man NENORMALI krit uz nerviem,tapēc kad taisīšu projekta auto izpūtēji uztaisīšu šim arī pa glauno kaut ko!
skaidrīte! Nu jā tie līkumi tādi manīgi,ar baigajiem pārmetieniem jāiet iekšā un nemaz negribas domāt,kas notiek ja sagriežāsMartinez rakstīja:pa smuko,ja vakar vizinājies,tad gan jau redzēju tevi,jo kad vakar vakarā/naktī braucu,redzēju,ka daži tur slidinājās!
vot prasīji par to staba paķeršanu,sanāk es gāju no stajankas kā tu un ieejot aplī un ejot uzreiz ārā kā tu,paņēmu pa tuvu bortam un to zīmi gandrīz noslaucīju
Čau! Kāds nav pēdējās dienās bijis trijniekos? Kāds tur segums? Gribētu šodien paslidināties...
Kāds šodien nevbraukāies apkārt vakarpusē?
Moš kaut kas notiek Alfas sporta kompleksā?
Moš kaut kas notiek Alfas sporta kompleksā?
ja bik vel pasnigs tad gjau no majam izlidishu vakara kkur paslidinaties, tikai nez kur mos lidz alfai aizraushu vai rumbulai
Tikko pamaukts pa savu rajonu
Brīvdienās pabūts riktīgos laukos, kupenas lielas un mīkstas, ne tā kā Rīgā sasalušas, cietas
Slīd traki labi, tāpēc kupenas, grāvji un ceļazīmes patramdītas
Paveicās, ka biju no drauga dabūjis paša metinātu velkamo cilpu, kura tika kārtīgi saliekta
Slīd traki labi, tāpēc kupenas, grāvji un ceļazīmes patramdītas
Paveicās, ka biju no drauga dabūjis paša metinātu velkamo cilpu, kura tika kārtīgi saliekta
kads sodien segums alfaa?
es domāju ka jābut labam ir nedaudz uzsnidzis
tikko no alfas, apli bij slideni bet celi, ta pakusushi bet uz ta laukumina normali, pat trasi sakam veidot
šitiem šoferīšiem tie vairs naw ziemas prieki
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rJuigh2aCc
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... rJuigh2aCc
stulbeņi, kur tādā vispār rādīties uz ceļa kaadam jaastāda par jaunu mājas krūmiņi :d bet uz beigām rēcīgi bija, kā tas tīrītāja lāpstā ielika
daži tur ar riktīgu vēju gāja lejā :D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …