Piedāvāju noorganizēt braucienu pie dabas.
Var būt augusta mēnesī varētu sarunāt kādu braucienu pie dabas visiem E36 biedriem? Ko Jūs sakiet par tādu variantu?
Pēdējais labojis Guncha_BMW - 29 Jūl 2012, 00:38, kopā labots 1 reizi.
ar topika nosaukumu ne īpaši paveicies. nepamet sajūta , ka nesen dators iegādātsGuncha_BMW rakstīja:Var būt augusta mēnesī varētu sarunāt kādu braucienu pie dabas visiem E36 biedriem? Ko Jūs sakiet par tādu variantu?
Reāli augusts jau izskatās tāds aizņemts ... tieši brīvdienas.
+ tagad plānojas pirmais kārtā brauciens uz Cēsìm.
Bet ideja protams atbalstāma!
+ tagad plānojas pirmais kārtā brauciens uz Cēsìm.
Bet ideja protams atbalstāma!
Jeb varam mēģināt kauto uz septembri izdomāt? Doma būtu tāda. Piemēram piektdien vakara brauc ārā un līdz svētdienai. Palikšana pa nakti varētu būt ar teltīm. Ar visām gaļas cepšanām, atpūtu, foto sesiju un varētu noorganizēt izdomāt kādu konkursu. Ko sakat?
Domāju ka šajā gadījumā būtu organizējams kopā ar izbraucienienu uz citu pilsētu ( nevis Rīga)
Ideja ļoti atbalstāma, bet, kur ir tāda vieta, kur var un ,galvenais, likumīgi drīkst piebraukt ar padsmit mašīnām, kuru starpā ir vairāki gludekļi.
Tieši iet runa par to ka tas būs ārpus Rīgas. Ja labi grib var atrast tādu vietu. Man nākamnedēļ būs brīvāks laiks varu pameklēt un uzzināt kaut ko. Lai izsakās arī pārējie varbūt ir kāds piedāvājums kas visus varētu ieinteresēt?
Domāju ka šajā gadījumā sarunāsim pilsētu uz kuru braucam un tad ar vietējiem sazīmēsim kur varēsim palikt.
Ka novienosimies par pilsētu?
vislabāk , ja mēs savāktos Abrenē un tad īsā pārbraucienā uz Ventspili, vai Jūdažiem.
Kā jau es teicu tagad būs Cēsis pēc tam būs pilsèta no kueas pieteiksies citi forumieši.Guncha_BMW rakstīja:Ka novienosimies par pilsētu?
Palasi topikus "sabraucieni ārpus Rīgas".
jautājums - kas skaitās biedrs ?
Tu domā "kluba biedrs" vai "foruma biedrs"?
Es domāju visus
ja jau visi, tad ar mieru. tik ļauj man atsperes samainīt un riepas
Pašlaik izskatās ka normālie brīvie datumi ir ap septembra sākumu.