Mehu dienas 2013
No 18. līdz 20. aprīlim Jelgavā un auto sporta kompleksā „Rullītis” pavasara atnākšanu ieskandinās Mehu dienas - pasākums, kas norisinās jau 19. gadu pēc kārtas un ko organizē Latvijas Lauksaimniecības universitātes Tehniskās fakultātes Studentu pašpārvaldi.
Vai kāds no forumiešiem būs sastopams ar piedalīšanos vai skatītāju rindās ? :)
Vai kāds no forumiešiem būs sastopams ar piedalīšanos vai skatītāju rindās ? :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Visticemāk piedalīšos auto orientēšanās, ja ļaus laiks aizbraukšu uz Rullīti kā skatītājs.
Būšu arī mehu gājienā!
P.S. cerams nebūs kārtējā ziemas atgriešanās.
Būšu arī mehu gājienā!
P.S. cerams nebūs kārtējā ziemas atgriešanās.
ja nomainīšu radiatoru, tad varbūt ātruma aplī pabraukšu, ja ne, tad skatītājos noteikti būšu...
shitas labs pasaakusms...sen atpakalj apmekleeju
Noteikti būšu, bet gan jau skatītājos.
Hmm.. Ja būs skate un vēl pāris lietas, tad varētu aizmaukt un pataisnot rokas driftā.
Obligāti būšu, šo pasākumu nevar laist garām un ir doma ātruma apli izripināt, tagad tik gaidu kāds man būs starta nr.
Nu jau zinu ka startēšu ar 7 Nr.
Tiksi novērots
O būs ko pēctam spriest par manu tizlošanos uz trases
es ari atruma apli brauksu
kur tu tos kartas numurus dabuji :?
kur tu tos kartas numurus dabuji :?
startesu ar 26 kartas numuru
Atradi kur Nu tad jau satiksimies uz starta
rit ja kas esot treninjs rullishos , rit ari jau brauksu nesaties
rīt it kā kartingu pasākums. šodien bija un man teica, ka rīt arī būs.
nez, man teica ka esot trenins ari kaut kads , ar chomu aizripinasim , paskatities kas un ka
nu biji? notika arī tur kkas?
tīri jautājums par 6dienu, pirms drifta būs treniņbraucieni?
ja nemaldos, tad sķiet, ka parasti ir bijuši...Gailums rakstīja:tīri jautājums par 6dienu, pirms drifta būs treniņbraucieni?
skaidrs. Draugs domā braukt, bet tas auto asfaltētu trasi vēl nav redzējis. Vajag pierast pie auto un redzēt ko spēj, pirms braukt sačos