Varētu kādu sabraucienu Madonā ?
Skatijos 2013.gada kalendārā, par izbraucieniem uz pilsētam kur iespējams nēesat bijuši utt :)
Pametās ideja par Madonu... pats esmu no Madonas puses, bet ne madonietis
varbūt kāds augstāk stāvošs kluba biedrs varētu šādu ideju izskatīt un noorganizēt ?
Pametās ideja par Madonu... pats esmu no Madonas puses, bet ne madonietis
varbūt kāds augstāk stāvošs kluba biedrs varētu šādu ideju izskatīt un noorganizēt ?
Madona man ir Tuvāk kā Bauska Der!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Bet ir jau jāizdomā ko var sadarīt pa Madonas pusi. Var pastaigāt pa laipām Teiču rezervātā, vai uz kādu pili, bet kas vel varētu būt tāds ko apmeklēt?
pils - Cesvaines it kā tuvākā ir varētu vakarpusē pie kāda ezera ietusēt
ir jau arī O.Kalpaka atdusas vieta, kkas jau ir! tik momentā galvā nešaujas
ir jau arī O.Kalpaka atdusas vieta, kkas jau ir! tik momentā galvā nešaujas
Es tikai par! Labprāt aizbrauktu! Izdomājat plānu, ko varētu darīt, t.i., iepazīt Madonu, tās apkārtni, nospraužat datumu (vēlams, lai nesakrīt ar citām aktivitātēt) un laižam!
Es arī par madonu...
Būtu ziema varētu uz to Cesvaines trasi
Es arī labprāt aizbrauktu
Tā puse tāda maz pazīstama un neredzēta.
Tā puse tāda maz pazīstama un neredzēta.
mm...doma laba...pievienotos
uz madonu varētu pat pievienoties. arī parejie foruma jekabpilieši varbūt būtu ar mieru jo nav jau nemaz tik tālu. kadreiz varētu arī jekabpilī protams, bet te nebūtu parak daudz ko redzēt. vienīgi pilsetu vai lidlaukā pavizināties.
Nu tad madonieshiem jaasagatavo neliels uzmetums ar to ko tur var redzeet un sadariit.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
kaapeec man liekas ka madonas centraa nav ko redzdeet? pat nenaak praataa kur tur vareetu pastaigaat. ja nu vieniigi meerkjee uz aarpus centra objektiem (ap madonu)..
Apvedceļš uz pļaviņām ir raksts un centrā no rimi līdz maxxima ir izrakstas un aizbērtas komunikāciju līnijas ar nelīdzenumiem.
Varam uz Gaiziņu aizlaist
Tik tur vasarā nav laikam ko darīt
Es, ja godīgi, vakar lasot nodomāju tieši to pašu. Bez Cesvaines pils man arī nekas nenāk prātā. Vienīgi varu sarunāt ar savu māti privātu ekskursiju pa Madonas novadpētniecības un mākslas muzeja arhīviem. Kurš katrs mirstīgais tur netiek.Skudraa rakstīja:Varam uz Gaiziņu aizlaist
ja tas ir tas pats muzejs par ko es domāju - tad biju tur pirms gadiem 10
Un jā madona šausmīgi norakta ir :( baidos pat braukt ar savu
ir jau vēl Praulienas lidlauks tur parasti notiek visādi party utt
Ja tur tiktu salaboti celi, tad nebutu problema, bet sobrid man ar sasvu dzipeli tur ir ka ir pabraukt var ari pakjert so to apaksa!
apskatit varetu ko atrast, ta pati cesvaines pils, ka jau edzins teica, madonas muzeja arhivus un kratuves pat varbut ielaistu,gaizins, moska ja labi runatu tad karting trasee varetu sarunat beigu ballities sakumu izveidot un tad panjemt kopeji kadu atputas namu un no rita visi pa majam vai ka :)
p.s. ari madona nav svesa pilseta
apskatit varetu ko atrast, ta pati cesvaines pils, ka jau edzins teica, madonas muzeja arhivus un kratuves pat varbut ielaistu,gaizins, moska ja labi runatu tad karting trasee varetu sarunat beigu ballities sakumu izveidot un tad panjemt kopeji kadu atputas namu un no rita visi pa majam vai ka :)
p.s. ari madona nav svesa pilseta
Praulienas lidlaukā jau pāris gadus nekas nenotiek. PrivatīpašumsDownTime rakstīja:ja tas ir tas pats muzejs par ko es domāju - tad biju tur pirms gadiem 10
Bet nu izrakta ir.. ar sēdinātu uzmanīgi jābrauc, ja nezin kur un kā izbraukt saudzīgi.
O,jā. Vispār Par Sabraucienu Madonā Esmu tikai par,par.!
Varētu Izbraukāt,Lubānas ezera apkārtni,Dzelzavas pili vai,vai Oskara Kalpaka dzimtās mājas.
Nu tie ir tikai daži varianti no daudziem . ;D
Tākā, vajag,vajag @ Madona...
Varētu Izbraukāt,Lubānas ezera apkārtni,Dzelzavas pili vai,vai Oskara Kalpaka dzimtās mājas.
Nu tie ir tikai daži varianti no daudziem . ;D
Tākā, vajag,vajag @ Madona...
BMW - Best Motorsport Weapon