BRAUCIENS UZ VĀCIJU VASARĀ
Sveiki,biedri!
Kādas jums domas par braucienu uz kādu no Vācu kempingiem vasaras vidus/beigas. Berlīne/kkur tālāk. Sapucējam auto un velkam. 3 bumeri jau briest braucienam, tikai kārtīgi viss jāizplāno.
Kādas jums domas par braucienu uz kādu no Vācu kempingiem vasaras vidus/beigas. Berlīne/kkur tālāk. Sapucējam auto un velkam. 3 bumeri jau briest braucienam, tikai kārtīgi viss jāizplāno.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Vajag varbūt uztrāpit to laiku kad ir kāds vāciešu bmw pasākums lielais, jo cik video redzēti, tur izskatās bomba ties pasākumi, un tādā gadijumā es arī apsveertu ideju braukt
Es ari pievienojos sabraucienam pieskriesu tad tik dodat info kad un kur.
Vairākas reizes biju līdz Cellei un tai apkārtnei. Ar veco bezvanos dzinēju dzinēju man pamatīgi stiepjot sanāca 9.3L/100, pilns bagāžnieks un 2vi cilvēki mašīnā. Ja brauc mierīgi,domāju,ka ar 7.5 - 8.0 L uz 100 tiek cauri, ja vel gāze,tad vispār pa lēto :)
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
labāk braucam ar laivām pa gauju,būs lētāk
Būs jau lētāk,bet nebūs tas :)
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
+1Rolands rakstīja:labāk braucam ar laivām pa gauju,būs lētāk
Nekas tuvāks par Vāciju nav,kur ir kaut kas interesants!???
Instagram - Sandis_e36
nezinu vai paspēšu sakrāt pusdien naudu tik ātri. man mamma tikai 3eur dienā dod
Rolands rakstīja:labāk braucam ar laivām pa gauju,būs lētāk
sen jau gribu ;šito štelli!
Ja tev izdodās savākt vienalga kādu kompāniju braucienam ar laivām pa kādu no upēm LV, lūdzu pieaicini mani arī!
PAr vāciju jau pagājušo gadu lēmām, tiesa gan kluba līmenī, tomēr zinu dažus, kuriem šī ideja liktos aktuāla!
visa nauda aizies braucot uz kādiem All Stars posmiem tāpat ekskursijā maukt liekas drusku boorings
Man ar liekas, ka tomēr patālu. Nogurums tomēr dos savu.Ideja laba, bet tomēr meklētu kko tuvāk...
d[-_-]b
pasākums entuzjastiem
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Pats esmu ļoti pieradis pie tālajiem gabaliem bez gulēšanas mierīgi 24h. Tas viennozīmīgi nav normāli. Jāieplāno būtu atpūtas vietas.Un tanki kur var iepildīt gāzi.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Ir doma braukt vasarā,tik tauta jāsavāc,ok padošu ja brauksimerda rakstīja:sen jau gribu ;šito štelli!Rolands rakstīja:labāk braucam ar laivām pa gauju,būs lētāk
Ja tev izdodās savākt vienalga kādu kompāniju braucienam ar laivām pa kādu no upēm LV, lūdzu pieaicini mani arī!
PAr vāciju jau pagājušo gadu lēmām, tiesa gan kluba līmenī, tomēr zinu dažus, kuriem šī ideja liktos aktuāla!
guzlis rakstīja:nezinu vai paspēšu sakrāt pusdien naudu tik ātri. man mamma tikai 3eur dienā dod
Tu nebeidz pārsteigt ar saviem stulbajiem komentāriem!
Loud N' Proud
+ aizlaist reizē, kad e36.de ir kāds plašāks pasāciens.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
šitā gan laba doma, +325 pa to e36 De pasācienu