06.08.2011. - maza e36 atpūta pie Podziņas un Sīkā :)
06.08.2011. norisinājās maziņš, bet ļoti foršs e36.lv lietotāju/piekritēju tusiņš pie Podziņas un Sīkā!
Forši pavadījām laiku un saplānojām jau nākotnei daudz plānu
Alus, gaļā, kvadracikls, pirts, daba un jauki cilvēki! Protams, neiztikām arī bez maziem negadījumiem Skatāmies bildes un gatavojamies lielam e36.lv tusam!
Liels paldies Podziņai un Sīkajam par šo pasākumu! Viens no ideālākajiem tusiņiem manā dzīvē!
Piedalījās: Podziņa, Sīkais, Ruu, 328, Fakinels, beeSharp, dogMa un otrās pusītes
Forši pavadījām laiku un saplānojām jau nākotnei daudz plānu
Alus, gaļā, kvadracikls, pirts, daba un jauki cilvēki! Protams, neiztikām arī bez maziem negadījumiem Skatāmies bildes un gatavojamies lielam e36.lv tusam!
Liels paldies Podziņai un Sīkajam par šo pasākumu! Viens no ideālākajiem tusiņiem manā dzīvē!
Piedalījās: Podziņa, Sīkais, Ruu, 328, Fakinels, beeSharp, dogMa un otrās pusītes
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Patiešām liels, liels paldies Podzinjai un siikajam. Vieta ideāla, atrakcijas ideālas, viss pasākums patiešām fantastiš. Atmiņas tās labākās, nevaru sagaidīt nākamo reizi kad būs kas grandiozāks.
Visi gaišie e36
Un pat zirgu izjādes
P.S. DoGma gan tāds saguris vai pārkarsējies izskatās
Un pat zirgu izjādes
P.S. DoGma gan tāds saguris vai pārkarsējies izskatās
Tas tikko pēc trakā brauciena ar kvadru pa mežiem, pļavām, upēm Bet,nu, saguris arī tāds biku biju
Bļin žēl ka es netiku
'Podziņai un Siikajam par organizēšanu!
Someone who knows fuck all about he's BMW.
zeel ka netiku
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Malači! Pa pirmo!
Man tiešām LIELS prieks, ka tiem kuri bija, pasākums ļoti patikās un liels, liels paldies tiem kuri tika un atbrauca
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
izsaktaas ka tieshaam labi atpuutushies :):) gaidiisim naakamaas reizes :)
Tiešam atpūtos par visiem 200%
Gaidu jaunus uzaicinājumus un vel vairak biedrus,uz šādiem pasākumiem
P.S. Paldies Podziņai un Siikajam par silto uzņemšanu,cepums jums
Gaidu jaunus uzaicinājumus un vel vairak biedrus,uz šādiem pasākumiem
P.S. Paldies Podziņai un Siikajam par silto uzņemšanu,cepums jums
Bā, kāpēc es tikai tgd kko tādu uzzinu, nākošreiz lai iemestu afišu pa visu MAIN lapu!
Kā jau šis bija pirmais pasākums, tad diemžēl tikai izveidots tāds diezgan "privāts". Bet nu esam pacietīgi un gaidiet jaunumus.
Spļāviens sirdī, mūs taču vieno e36, a Jūs šitā, fuj!
Tikai pacietību. Drīz redzēsim cik ļoti mūs vieno e36.
Pasākums tiešām bija pa pirmo! Super laba atpūta!
Superigs pasakums bija ! Sikajam un Podzinjaj bezmerids paldies
paldies jums, tiem kuri atbrauca
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
es ar gribu uz taadu atpuutu
Es jau ar nedaudz pieliku roku - kaimiņam jau jāpalīdz!Bmwpowerists rakstīja: 'Podziņai un Siikajam par organizēšanu!