ziemas sprints Siguldas pusē.
Sveiki, tātad 8. februārī notiks sprintiņš pa trasi, tas nebūs kkāda slidināšanās pa lauku, viss būs organizēts un pārdomāts. Par cik to rīko mans čoms, dalība ir 15e, bet forumiešiem ja savāksies kaut pieci sarunāšu atlaidi dalībai. Tapēc ja ir interese, PM kas vēlās ierasties un tad visu sarunāsim. Afiša un sīkāks apraksts būs dienas gaitā šeit.
Kads brauks ? skatities
es toč būšu, Erviins itkā arī taisās ņemt dalību, vairāk par forumiešiem neko nezinu. Pagaidām solās pilnpiedziņa baigi interesanta, jo esot jau vairāk par 15 mašīnām:)AUngers rakstīja:Kads brauks ? skatities
Tik es isti nesapratu kur tas atrodas, jo baigi maza karte tur bildee :(mikinsh36 rakstīja:es toč būšu, Erviins itkā arī taisās ņemt dalību, vairāk par forumiešiem neko nezinu. Pagaidām solās pilnpiedziņa baigi interesanta, jo esot jau vairāk par 15 mašīnām:)AUngers rakstīja:Kads brauks ? skatities
arii gribeetu zinaat precizu atrshanaas viietu...AUngers rakstīja:Tik es isti nesapratu kur tas atrodas, jo baigi maza karte tur bildee :(mikinsh36 rakstīja:es toč būšu, Erviins itkā arī taisās ņemt dalību, vairāk par forumiešiem neko nezinu. Pagaidām solās pilnpiedziņa baigi interesanta, jo esot jau vairāk par 15 mašīnām:)AUngers rakstīja:Kads brauks ? skatities
Tik es isti nesapratu kur tas atrodas, jo baigi maza karte tur bildee :([/quote]
arii gribeetu zinaat precizu atrshanaas viietu...[/quote]
Es itkā būšu paskatīties. Bet atrast ir pavisam elementāri. No Siguldas iet ceļš uz Mālpili un kaut kādā 8 km no Siguldas labajā pusē, ceļa malā ir autotrase.
arii gribeetu zinaat precizu atrshanaas viietu...[/quote]
Es itkā būšu paskatīties. Bet atrast ir pavisam elementāri. No Siguldas iet ceļš uz Mālpili un kaut kādā 8 km no Siguldas labajā pusē, ceļa malā ir autotrase.
kkur šeit sanāk https://www.google.lv/maps/place/P8,+Si ... 738e?hl=lv . Pabraucot garām Jūdažu krustojumam, pamanīsiet rosību.