STANCEST 15'
zinu, ka Zirdziņš un Ramyrez brauc, kas vēl brauc?
gribu maksimāli daudz no LV salasīt un braukt kopā
tiem, kas tankā - INFO
gribu maksimāli daudz no LV salasīt un braukt kopā
tiem, kas tankā - INFO
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Ja kāds palīdzēs kaut ko izdomāt ar sēdinājumu tad labprāt pievienošos
Pēdējais labojis sharlotii - 26 Mai 2015, 13:57, kopā labots 1 reizi.
Kjip uzlikt koilas un nomest liidz zemei?
Man ir fleksis
Vajag lai auto var sasēsties vairāk kā 2 cilvēki.BUHARDI rakstīja:Man ir fleksis
Kas pie vainas TA tehnikiem?sharlotii rakstīja:Ja kāds palīdzēs kautko izdomāt ar sēdinājumu tad labprāt pievienošos
Priekšai der,aizmugure pa mīkstu.Tika apsvērts šis variants.Doma piemeklēt no cita auto modeļa atsperes.Nylon rakstīja:Kas pie vainas TA tehnikiem?sharlotii rakstīja:Ja kāds palīdzēs kautko izdomāt ar sēdinājumu tad labprāt pievienošos
Tev jau bija virsū viņi, ka saki, ka pa mīkstu?sharlotii rakstīja:Priekšai der,aizmugure pa mīkstu.Tika apsvērts šis variants.Doma piemeklēt no cita auto modeļa atsperes.Nylon rakstīja:Kas pie vainas TA tehnikiem?sharlotii rakstīja:Ja kāds palīdzēs kautko izdomāt ar sēdinājumu tad labprāt pievienošos
Es ari laikam braucu!
Kas pie vainas TA tehnikiem?
Priekšai der,aizmugure pa mīkstu.Tika apsvērts šis variants.Doma piemeklēt no cita auto modeļa atsperes.
Vairāki pazīstamie ir teikuši, ka ar pilnu mašīnu nevarot pabraukt, tā vietā liekot kaut kādus pajero amjus ar merša atsperēm.Tev jau bija virsū viņi, ka saki, ka pa mīkstu?
Ar tādiem diskiem neiztikt bez problēmāmsharlotii rakstīja:Kas pie vainas TA tehnikiem?Priekšai der,aizmugure pa mīkstu.Tika apsvērts šis variants.Doma piemeklēt no cita auto modeļa atsperes.Vairāki pazīstamie ir teikuši, ka ar pilnu mašīnu nevarot pabraukt, tā vietā liekot kaut kādus pajero amjus ar merša atsperēm.Tev jau bija virsū viņi, ka saki, ka pa mīkstu?
Sāc vien meklēt tādā gadījumā
par atsperēm un pārējo lūdzu citur..
welcome to e36.lv, where the OP doesn't matter and you're an idiot..
par lietu - doma ir tikties Rīgā, Juglā, Statoil pirms 8 no rīta un draudzīgi doties uz Tallinu
welcome to e36.lv, where the OP doesn't matter and you're an idiot..
par lietu - doma ir tikties Rīgā, Juglā, Statoil pirms 8 no rīta un draudzīgi doties uz Tallinu
Ir arī tādi kas 5dien vakarā plāno doties?
'81 VW Golf mk1 1.6 -> 2.0 DOHC
'04 Ford Focus 1.8 zetec
'04 Ford Focus 1.8 zetec
nav tā kad reģistrēšanās jau ir beigusies??
Registration is now closed! We will let everyone know by e-mail, if they are accepted.
Registration is now closed! We will let everyone know by e-mail, if they are accepted.
kā tev šķiet ?trakaiszinatnieks rakstīja:nav tā kad reģistrēšanās jau ir beigusies??
domāju, ka ties, kas gribēja piedalīties jau sen ir reģistrējušies un vispār seko līdzi tāda tipa pasākumiem..trakaiszinatnieks rakstīja:nav tā kad reģistrēšanās jau ir beigusies??
es piemēram gribu braukt, lai atvestu mājās ieskatu
man šis pasākums iet garām jo 13/14 dobelē ir latvijas čempionāts motokrosā. nav tā ka nesekoju līdz, bet e36 nav vienīgā aizraušanās.Azbests rakstīja:domāju, ka ties, kas gribēja piedalīties jau sen ir reģistrējušies un vispār seko līdzi tāda tipa pasākumiem..trakaiszinatnieks rakstīja:nav tā kad reģistrēšanās jau ir beigusies??
es piemēram gribu braukt, lai atvestu mājās ieskatu
Man tie iņjābi rīkotāji neatbildēja ne pirms, ne pēc, braukšu tāpat.
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Ja viss sakritīs kā vajag, domāju nissanu drusku pavēdināt līdz turienei.
varbūt ta pievienošos braucienam uz turieni.
varbūt ta pievienošos braucienam uz turieni.
crapworks