e36 entuziastu pikniks
e36 entuziastu pikniks 08.08.2015
Tātad 8. Augustā Talsu lidlaukā tiek rīkots BMW e36 pikniks. Būs iespēja uz vietas palikt teltīs (teltis katram pašam jāņem līdz)
Programma
10:00 Pasākuma sākums
10:00-12:00 mašīnu parkošana, telšu celšana.
13:00 auto stumšana uz laiku. (tiek stumts viens auto 30 metru distancē uz laiku)
14:00 Stafetei Komandas uzdevums: divi cilvēki ieliek starp pierēm sērkociņu kastīti un skrien no vienas līnijas līdz otrai.
16:00 Balsošana par skaistāko auto pasākumā 5 kategorijās. (Kūtiņa, Kompots, Kabris, Kupeja un sedans)
17:00 Balsošana par vispedantiskāko motortelpu. (Visi atver motora parsegus un sakas balsošana par pedantiskāko motortelpu)
19:00 Šausmu stāsti (Drosmīgie tiks pie mikrafona un varēs izstastī kad slīpēšana vai ikdienišķš brauciens izverties murgā.) Pēcāk norisināsies balsošana par intresantāko stāstu.
21:00 brauciens uz pasākumu Kurzeme Tusē Talsos.(Nav obligāti)
Nakamā diena
11:00 Rīta rosme (Kopīga rīta vingrošana)
12:00 Uzkopšana (Visi sakopj savu stūrīti)
13:00 Pasākuma beigas. (Visi no visiem atvadas un dodas mājup)
Sīkāka informācija PM.
Tātad 8. Augustā Talsu lidlaukā tiek rīkots BMW e36 pikniks. Būs iespēja uz vietas palikt teltīs (teltis katram pašam jāņem līdz)
Programma
13:00 auto stumšana uz laiku. (tiek stumts viens auto 30 metru distancē uz laiku)
14:00 Stafetei Komandas uzdevums: divi cilvēki ieliek starp pierēm sērkociņu kastīti un skrien no vienas līnijas līdz otrai.
16:00 Balsošana par skaistāko auto pasākumā 5 kategorijās. (Kūtiņa, Kompots, Kabris, Kupeja un sedans)
17:00 Balsošana par vispedantiskāko motortelpu. (Visi atver motora parsegus un sakas balsošana par pedantiskāko motortelpu)
19:00 Šausmu stāsti (Drosmīgie tiks pie mikrafona un varēs izstastī kad slīpēšana vai ikdienišķš brauciens izverties murgā.) Pēcāk norisināsies balsošana par intresantāko stāstu.
Nakamā diena
Sīkāka informācija PM.
Pēdējais labojis sputniks - 01 Aug 2015, 17:31, kopā labots 1 reizi.
plus 500 par uzdrošinašanos rikot un meģināt, bet piedošanu, vai jums liekas ka daudzi dosies uz talsiem? un man jau šķiet ka pasākums tāds šķidrs lai neteiktu ka nekāds!sputniks rakstīja:e36 entuziastu pikniks 08.08.2015
Programma
Nakamā diena
Sīkāka informācija PM.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
ega rakstīja:
plus 500 par uzdrošinašanos rikot un meģināt, bet piedošanu, vai jums liekas ka daudzi dosies uz talsiem? un man jau šķiet ka pasākums tāds šķidrs lai neteiktu ka nekāds!
Nu ļoti ceru ka atbrauks, jo visā ir ieguldīts daudz laika naudas un pie visa ir maksimāli piedomāts.
Prātā nāk gadījums kad brauciens no Mūku salas apļa līdz Baltezeram bija par tālu.
Uz Talsiem?
Lai izdodas!
Uz Talsiem?
Lai izdodas!
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Iespejams ka buusu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Bet talsos patiesam ir smuki un cilveki
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Nice, centīšos būt!
Labprāt pievienotos
A bet degvielas izdevumi tiks segti?
tad gan es brauktuInferno rakstīja:A bet degvielas izdevumi tiks segti?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tad daudzi brauktumaartyd rakstīja:tad gan es brauktuInferno rakstīja:A bet degvielas izdevumi tiks segti?
Varētu būt interesanti! Man diezgan patālu būtu vairāk brīva laika, labprāt pievienotos.
e36
cilveciñi varetu sarakstit kas brauc! Jo ir iespēja tikt pie policijas eskortu no lidlauka lidz saules kalnam! Gribu zinat vai bus jēga no ta eskorta!
Plus visiem kas brauks uz Kurzeme tusē talsos bus piejama speciala norganizeta privata stāvieta!
Plus visiem kas brauks uz Kurzeme tusē talsos bus piejama speciala norganizeta privata stāvieta!
Ja paspeshu uzlikt sajugu jaunu tad ar buushu-jaaizbauda pedejas dienas ar e36 shogad
BMW_The Ultimate Repair Bill
Es iespējams, bet ar vietējiem vizināšos!
P.S. Tie kas raud, ka ir pa tālu. Tiešām esat tik lieli ņuņņas/nabagi? Rīga - Talsi nav tālu! Vai arī uztraucaties par savu auto izturību? Labi, tie kas ir Valmiera utt ( tiešām tālu ), tos varam saprast. Bet ne jau Rīga un uz šo pusi
Jau varu teikt organizātoram super, par uzņemšanos! Pārsvarā ir cilvēki, uzdrošinās klabināt klaviatūru, bet dzīvē negrib satikties un aizbildinās ar tizlām atrunām! Man varat nepārmest, esmu rīkojis cita foruma braucienu un sekmīgi ar daudz rijīgākiem un neuzticamākiem auto
P.S. Tie kas raud, ka ir pa tālu. Tiešām esat tik lieli ņuņņas/nabagi? Rīga - Talsi nav tālu! Vai arī uztraucaties par savu auto izturību? Labi, tie kas ir Valmiera utt ( tiešām tālu ), tos varam saprast. Bet ne jau Rīga un uz šo pusi
Jau varu teikt organizātoram super, par uzņemšanos! Pārsvarā ir cilvēki, uzdrošinās klabināt klaviatūru, bet dzīvē negrib satikties un aizbildinās ar tizlām atrunām! Man varat nepārmest, esmu rīkojis cita foruma braucienu un sekmīgi ar daudz rijīgākiem un neuzticamākiem auto
žēl ka netieku
Uz vakara pusi drīkst pievienoties, jo pa dienu doma skrūvet savējo. Un kaut kādas naudiņas ir jāmaksā?
Pašam gan nav ar ko atbraukt, bet liels prieks, ka kāds ko tādu taisa, malači!
Protams drīkst! Itkā nav plānots un domājams kā arī nebūs!Artūrs.K. rakstīja:Uz vakara pusi drīkst pievienoties, jo pa dienu doma skrūvet savējo. Un kaut kādas naudiņas ir jāmaksā?