Pabraukāšanās 333 trasē :)
Sveikiņi visi Baigā štelle Mums te dažiem forumiešiem ir baigā ideja 6dien, 15.10.2011. aizbraukt uz sporta kompleksu 333 nedaudz paārdīties pa trasi
Es jau sazvanījos, apjautājos vai trase būs brīva, teica, ka daudz maz jā
Tā kā, ja nu kādam arī ir vēlēšanās, droši var pievienoties
Doma ir braukt uz pustdienlaiku un maksa par trases īri ir 4Ls par pus stundu, bet ar to pus stundu pietiek ar atliektiem galiem Kā nekā tuvojas ziema un jāatjauno iemaņas savas mašīnītes vadīšanā
Tā kā , ja kas, droši
Es jau sazvanījos, apjautājos vai trase būs brīva, teica, ka daudz maz jā
Tā kā, ja nu kādam arī ir vēlēšanās, droši var pievienoties
Doma ir braukt uz pustdienlaiku un maksa par trases īri ir 4Ls par pus stundu, bet ar to pus stundu pietiek ar atliektiem galiem Kā nekā tuvojas ziema un jāatjauno iemaņas savas mašīnītes vadīšanā
Tā kā , ja kas, droši
Pēdējais labojis Podziņa - 13 Okt 2011, 13:53, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
a, ja ir nemotors ?
taj ari vares paslipet
Jā, ja būs slapjš laiks, slīdēs arī nemotoriņiHoodieBro rakstīja:a, ja ir nemotors ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
būs jāsadomā,varbūt arī sanāks pakaut savu vienriteni
tik tad rocene pa fikso jāsalasa kopā un jānoregulē!
tik tad rocene pa fikso jāsalasa kopā un jānoregulē!
coupe 2.8
Aha, padomā gan un tiem kas nezin, tā trase nemaz nav tik tālu no Rīgas, tikai kādi 15-20 km
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es arī varētu pieripot, bet vairāk kā skatītājs nekā kā aktīvists.
zināma vieta apmēram 10-15 minūšu attālumā ja ir zemam lidojumam labvēlīgi apstākļiPodziņa rakstīja:Aha, padomā gan un tiem kas nezin, tā trase nemaz nav tik tālu no Rīgas, tikai kādi 15-20 km
nu ja nesaskrūvēšu roceni,ta moš arī kā skatītājs,pabildēšu ar ziepjutrauku
coupe 2.8
Cikos tiekaties? Cik dalības maksa no mašīnas?
Tādas dalības nav, ir tikai, ja pats gribēsi ar savu mašīnu uz trases braukt virsū, tad tie būs 4 Ls par pus stundu Bet ar pus stundu pilnīgi pietiekas :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Oi, par laiku piemirsu atbildēt Ir doma uz kādiem 16:30Kalnz rakstīja:Cikos tiekaties? Cik dalības maksa no mašīnas?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu es savu sasit negribu
nevajag jau sasist var vienkārši pamācīties pašķērēties
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu tad man vjg kādu kas pamāca,kā viss labak to darīt,savadak nekads drifters no manis nesanaks,jo nekad iepriekss neesmu to darijis
Es arī 1dien pirmo reizi mācijos un bij ok. siikais mācija. tāds adrenalīniņš Tapēc gribās vēl
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Jūūū,es tikai par
bet varb'ut var'etu braukt svētdien?tad daudz vairāk cilvēku varētu tikt,jo nav jāstrādā(tai skaitā es).turklāt 7dien brīvie braucieni trīniekos. varbūt lai tauta izsakās kad ērtāk --- 6dien vai 7dien.
Bet tur jau tā lieta , ka 7dien jau Biķerniekos notiekās, Kautgan man jau vienalga.. Tik tas, ka ātrāk gribās pabraukt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
biķerniekos sākas 4os,mēs 333 varam no kaut vai 12:00 līdz 16:oo
es par 6dienu 333.
pats nebraukšu, jo sajūgs iet uz beigām, bet man viens pazīstamais tieši ļoti gribēja paslidināties ar savu BMW pa 333,
tā kā ja braucu, tad braucu ar 2iem BMW un viens iet uz starta
pats nebraukšu, jo sajūgs iet uz beigām, bet man viens pazīstamais tieši ļoti gribēja paslidināties ar savu BMW pa 333,
tā kā ja braucu, tad braucu ar 2iem BMW un viens iet uz starta