parstipru.lv
ko juus par sho domaajat? varbuut mees vareetu savaakt paaris komandas!?
http://parstipru.lv/ss4-apraksts/
http://parstipru.lv/ss4-apraksts/
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Man patīk un es labprāt pieteiktos komandā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nav slikta doma
Varu paliidzeet sarunaat labu treneri un shkjeershu joslu treninjiem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
+1 izklausās interesanti, varētu sapulcēties...Podziņa rakstīja:Man patīk un es labprāt pieteiktos komandā
mani ar varat pieskaitit
Čomi pagājšgad piedalījās, nu bļin, tur tiešām fiziskā ziņā ir ko turēt! Ņemot vērā,ka šie visos lielajos maratonos piedalās un katru dienu skrien, teicās,ka tiešām fiziski grūti!
Ja velk uz rezultātu, tad varētu būt gan, ka ir grūti, bet ja prieka pēc pareklamēties...tad paši saprotat, kaut noiet ar kājām un izpeldēties dubļu vannā!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tad jau iedzērāji un pīpmaņi atkrīt!stella rakstīja:Čomi pagājšgad piedalījās, nu bļin, tur tiešām fiziskā ziņā ir ko turēt! Ņemot vērā,ka šie visos lielajos maratonos piedalās un katru dienu skrien, teicās,ka tiešām fiziski grūti!
Tad man tieši laikā šis pasākums
Es tur būšu (ja kkas grandiozi nemainīsies). Tiesa gan - ne kā dalībnieks, bet gan notikumu fiksētājs Kkā 2.skrējiena posms man paspruka garām, bet 1. un 3. posmu gan esmu apmeklējis.
Tiem, kas šaubās par piedalīšanos vai vismaz apmeklēšanu - Uz rezultātu skriet ir nereāli, bet vnk izklaidēties kompānijā - Silts ieteikums - polšiņu gan līdzi jāpaņem, jo pēc finiša ļoooti noderēs.
Tiem, kas šaubās par piedalīšanos vai vismaz apmeklēšanu - Uz rezultātu skriet ir nereāli, bet vnk izklaidēties kompānijā - Silts ieteikums - polšiņu gan līdzi jāpaņem, jo pēc finiša ļoooti noderēs.
Pēdējais labojis marux - 16 Mar 2012, 16:24, kopā labots 1 reizi.
es ar piedalos! kad un kur
Pagaišgad piedalījos
Cik saprotu, tad tālāk par runāšanu nav tikts? Vai varbūt kāds tur būs (mani neskaitot)