kartingi
Tātad visi mēs esam baigie riepu kūpinātāji un slīpētāji, bet kā ir ar trajektorijām?
Pārbaudīsim kurš ir ātrāks kartingu trasē
Un lai visu padarītu vēl interesantāku, sacensības būs starp e30.lv un e36.lv biedriem
Braucam 18. martā (7dien), laiks pagaidām nolikts 14:00, ja mainīsies ta duz 16:00 maybe, atkarīgs arī no dalībnieku skaita.
vieta - preses nams
naudas - 15 Ls
visticamāk būs 3 braucieni pa 7min, protams tik noorganizēts saču formāts :)
PIESAKAMIES ŠEIT!
Pārbaudīsim kurš ir ātrāks kartingu trasē
Un lai visu padarītu vēl interesantāku, sacensības būs starp e30.lv un e36.lv biedriem
Braucam 18. martā (7dien), laiks pagaidām nolikts 14:00, ja mainīsies ta duz 16:00 maybe, atkarīgs arī no dalībnieku skaita.
vieta - preses nams
naudas - 15 Ls
PIESAKAMIES ŠEIT!
Pēdējais labojis priediic - 13 Mar 2012, 22:04, kopā labots 1 reizi.
Sākšu ar pirmo jautājumu: Vai nevar pārcelt visu par vienu nedēļu? Vienkārši ir tā ka e36.lv forumam un biedriem šonedēļ nedaudz citi plāni. Ja varam pārcelt uz nākamās nedēļas nogali - runājam un organizējam tālāk.
Ideja - super!
p.s. Mļe, kurš var nobraukt ar kartingu 45min? Man pēc kārtīgas gāzēšanas jau pēc 10min rokas stīvas.
Ideja - super!
p.s. Mļe, kurš var nobraukt ar kartingu 45min? Man pēc kārtīgas gāzēšanas jau pēc 10min rokas stīvas.
opaa, zvanīju sīkajam neteica neko par e36 pasākumu
ja nesavāksimies vismaz 5 dalībnieki no katra kluba, tad jebkurā gadījumā pārceļam uz nākamo weekendu.
45 min jau būs sadalītas ar pauzēm :)
ja nesavāksimies vismaz 5 dalībnieki no katra kluba, tad jebkurā gadījumā pārceļam uz nākamo weekendu.
45 min jau būs sadalītas ar pauzēm :)
Par pasākumu šodien tikai būs informācija, tāpēc neviens neko vēl nezin.
Varētu to pasākumu izvērst plašāku un ļaut piedalīties vismaz kādiem 10 cilvēkiem no katra foruma!
Varētu to pasākumu izvērst plašāku un ļaut piedalīties vismaz kādiem 10 cilvēkiem no katra foruma!
Man patīk 2. varianta a versija Un es arī ļoti labprāt piedalītos un pārstāvētu e36.lv
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
un kuri būs tie cilvēki....kāda būs atlase utt.????
nav nekāda atlase, tas ir pasākums for fun :)
ja piemēram uz 7dienu pieteiksies 5 no katra kluba - braucam.
ja uz nākamo weekendu pieteiksies vēl 10 no katra kluba - atkal braucam
tikko tikai uzzināju, ka ir vaļā jauna kartingu halle, ar 2x jaudīgākiem kartiem kā ātrumciltī .
aizbrauksu sarunāc ceņņikus un vakarā updeitošu.
ja piemēram uz 7dienu pieteiksies 5 no katra kluba - braucam.
ja uz nākamo weekendu pieteiksies vēl 10 no katra kluba - atkal braucam
tikko tikai uzzināju, ka ir vaļā jauna kartingu halle, ar 2x jaudīgākiem kartiem kā ātrumciltī .
aizbrauksu sarunāc ceņņikus un vakarā updeitošu.
Es ar labprāt piedalītos! man patīk -2- variants un -c- atbilde!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Salīdzinoši nesen jau Rīgā atvērās vēlviena kartingu trase, varbūt var apskatīt, tikai liekas ka pati trases konfigurācija nav diezgan interesanta.. http://openkartcity.lv
Iesaku GO planet. No ātruma cilts halles visa kāja bija zila tā grubuļainā asfalta dēļ no kartinga
Un Ātruma ciltī to šausmīgi aso līkumu dēļ, rokas sāpēja jau pēc pirmajām 5 min. Beigās ar abām jau griezu stūri.
Komforta ziņā labāk GO planet! Toč saku!
aaa... un elementāri- uztaisiet 2-3 treniņus- kam labāie rezultāti, tas brauc! Viss ļoti vienkārši!
Un Ātruma ciltī to šausmīgi aso līkumu dēļ, rokas sāpēja jau pēc pirmajām 5 min. Beigās ar abām jau griezu stūri.
Komforta ziņā labāk GO planet! Toč saku!
aaa... un elementāri- uztaisiet 2-3 treniņus- kam labāie rezultāti, tas brauc! Viss ļoti vienkārši!
Varu jums palīdzēt, auto klubu kartingu turnīros 1.-3. vietas vnmēr ar mūsu sporta klubu!
(Pieredze: 5 sezonas autošosejā. Vasaras autosprints.)
(Pieredze: 5 sezonas autošosejā. Vasaras autosprints.)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tu varētu uztaisīt sausās teorijas stundu par traektorijām,gāzēm un bremzēm un tad ķerties pie praktiskās apmācības! Kursa beigās 5 labākie startē čempī un aizstāv www.e36.lv godu!
coupe 2.8
kad kur kad? :)
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Kā tiks izvēlēti e36 kluba pārstāvji? Ja būs daudz gribētāju..tad jau jārīko vairāki mači!
Domaju ka sakuma jasavas mums e36, jaoabrauc un janoskjaidro atrakie, tos ari varam sutit pret e30
labprat piebrauktu uz kartingu, vsp varetu kkads sarikot kadu kartingu macu nedelas nogale?
labprat piebrauktu uz kartingu, vsp varetu kkads sarikot kadu kartingu macu nedelas nogale?
Tātad braucam 18. martā (7dien), laiks pagaidām nolikts 14:00, ja mainīsies ta duz 16:00 maybe, atkarīgs arī no dalībnieku skaita.
vieta - preses nams
naudas - 15 Ls
vieta - preses nams
naudas - 15 Ls
Nu dvj, kas piesakās?
nu kas tad īsti piedalās ? es ar neateiktos, neesmu gan baigais sporta braucējs
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .